• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sorma canım ya ne yaşımı sordu ne tansiyonumu ölçtü ne de bebeğimin kaç haftalık olduğunu söyledi :KK43: folikasit kullanıyor musun dedi hayır dedim ilaç bile yazmadı içeride 5 dakika ya kaldık ya kalmadık tek sorduğu şey ilk doğumumun nasıl olduğu kaç kilo olduğu bir ultrasonda keseye baktık çok gördük yani kalp atışları için erken dedi haftaya salıya tekrar gel dedi tekrar gidecem ama bu seferde aynı davranırsa hemen başka doktor araştıracağım birde özel hastane dersin :eek:

Kızlar hayırlısıyla hepiniz bebişlerinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız inşallah :dua: bende 32 yaşındayım 2.bebeğim olacak inşallah 7 yaşında kızım var bursada oturuyorum artı birde çalışıyorum:KK54:
Bende calisiyorum bulanti zamanlarinda calismak nasıl oluyor sizde ben cok cekilmez oluyorum o anlarda

sorma canım ya ne yaşımı sordu ne tansiyonumu ölçtü ne de bebeğimin kaç haftalık olduğunu söyledi :KK43: folikasit kullanıyor musun dedi hayır dedim ilaç bile yazmadı içeride 5 dakika ya kaldık ya kalmadık tek sorduğu şey ilk doğumumun nasıl olduğu kaç kilo olduğu bir ultrasonda keseye baktık çok gördük yani kalp atışları için erken dedi haftaya salıya tekrar gel dedi tekrar gidecem ama bu seferde aynı davranırsa hemen başka doktor araştıracağım birde özel hastane dersin :eek:

Kızlar hayırlısıyla hepiniz bebişlerinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız inşallah :dua: bende 32 yaşındayım 2.bebeğim olacak inşallah 7 yaşında kızım var bursada oturuyorum artı birde çalışıyorum:KK54:
Son adet tarihiniz kac ikimizinde dogum yapma günü ayni gibi görünüyor

Kızlar merhaba bende Cuma günü öğrendim erken gebelik testi silik çizgi çıktı kan verdim 17.99 çıktı değerim bugün idrar testini tekrarladım çizgi biraz daha belirgindi. Çarşamba adet günüm yumurtlamadan sonra 14.gün olacak o gün kan testini yenileceM. Umarım artış olur. Kasığımda ağrı hissedince aklım çıkıyor bişey olcak diye sürekli lavaboda kontrol etme ihtiyacı hissediyorum inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur yaaa çok korku dolu zamanlar gerçekten

Kızlar merhaba bende Cuma günü öğrendim erken gebelik testi silik çizgi çıktı kan verdim 17.99 çıktı değerim bugün idrar testini tekrarladım çizgi biraz daha belirgindi. Çarşamba adet günüm yumurtlamadan sonra 14.gün olacak o gün kan testini yenileceM. Umarım artış olur. Kasığımda ağrı hissedince aklım çıkıyor bişey olcak diye sürekli lavaboda kontrol etme ihtiyacı hissediyorum inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur yaaa çok korku dolu zamanlar gerçekten
Benin de şeffaf akintim oluyor ilk hamileliğim de de olurdu ama aynen acaba başka bişey mi diye sürekli kontrol ediyorum inşallah yolunda gider

Benin de şeffaf akintim oluyor ilk hamileliğim de de olurdu ama aynen acaba başka bişey mi diye sürekli kontrol ediyorum inşallah yolunda gider

Benim geçtiğimiz hafta yoğun kremsi akıntım vardı hissediyordum böyle hatta değişik gelmişti şimdi çok az ara ara akıntım oluyor. Sürekli ıslak değilim bazen kuru bazen akıntı var anlayamadım :) ben de ara ara alt karında ve kasıklarda ağrı var. Öyle aman aman yorgunluğum mide bulantım iştahsızlığım falan Yok. Sadece kasık ve alt karın ağrım var ara ara ada göğüslerim sızlıyor gibi böyle tuhaf bir ağrı giriyor :)

Ne kadar oldu sizin :)
Ben daha çok yeni öğrendim daha belli değil :) Cuma günü testte silik çizgi çıkınca kan verdim değer 17.99 çıktı. Yumurtlamanın 10. Günüydü. Salı ya da Çarşamba beklenen adet günüm Çarşamba kan vericem inşallah beta hcg artış göstermiştir. Henüz belli bile değil benim yani :)

