- 23 Temmuz 2018
- 2.479
- 4.802
- 133
- 34
Gözün aydın canımm. Darısı minik kalbini duymaya inşallahMerhaba arkadaslar. 5+1de keseyi gorduk❤0.96 cm minnacik bir sey:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canımm. Darısı minik kalbini duymaya inşallahMerhaba arkadaslar. 5+1de keseyi gorduk❤0.96 cm minnacik bir sey:)
Maşallah darısı tüm haber bekleyenlere. Kızlar günaydın bugun benim İnternet hesabıma göre 6+1 doktora göre 6+3 müş. Kalp atışını duyduk:) rabbim herkese nasip etsin cok mutluyum  sancılarım da normalmiş bazı kadınlarda olabilirmiş progestoron yükselmesinden dolayı..
Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Allah sabır versin seni çok iyi anlayabiliyorum. Eylülde de benim kaybım oldu.Kızlar bebeğimi malesef kaybettim
Seni öyle iyi anlıyorum ki. Ben de Eylülde düşük yaptım. Şu an 6+3 üm daha doktora gitmedim. Cuma günü gideceğim bakalım. Hayırlı olsun rabbim yavrunu korusunMerhaba kızlar.Ben 19 Ocakta 5 haftalık ,7 Eylülde 6 haftalık düşük yaşadım.Yapılan tahlilde bişey çıkmamıştı.7 Eylülde dr bana coraspirinle folbiol vermişti.Ben de o zamandan beri içiyorum.Sat: 2 Kasım.
Bat:30 Kasım. Pzt test yaptım silik çizgi çıktı.Bu sabah tekrar yaptım yine çizgi var pzt ye göre koyu ama çok koyu değil.Henüz ne dr a gitmeyi ne de kan aldırmayı düşünmüyorum.Bu haftayı atlatabilirsem önümüzdeki hafta giderim inşallah.Allah'a emanet ettim sadece.Hesaplamaya göre bugün 5+1 beklemedeyim. İnşallah bu sefer tutunur.Bu arada 15 yaşında kızım var.
Maşallah çok sevindimMerhaba arkadaslar. 5+1de keseyi gorduk❤0.96 cm minnacik bir sey:)
EvetBulustuk neyse:)
ümitlendirmek istemiyorum ama yinede yazmak istedim ben hamile olduğumu tesadüf 3 haftalıkken öğrendim ve belirtelere dikkat ettim bilmeseydim acaba hamile oldugumu anlar mıydım diye evet anlardım çünkü saydığın bu belirtilerin hepsini yaşadım.özellikle rüya çok görüyorum sabaha kadar.Eşimin hiç istemediğini söylemiştim.
Bu ay tam ovulasyon zamanı, (tabi eşim bunu bilmiyordu:)) eşim dedi ki tam korunamadım, inşaallah hamile kalmazsın, öyle birşey olursa aldırırız.(Ben asla böyle birşeye izin vermem tabi)
Belki de bu yüzden ben kendimde belirti bulmaya başladım, yani eşim aklıma soktu bu ay bunu.
Ama sivilce ve ani aşırı açlık durumunu bariz yaşadım.
Bakalım hayırlısı olsun.
Ha bir de, hamilelikte ilk zaman belki de hormon değişimden uzun uzun çeşitli rüyalar görme oluyormuş.
Tabi bariz bir belirti değil bu ama 10 gündür görmediğim akraba, yiyecek, çiçek kalmadı:)
Geçen gece açık pembe bir gül aldım elime o kadar canlıydı ki gerçek gibiydi.
Her gece dolu dolu rüyalar görüyorum :)
Bende sancı çekiyorum kasığıma ara ara ağrı giriyor canım ve baş dönmesi varSancıyı bende çekiyorum.
Hayırlı olsun bende dün kan verdim inşallah herşey yolunda giderBende sancı çekiyorum kasığıma ara ara ağrı giriyor canım ve baş dönmesi var
İnşaallah canım ya ben de bi kaptırdım ki kendimi sormaümitlendirmek istemiyorum ama yinede yazmak istedim ben hamile olduğumu tesadüf 3 haftalıkken öğrendim ve belirtelere dikkat ettim bilmeseydim acaba hamile oldugumu anlar mıydım diye evet anlardım çünkü saydığın bu belirtilerin hepsini yaşadım.özellikle rüya çok görüyorum sabaha kadar.
inşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin.
