Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben girmiyorum çünkü kistlerim var zararlı olabilir diye düşünüyorum. Doktor serbest ddi ama bilmiyorum. Gerek yok bence.Kızlar birşey sorucamcinsel ilişkiye girmeye devam ediyormusunuz.. ben öğrendiğimden beri ilişkiye girmiyoruz eşimde bunu onayladı fakat son zamanlarda sanırım tükendi
bende istiyorum ama birşey olacak diye korkuyorum
![]()
iyi yaptın :) belki yavrun tembel çıkar ve ağustosa kalırsın :) benim de muhtemelen temmuzda olur ama ağustosu da takip ediyorum :)ağustosu birkaç günle kaçırdım da arada buraya da bakıyorum :))
teşekkür ederim. allah size de gönlünüze göre versin inşallah :)hayırlı olsun sağlıkla al kucakğına ikizlerini :) banada hep drlar ikiz doğurmaya cok musait rahim yapın var dediler hata benim eşimin aileisnde ve benim ailemde ikiz var ama bize kısmet olmadı :)
temmuz tercihim cunku ben de temmuz doğumluyum :)) nasip. Sağlıkla gelsinler de .iyi yaptın :) belki yavrun tembel çıkar ve ağustosa kalırsın :) benim de muhtemelen temmuzda olur ama ağustosu da takip ediyorum :)
aminnn. Allah gönlüne göre versin inşallahtemmuz tercihim cunku ben de temmuz doğumluyum :)) nasip. Sağlıkla gelsinler de .
hepimizin canım. Daha önce iki kimyasalım oldu. İlk defa bu aşamalara geldm. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.aminnn. Allah gönlüne göre versin inşallah
aminnnn. ben de 1 kayıp yaşadım. kaygıyı o yüzden iyi anlarım. hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.hepimizin canım. Daha önce iki kimyasalım oldu. İlk defa bu aşamalara geldm. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.
Fazla ayağa kalkma ayaklarının altına yastık koyup yat canım. inşallah bişey olmaz dua et bol bolKızlar kanamam başladı dua edin hayırlısıyla bir şey olmasın inşallah ona bekle dedi doktorum![]()
Hemsehrim tekrardan merhaba:)Evet adanaliyim :)
merhaba ben de yarı adanalı sayılırım artık adanada oturuyorumEvet adanaliyim :)
allah yardımcın olsun. nasıl bekle dedi doktorun. normalde progestan filan kullanıyor muydun. yoksa hemen hastaneye koşKızlar kanamam başladı dua edin hayırlısıyla bir şey olmasın inşallah ona bekle dedi doktorum![]()
Kızlar kanamam başladı dua edin hayırlısıyla bir şey olmasın inşallah ona bekle dedi doktorum![]()
Fazla ayağa kalkma ayaklarının altına yastık koyup yat canım. inşallah bişey olmaz dua et bol bol
allah yardımcın olsun. nasıl bekle dedi doktorun. normalde progestan filan kullanıyor muydun. yoksa hemen hastaneye koş
Pembe ve kahverengi geliyordu zaten ama kırmızı olduğu için suan gidicek mi kalıcak mı bilmiyorum, 2 haftadır böyle zaten.. Bende bekliyorum inşallah kesilirYerleşme kanaması diye okdm canım ama doktorun bekle demişse ona da güveniyrsn bekle yoksa başka bir doktora daha git gonlun rahat etsin
Sağlıklı ise seninle kalır güzel annesi hiç üzülme. Cani veren Rabbim 1 nefes dahi fazla alamyz onun verdgnden bliyorsn. Eminim annesini birakmayck ama sen gönlünü ferah tut olur mu?Pembe ve kahverengi geliyordu zaten ama kırmızı olduğu için suan gidicek mi kalıcak mı bilmiyorum, 2 haftadır böyle zaten.. Bende bekliyorum inşallah kesilir![]()
Şükür canım iyiyim bende işteyim şuan bulandım çok yok idare eder daha hiç doktora gitmedim salı günü gidicem nasipsesağol canım benim çok bulantım yok şükür :) sen nasılsın nasıl geçiyor hamilelik keseyi bebeği gördün mü ? ah şöyle zamanı ileri alabilsek dimi :)
anladım canım sağlıkla kucağına al inşallah.Şükür canım iyiyim bende işteyim şuan bulandım çok yok idare eder daha hiç doktora gitmedim salı günü gidicem nasipse