• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sağlıklı ise seninle kalır güzel annesi hiç üzülme. Cani veren Rabbim 1 nefes dahi fazla alamyz onun verdgnden bliyorsn. Eminim annesini birakmayck ama sen gönlünü ferah tut olur mu?

Öyle doğru söylüyorsunuz.. İnşallah. İlk basta çok korktum ama suan daha sakinim.. Rabbimin emrinde her sey izin verirse hayırlıysa kalıcak inşallah. Allah razı olsun :KK200:

Anladım şu an nasıl durum. allah sizi korusun
Aminn inşallah :KK200: kanamam devam ediyor kırmızı ama bilemiyorum ne olacak. Yatıyorum bekliyorum sonucu inşallah kesilir :olamaz:

Öyle doğru söylüyorsunuz.. İnşallah. İlk basta çok korktum ama suan daha sakinim.. Rabbimin emrinde her sey izin verirse hayırlıysa kalıcak inşallah. Allah razı olsun :KK200:

Aminn inşallah :KK200: kanamam devam ediyor kırmızı ama bilemiyorum ne olacak. Yatıyorum bekliyorum sonucu inşallah kesilir :olamaz:
Çok geçmiş olsun kaçıncı haftadasınız? Kimyasal gibi değil dimi yani kimyasal olma ihtimali var mı? Acaba farklı doktora görünmeniz gerekir mi ben çok bilgili değilim açıkçası inşallah öinnağınız sizinle kalır.

Kızlar merhaba :KK54: benim de randevum vardı bugün dr 5+1 dedi keseyi gördük iki hafta sonra bebeği görebiliriz dedi karın ultrasonu ile baktı. Şimdi bu iki hafta 2 sene gibi gelicek :işsiz:

Çok geçmiş olsun kaçıncı haftadasınız? Kimyasal gibi değil dimi yani kimyasal olma ihtimali var mı? Acaba farklı doktora görünmeniz gerekir mi ben çok bilgili değilim açıkçası inşallah öinnağınız sizinle kalır.
Allah razı olsun, yarın 6 hafta olucak eğer nasipse, doktor söylemedi öyle bir şey hatta son kontrolde 2 gün önce gelişimi güzel demişti ama bilemiyorum tabi

İns sıkı sıkı tutunur bebisin sana cnm.Dinlen bol bol..
Dualarımız seninle:dua::dua::dua:

İnşallah yaa, Allah razı olsun hepinizden:KK200:

Allah razı olsun, yarın 6 hafta olucak eğer nasipse, doktor söylemedi öyle bir şey hatta son kontrolde 2 gün önce gelişimi güzel demişti ama bilemiyorum tabi

İnşallah yaa, Allah razı olsun hepinizden:KK200:
Bende kanama yasadım.
Reglim 3 gün gecikti,tam test yapcaktım.
Regl geldi 13-15 aralıkta leke leke.Sonra kesildi.
Şüphelenip test yapınca cıktı ortaaya.
Ordan bi süphe kaldı sürekli wcye gidiyrm leke var mı diye:I
Cok iyi anlıyrm seni cnm..

Bende kanama yasadım.
Reglim 3 gün gecikti,tam test yapcaktım.
Regl geldi 13-15 aralıkta leke leke.Sonra kesildi.
Şüphelenip test yapınca cıktı ortaaya.
Ordan bi süphe kaldı sürekli wcye gidiyrm leke var mı diye:I
Cok iyi anlıyrm seni cnm..

Benımde regl geçti zaten düzensiz oluyordum sonra üç gün çok az kahverengi lekeler geldi kesildi, sökülmedim sandım bekledim, 4 5 gün sonra test yaptım pozitif çıktı 3 yıldır hamile kalamamıstım sorun olmamasına ramen, ama sonra tekrar basladı lekeler kahverengi pembe bazen az bazen çok. İlk basta stres oluyorsun sonra alıştım lekeye. Ama kırmızı olunca korktum çünkü kırmızı tehlikeli ama bakalım belki kesilir. Nasipse.. Allah bebişlerimizi korusun inşallah hepimizin:anneadayı:

Kızlar merhaba
bugün beta baktırdım 2200 çıkmış. Yarın doktor randevum var sata göre 4+2 oluyor. İnşAllah keseyi görürüz. Bu sabah peçeteye sildiğimde çok az bir kahve leke geldiğini gördüm. Çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. Evde Progestan var yarın doktora gidicem ama bu akşam bi tane içsem mi acaba?
Aranızda Bursa da yaşayan var mı? Doktor önerisi için?

