• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar 1 haftadir gaz sancisi cekiyorum neden olabilir ki ya. Iki gundur mide yanma problemim basladi daha cok erken bunlar icin yasayan varmi hic

Amin canm inşAllah. Çok şükür şuan leke kesildi. Ben Bursa da baya doktor gezdim. Cts günü Emre Uysal a randevu aldım ona gidicem umarım memnun kalırım. Esentepe tıp merkezinde neşe solak korkmazer var ama çok yoğun Emre bey de oradaydı yeni ayrıldı muayenehane açtı. Ahmet Yılmaz ve Neriman Çelik daha önce kürtaj olduğum doktorlardı. Allah iyi doktorlar ile karşılaştırsın. :dua:
Umarım bulantıların en kısa zamanda kesilir. Allah yardımcın olsun.
Amin canım inşallah memnun kalırsın sende doktorundan.. pembe maviyi de çok öneriyorlar

Ay benimde gunduz sadece bulanti geceleride bulanti arti uykudan uyandiran kusma var surekli de uyku hali
Allah yardımcımız olsun gerçekten bi an önce geçsin istiyorum bi arkadaşım hastaneye gidip serum taktırmış bulantısı çok olduğu için 1 hafta falan iyi gelmişti dedi acaba gitsem mi diye düşünüyorum

Reflüm var ne yesem midem yanıyor rahatsızlık hissediyorum hamile olduğumu öğrendiğimden beri mide koruyucuda kullanamıyorum beter haldeyim valla. Yemek yemeye korkar oldum birde üstüne bulantı olunca işkence gibi geliyor :) biraz daha bekliyim geçmezse alırım çok teşekkür ederim.
Benimde reflum var sarı leblebi çok iyi geliyor bana

Klozetten kafam kalkmıyor keşke tek bulantı olsa yediğimi çıkarıyorum resmen kilo verdim :KK43: gerçekten şuan çok baştayız ama zor bir süreç :kızgın:

@greyfurt_ ahh canım aynen valla hiçbir şeyi içim almıyor. Kahve, çikolata çok severdim şimdi görmek bile istemiyorum . Hiçbir yemeği canım istemiyor yesem de banyoya koşuyorum ..ben de kilo vermişim ama ilerleyen aylarda alacağım kiloları düşündükçe Çıldırıyorum :rolleyes:

Aynen canm bende öyle düşünüyorum hep keşke elimizde olsa da biz baksak hep :)
Benimde ilk günler çok fazlaydı şimdi arada bi oluyo bi oluyo ama oda çok fena oluyo ya sürekli olsa çok zor olur Allah yardımcımız olsun inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız :))

Aminnnn canım inşallah ,:KK36:

Kizlar 1 haftadir gaz sancisi cekiyorum neden olabilir ki ya. Iki gundur mide yanma problemim basladi daha cok erken bunlar icin yasayan varmi hic

Gaz sancısı bende de oldu hem de çok şiddetli yaşadım. Baya korkunçtu canım... oluyormuş ilk zamanlar normalmiş , kabızlık da oluyo. Kahvaltıda 2şer 3er dal maydanoz tere roka tüketmeni tavsiye ederim kabızlığa şişkinliğe gaza iyi geliyor canımHoppa

5,6.7, en bulantısız zamanlarımdı şimdi hergün 6,7 kere bulantı oluyor tiksindigim şeyi düşündüğüm anda kusuyorum inşaallah sizin öyle olmaz geçer

Allah yardımcımız olsun gerçekten bi an önce geçsin istiyorum bi arkadaşım hastaneye gidip serum taktırmış bulantısı çok olduğu için 1 hafta falan iyi gelmişti dedi acaba gitsem mi diye düşünüyorum
Serumda iyi bisey degil ki sonucta cogu seker ben sahsen gitmem ama cok kotuysen doktora gtmeyi ihmal etme haplar falan var en uygunun doktorun yazar canim

Kahvaltıda 2şer 3er dal maydanoz tere roka tüketmeni tavsiye ederim kabızlığa şişkinliğe gaza iyi geliyor canımHoppa
Evet yesillik iyi oluyor ama maydonoz gebelere iyi gelmez diye biliyorum bence dikkatli tuket nolur nolmaz bol su icmek kabizliga en etkili cozum bide istifar ettikce mide suyu azaliyor dengelemk icin dahada cok yudum yudum su icmek lazim

Canım ben Bursalıyım öncelikle hayırlı olsun Bebişin seninledir inşallah:KK200: doktor önerisi olarak doruk da Fatma hanım varmış onu iyi diye duydum bende değiştiricem doktorumu araştırma yapıyorum.
Canım bende Bursa’da yasıyorum benim doktorum Medicabil de Oktay bey çok memnunum yıldırım dorukta Reşat şaya var o doktor da iyi ilgili bir doktor fikir olsun istedim doktor araştırıyorum deyince genede sor soruştur doktor çok önemli

Serumda iyi bisey degil ki sonucta cogu seker ben sahsen gitmem ama cok kotuysen doktora gtmeyi ihmal etme haplar falan var en uygunun doktorun yazar canim

