• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bende de hic o his yok ya:KK43:
kasık ağrım var ,biraz akıntı onun dışında belirtim yok..
Esim cok hevesli canın bşey istiyr mu diye 40 kre arıyo günde:)
ins keseyi görürz yarın.ozman inancam hamile olduguma:dua:
İnşallah görürsün canım, benımde ilk basta gözükmedi sonraki randevuda gözüktü 2 gün önce yani:KK66: riskli geçiriyorum ama inşallah bir şey olmaz

Ma

Maşallah ne guzel sağlıkla kucagina almış nasip olsun. Bizim de hayalimizdi esimin ailesinde ikiz olunca bizim de olur mu diye :KK66:
çok teşekkür ederim. hepimiz sağlıkla alalım yavruları kucağımıza. benim ailemde yok ikiz. tamamen tesadüf oldu :):) Kadın geninden kaynaklıymış ikiz. çok isterseniz olur :) ben çok istemiştim ilk gebeliğimden beri. 3. gebeliğimde naip oldu ikiz :)

Kızlar birşey sorucam :KK17: cinsel ilişkiye girmeye devam ediyormusunuz.. ben öğrendiğimden beri ilişkiye girmiyoruz eşimde bunu onayladı fakat son zamanlarda sanırım tükendi :KK48: bende istiyorum ama birşey olacak diye korkuyorum :KK16:
doktorun dusuk tehlikesi demediyse korkma canim. Oyle 9 ay gecmez.

merhaba. ben de ikiz bebişlere hamileyim :) Herkese sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum.
hayırlı olsun sağlıkla al kucakğına ikizlerini :) banada hep drlar ikiz doğurmaya cok musait rahim yapın var dediler hata benim eşimin aileisnde ve benim ailemde ikiz var ama bize kısmet olmadı :)

Seninki kaç acaba 6. Haftaya göre

5+3 te 13.3mm... bebegimi de gordum cok sukur...

Bu arada ben günde 3 progestan kullanıyorum pembe kahverengi değişen akıntılar oluyor. Başka böyle durum yasayan varmı iki hafta önce basladı 3 gün sonra 4 5 gün gelmedi ve ondan sonra hep geliyor artık düşük iğnesi oldum ama kesilmedi
ben 2 gun yasadim. az ama. progestan hap kullaniyordum. igne de oldum. kesildi sukur.

kızlar günaydın doktor bana folbiolun yarısını iç dedi magnezyum verdi .imom diye bir ilaç daha yazdı bebeğin kalp beyin gelişimini destekleyecek bir ilaçmış sizede verdimi
gunaydin.. ben de femivit diye bisi iciyorum sadece.

Hayiŕlisi olsun canim temmuz annesi olacaksın demek herşey nasip nasıl geçiyor hamilelik bulantilar
sağol canım benim çok bulantım yok şükür :) sen nasılsın nasıl geçiyor hamilelik keseyi bebeği gördün mü ? ah şöyle zamanı ileri alabilsek dimi :)

Back