MaşaallahMerhaba arkadaslar. 5+1de keseyi gorduk❤0.96 cm minnacik bir sey:)
Birşey olmaz inş canım çok yeni zaten korkma ilaçlarını ihmal etme doktor büyük ihtimal iğne başlatır benim öyleoldu çünkü öğrendim ertesi gün kan sulandırıcı iğne başlattı iki gündür vuruluyorumMerhaba kizlar ben de cuma gunu hamile oldugumu ogrendim kan pihtilasmam var be sehir disindayim yarn yolculuk yapicam ve pazartesi doktor kontrolune gidicem simdilik corasprin +folibiol kullaniyorum umarim pazartesine kadar bisey olmaz dua edin
:)) ama oyle deme 2 3 fark etmiyor ki hepsi ayri heyecan..İnşaallah canım ya ben de bi kaptırdım ki kendimi sorma
Gören de 3 ay önce evlenmiş yeni gelin sanacak
Amin canım.Senin de bebeğini Allah korusun ,sağlıcakla kucağına almayı da nasip inşallah.Haberlerini bekliyor olacağım merakla.Maşallah darısı tüm haber bekleyenlere. 
Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Allah sabır versin seni çok iyi anlayabiliyorum. Eylülde de benim kaybım oldu.
Seni öyle iyi anlıyorum ki. Ben de Eylülde düşük yaptım. Şu an 6+3 üm daha doktora gitmedim. Cuma günü gideceğim bakalım. Hayırlı olsun rabbim yavrunu korusun
Maşallah çok sevindim
Ins canim tedirginim igneden de korkuyorum ama başarmaliyim Allah kucağimiza almayi nasip etsinBirşey olmaz inş canım çok yeni zaten korkma ilaçlarını ihmal etme doktor büyük ihtimal iğne başlatır benim öyleoldu çünkü öğrendim ertesi gün kan sulandırıcı iğne başlattı iki gündür vuruluyorum
Amin inş canım hiç korkma bende çok korkuyordum iki gündür hastanede vurduruyorum kendim yapmaya cesaret edemedim ama acıtmıyor küçüçük birsey ztn meleklerimiz gelsin de yeter ki herseye razıyım tedirginlik bendede var Salı günü gidip tekrar hcg ye baktır am yukseliyor mu hersey yolunda mı diye ödüm kopuyor bi terslik olur diyeIns canim tedirginim igneden de korkuyorum ama başarmaliyim Allah kucağimiza almayi nasip etsin
Gerçekten farketmiyor her hamilelik ayrı heyecan ayrı telaş ve sevinç bazen benimki gibi önce şaşkınlık sonra bütün duyguları aynı anda yaşayabiliyorsunsüpriz bebek olduğu içinİnşaallah canım ya ben de bi kaptırdım ki kendimi sorma
Gören de 3 ay önce evlenmiş yeni gelin sanacak
Hiç çocuğu olmayan ayıplar o derece kaptırdım:)Gerçekten farketmiyor her hamilelik ayrı heyecan ayrı telaş ve sevinç bazen benimki gibi önce şaşkınlık sonra bütün duyguları aynı anda yaşayabiliyorsunsüpriz bebek olduğu için
ki sen baya ara vermişsin normal yani kendini kaptırman
Amin rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Hiç çocuğu olmayan ayıplar o derece kaptırdım:)
Ama benim iki oğlumun arası da çok olduğu için hiç çocuktan bıktım durumuna gelemedim.
İkinci oğlumu da çok hevesle istemiştim.
Allah sizinkini de tamamına erdirsin, sağlıkla kucağınıza alıp büyütün inşaallah
Amin amin Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünAmin rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
seninde gönlüne göre versin
Çok üzüldüm canım.Sevinçli haberini almak için bekliyorum ve dua ediyorum.Müjdelere öyle ihtiyacım var ki...Allahtan ümit kesilmez.İnşallah en yakın zamanda alırsın yavrunu/yavrularını kucağına.Doğal gebelik miydi?Tüp bebek deneyecek miydiniz? Rabbim üzüntülerinin mükafatlarını versin inşallah.Senin de yüzünü güldürsün hayırlı, uzun ömürlü yavrularınla.Allah yâr ve yardımcın olsun.Allaha emanet ol canım benimSelam kızlar
Değer düşüşe geçti
Kimyasal gebelik sanıyorum
Aranızda olamıycam
Herkese hayırlı doğumlar dilerim..