Evet yesillik iyi oluyor ama maydonoz gebelere iyi gelmez diye biliyorum bence dikkatli tuket nolur nolmaz bol su icmek kabizliga en etkili cozum bide istifar ettikce mide suyu azaliyor dengelemk icin dahada cok yudum yudum su icmek lazim
Çok doğru canım ben de duydum maydonozun fazlası zararmış hamilelerde , ama günaşırı bir iki daldan bisey olmaz aksine faydası olur diye düşünüyorum:) dediğin gibi bol su. Bide bana doktor kefir ve ev yoğurdu önermişti fakat kefir doğal olsun demişti. Ben hala doğal kefir mayası bulamadım :( ama ev yoğurdu sindirime çok iyi geliyor , tuvalet sorunum kalmadı çok şükür

eeslemali eeslemali canim nasil olsun iyi misin merak ettim allah yardimciniz olsun hep iyiyi dusun bircok kisi var ustune goren oyle say rabbim koruduktan sonra korkma hicbirsey olmayacak insallah nasip eden rabbim ol der olur

Çok doğru canım ben de duydum maydonozun fazlası zararmış hamilelerde , ama günaşırı bir iki daldan bisey olmaz aksine faydası olur diye düşünüyorum:) dediğin gibi bol su. Bide bana doktor kefir ve ev yoğurdu önermişti fakat kefir doğal olsun demişti. Ben hala doğal kefir mayası bulamadım :KK43: ama ev yoğurdu sindirime çok iyi geliyor , tuvalet sorunum kalmadı çok şükür
Sorununun gectigine sevindim canim valla dogal kefir nerde bulabilirsin hicbir fikrim yok.bizde yogurdu kendimiz yapiyoruz sıklıkla yemem ama sukur kabizligim yok aksine gazim ve ishalim var patates muz hic fayda etmiyor hormonel bisey galiba kisiden kisiye degisiyo demekki

5,6.7, en bulantısız zamanlarımdı şimdi hergün 6,7 kere bulantı oluyor tiksindigim şeyi düşündüğüm anda kusuyorum inşaallah sizin öyle olmaz geçer
Ben normal zamanda bile tiksinicek birşey görsem lavaboya koşarım, inşallah çok çekmem bu konudan. Kasıldıkça bebişlere birşey olmaz di mi benimki çok şiddetli oluyor normal zamanda. 5haftalık olduğunuzdan gebelik bulantıları başlamadı henüz

Benim daha tuhaf kızlar afedersiniz iki üç gün tuvalete çıkamıyorum kabızlık oluyo arada 1 gün ishal sonra gene aynı feleğim şaştı resmen ve bir haftada bir kilo vermişim üzülüyorum kilo verdikçe bebeklerim yeterince beslenemez diye

Benim daha tuhaf kızlar afedersiniz iki üç gün tuvalete çıkamıyorum kabızlık oluyo arada 1 gün ishal sonra gene aynı feleğim şaştı resmen ve bir haftada bir kilo vermişim üzülüyorum kilo verdikçe bebeklerim yeterince beslenemez diye
Hormoneldir canim stres yapma bebeklerinde beslenir merak etme sen vitaminlerini iyi takip et protein agirlikli beslen yedigin andan itibaren kanina karismaya basliyor az bile olsa bebeklerine gidecektir giden besinler kaygilanma asil beslenecek zamanlarina daha var hele bi 4 aylik olsunlar o zaman dusunursun boyle

:KK12:
@greyfurt_ ahh canım aynen valla hiçbir şeyi içim almıyor. Kahve, çikolata çok severdim şimdi görmek bile istemiyorum . Hiçbir yemeği canım istemiyor yesem de banyoya koşuyorum ..ben de kilo vermişim ama ilerleyen aylarda alacağım kiloları düşündükçe Çıldırıyorum :rolleyes:
sonunda benden birini buldum senin adına üzgünüm tabii:KK43: dayanılmaz hale geliyor gerçekten nasıl başa çıkıcaz bunla bilmiyorum hiç çok yorgun ve bitkinim gerçekten bir haftada ne hale geldim :KK57:

Hormoneldir canim stres yapma bebeklerinde beslenir merak etme sen vitaminlerini iyi takip et protein agirlikli beslen yedigin andan itibaren kanina karismaya basliyor az bile olsa bebeklerine gidecektir giden besinler kaygilanma asil beslenecek zamanlarina daha var hele bi 4 aylik olsunlar o zaman dusunursun boyle
İnş cnm biran önce gelse o vakitler zaman yavaşladı gitmiyor sanki :dua:

Yazdı doktorda işe yaramıyor. Keşke yarasa başka çarem yok nefes alsam gaz yapıyo mide de çok etkiledi beni bilmiyorum bende napacağımı aslında acı eşiğim de yüksektir kolay kolay ağlanmam ama bu mide bulantısı...

Canım bende Bursa’da yasıyorum benim doktorum Medicabil de Oktay bey çok memnunum yıldırım dorukta Reşat şaya var o doktor da iyi ilgili bir doktor fikir olsun istedim doktor araştırıyorum deyince genede sor soruştur doktor çok önemli
Merhaba canım teşekkür ederim. Oktay beyi de çok duydum evet fakat kadın doktor tercih ediyoruz o yüzden kısıtlı maalesef

Back