• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya bu sabah bulantıları çok fena. Öğürme kusma yok ama çok fena mide bulantım oluyor. Kaçıncı haftadan sonra bitiyor bulantılar kızlar

Kızlar birşey sorucam :KK17: cinsel ilişkiye girmeye devam ediyormusunuz.. ben öğrendiğimden beri ilişkiye girmiyoruz eşimde bunu onayladı fakat son zamanlarda sanırım tükendi :KK48: bende istiyorum ama birşey olacak diye korkuyorum :KK16:
ben girmiyorum çünkü kistlerim var zararlı olabilir diye düşünüyorum. Doktor serbest ddi ama bilmiyorum. Gerek yok bence.

hayırlı olsun sağlıkla al kucakğına ikizlerini :) banada hep drlar ikiz doğurmaya cok musait rahim yapın var dediler hata benim eşimin aileisnde ve benim ailemde ikiz var ama bize kısmet olmadı :)
teşekkür ederim. allah size de gönlünüze göre versin inşallah :)

Yerleşme kanaması diye okdm canım ama doktorun bekle demişse ona da güveniyrsn bekle yoksa başka bir doktora daha git gonlun rahat etsin
Kızlar kanamam başladı dua edin hayırlısıyla bir şey olmasın inşallah ona bekle dedi doktorum :KK43::mad:

Fazla ayağa kalkma ayaklarının altına yastık koyup yat canım. inşallah bişey olmaz dua et bol bol

Öyle yaptım canım, inşallah, Allah razı olsun
allah yardımcın olsun. nasıl bekle dedi doktorun. normalde progestan filan kullanıyor muydun. yoksa hemen hastaneye koş

Allah razı olsun.Günde 3 e çıkarmıstık progestanı birkere de düşük iğnesi oldum,

Yerleşme kanaması diye okdm canım ama doktorun bekle demişse ona da güveniyrsn bekle yoksa başka bir doktora daha git gonlun rahat etsin
Pembe ve kahverengi geliyordu zaten ama kırmızı olduğu için suan gidicek mi kalıcak mı bilmiyorum, 2 haftadır böyle zaten.. Bende bekliyorum inşallah kesilir :KK61:

Pembe ve kahverengi geliyordu zaten ama kırmızı olduğu için suan gidicek mi kalıcak mı bilmiyorum, 2 haftadır böyle zaten.. Bende bekliyorum inşallah kesilir :KK61:
Sağlıklı ise seninle kalır güzel annesi hiç üzülme. Cani veren Rabbim 1 nefes dahi fazla alamyz onun verdgnden bliyorsn. Eminim annesini birakmayck ama sen gönlünü ferah tut olur mu?

sağol canım benim çok bulantım yok şükür :) sen nasılsın nasıl geçiyor hamilelik keseyi bebeği gördün mü ? ah şöyle zamanı ileri alabilsek dimi :)
Şükür canım iyiyim bende işteyim şuan bulandım çok yok idare eder daha hiç doktora gitmedim salı günü gidicem nasipse

Back