Evet çıktı hamileyim:anneadayı: ay hastanede ki hemşireye o kadar sinir oldum ki kan aldıktan sonra 2 tane test yaptım pozitif çıktı ikisi de dedim, o testler çok yanlış çıkıyo canım ya hep pozitif çıkıyo zaten dedi. Ben biliyorum canım hamileyim hissediyorum dedim çıktım . :63: Sonucu da o söyledi pozitifmiş hayırlı olsun dedi :KK47: gözlerim de ki zafer benim bakışını tahmin etmişsinizdir herhalde:KK45:
Cok biliyor onlar  :KK45:hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldinn:KK54::skandal:

Ben daha çok yeni öğrendim daha belli değil :) Cuma günü testte silik çizgi çıkınca kan verdim değer 17.99 çıktı. Yumurtlamanın 10. Günüydü. Salı ya da Çarşamba beklenen adet günüm Çarşamba kan vericem inşallah beta hcg artış göstermiştir. Henüz belli bile değil benim yani :)
Benimde yeni sayılır bat gününe 2 gün kala öğrendim bende inşallah tutunurlar sağlıkla

Benim sat 15 Kasım, bat 12 veya 13 Aralık diye düşünüyorum.
Bugün 5 gün var yani daha, dün negatif çıktı, saatler sonra fotoğrafta görünecek kadar ince bir çizgi çıktı ama o da geçerli değil biliyorum.
Bugün de gece geç vakit yemek yediğim ve çok su içtiğim için idrarım çok açıktı.
Yaptım yine de ama yarım saat sonunda sadece bir karaltı çıktı:110:
Henüz erken deyip bekliyorum bakalım:işsiz:
Senin bata 5 gün kala çıkan testin nasıldı, çok belirgin miydi ve çabuk mu çıktı?
Çabuk çıktı kuzu 5 dk içinde belirdi çok silikti bir iki arkadaş görememişti hatta hergün sabah ilk idrarla taip ettim 2 kalaya kadar 2 kala kan testıyle netlestırdım 2 kala deger 80 1 kala da 134 cıktı

Kızlar nasılsınız?? İstahım kapandı iki lokma yiyip doyuyorum artık. Sizde de var mı bu durum? Bir de her gün 2-3 tane Türk kahvesi icerdim cokkk severdim fakat 1 haftadır tiksindim icemiyorum kahve :cry:

aynen öyleydi canımm :halay: canım bana bi kaç gündür hamile misin bi güzellik gelmiş diyip durdular. Bende test yapmaya karar verdim belirti olarak göğüslerimde acayip sızlama vardı ama ben adet olucam diye sanıyodum meğersem 5 haftalıkmış:dondurma:
Ooo takvimi de yapmissin cok yakismis.. tekrar hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.. sol gogsum sizliyor benim de. bugun hic kasik agrim olmadi bel sirt agrilarim devam.. bekliyoruz cumayi hep beraber:halay::halay:

Kızlar nasılsınız?? İstahım kapandı iki lokma yiyip doyuyorum artık. Sizde de var mı bu durum? Bir de her gün 2-3 tane Türk kahvesi icerdim cokkk severdim fakat 1 haftadır tiksindim icemiyorum kahve :cry:
Canım benim de geniz akıntısından dolayı midem bulanıyor öğleden sonra geçiyor ama:/ sabahları çok kötü hissediyorum işe gitmek filan istemiyorum:( iştahım da kapanmadı şükür aslında canım yemek yemek istemiyor ama başlayınca yiyebiliyorum en azından

Canım benim de geniz akıntısından dolayı midem bulanıyor öğleden sonra geçiyor ama:/ sabahları çok kötü hissediyorum işe gitmek filan istemiyorum:KK43: iştahım da kapanmadı şükür aslında canım yemek yemek istemiyor ama başlayınca yiyebiliyorum en azından
Canım gecen konusmustuk senle geniz akıntısını ya senle konustuktan sonra bende de basladı:KK45:öksürük ile beraber.. Su icip yutkunurken Bile igrenc Bi his oluyo boğazda. Sana da söylediğim gibi ben sirkeli suyla gargara yaptım biraz hafifledi. Sabahları birseyler atıştırıp öyle mi çıksan sen acaba ?

Back