Son düzenleme:
Benımde regl geçti zaten düzensiz oluyordum sonra üç gün çok az kahverengi lekeler geldi kesildi, sökülmedim sandım bekledim, 4 5 gün sonra test yaptım pozitif çıktı 3 yıldır hamile kalamamıstım sorun olmamasına ramen, ama sonra tekrar basladı lekeler kahverengi pembe bazen az bazen çok. İlk basta stres oluyorsun sonra alıştım lekeye. Ama kırmızı olunca korktum çünkü kırmızı tehlikeli ama bakalım belki kesilir. Nasipse.. Allah bebişlerimizi korusun inşallah hepimizin:anneadayı:

Canım her şey olacağına varır sakın kendini bir şey olmuş gibi üzme sonuçta minnoşun şu an seninle moralini yüksek tut inşallah biter kanamaların. Bu süreçte moral çok önemli kalbimiz dualarımız seninle bol bol oku hayırlısını dile.

Rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin kucağına inşallah cnm:dua:
Ay ben yazdım sandım bian:)
3,5 sene sonra aldık müjdeyi bizde..Ocakta tüp bebeğe geçecektik.Tam mucize oldu:KK200:

Kızlar selam nasılsınız? Bu bulantı ne iğrenç bir şeymiş ya devamlı kraker leblebi yemekten kilo alacağım :( doktor kontrolüm haftaya. Sürekli kalbi atıyor mudur, iyi midir diye düşünüyorum, hergün ultrasonla görmek istiyorum:)

Kızlar merhaba :KK54: benim de randevum vardı bugün dr 5+1 dedi keseyi gördük iki hafta sonra bebeği görebiliriz dedi karın ultrasonu ile baktı. Şimdi bu iki hafta 2 sene gibi gelicek :işsiz:
Canım sevindim bebisle beraber kalbini de duyarsın gittiğinde.evet zaman geçmiyor dimi en son randevumdan sonra doktor 3 hafta sonra görüşelim dedi , zamanı sayıyorum sürekli :olamaz:

ben girmiyorum çünkü kistlerim var zararlı olabilir diye düşünüyorum. Doktor serbest ddi ama bilmiyorum. Gerek yok bence.
Hımm zararlı olacağını düşünüyorsan girme tabi.. bir de bu kişiden kişiye göre değişiyor bence herkes nasıl doğru biliyorsa öyle yapsın

Bence oyle dusunmene gerek yok. Normal hayatina devam edebilirsin. Ilk dogumumda son aya kadar devam ettik. Dogumu da kolaylastiriyor.
Şu bulantılarım bi hafiflesin zaten devam edicez bizde. Eşim de görüyor halimi sürekli kusuyorum o şekilde bende zevk alamam zaten

Kızlar selam nasılsınız? Bu bulantı ne iğrenç bir şeymiş ya devamlı kraker leblebi yemekten kilo alacağım :KK43: doktor kontrolüm haftaya. Sürekli kalbi atıyor mudur, iyi midir diye düşünüyorum, hergün ultrasonla görmek istiyorum:)
Klozetten kafam kalkmıyor keşke tek bulantı olsa yediğimi çıkarıyorum resmen kilo verdim :KK43: gerçekten şuan çok baştayız ama zor bir süreç :kızgın:

Kızlar merhaba
bugün beta baktırdım 2200 çıkmış. Yarın doktor randevum var sata göre 4+2 oluyor. İnşAllah keseyi görürüz. Bu sabah peçeteye sildiğimde çok az bir kahve leke geldiğini gördüm. Çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. Evde Progestan var yarın doktora gidicem ama bu akşam bi tane içsem mi acaba?
Aranızda Bursa da yaşayan var mı? Doktor önerisi için?
Canım ben Bursalıyım öncelikle hayırlı olsun Bebişin seninledir inşallah:KK200: doktor önerisi olarak doruk da Fatma hanım varmış onu iyi diye duydum bende değiştiricem doktorumu araştırma yapıyorum.

Kızlar kanamam başladı dua edin hayırlısıyla bir şey olmasın inşallah ona bekle dedi doktorum :KK43::mad:
Bişey olmaz canım inşallah benim arkadaşımın ablasının da öyleydi progesteron kullandı sonra düzeldi bişey kalmadı şu an 7 aylık

Back