• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar Günaydınnn meme hassasiyetiniz ne durumda? Benim meme başımda ciddi hassasiyet ve ağrı var kıyafetim değdiğinde bile irkiliyorum. Ben 6 ay önce meme küçültme ameliyatı oldum ve hamilelikten mi yoksa bu ameliyatımın etkisinden mi bu kadar ağrım var anlayamıyorum. Sizler ne durumdasınız?
Merhaba
Ben de ayni durumdayım ameliyatinla ilgisi olduğunu sanmıyorum tam anlattığın gibi kıyafetim değse dahi acıyor. 2 hafta olacak bu şekilde hassasiyet :olamaz:

Ben de valla unutuyorum bazen aklıma geliyoo aa ben hamileydim oluyorumm hiç bi belirtim yok hiç bi duygum yok bende bi sorun mu var acabaa diyorum şuan öyle bebeğim canım modunda olan var mı kızlar
Benim ikinci hamileliğim ilkinde de karnimda hsreket ettiğini hissedene kadar ne karnimla konustum ne de birşey hissettim. Şuanda öyleyim. Hissedene kadar o hisse giremiyorum. Herkes farklı yasiyordur tabi.

Ya bu sabah bulantıları çok fena. Öğürme kusma yok ama çok fena mide bulantım oluyor. Kaçıncı haftadan sonra bitiyor bulantılar kızlar
Benim 6+6 suan. Gectigimiz 2 hafta kabus gibiydi. 2 gündür daha iyiceyim. Kişiye göre değişiyor ama en en uzun 5. Aya kadar sürermiş o da en uzun. 5. Aydan sonrasi psikolojik oluyor biraz. Beslenme duzenine dikkat edersen daha hafif geçiyor. Abur cubur yedigim günün ertesi çok kötü olmuştu. Simdi cok dikkat ediyorum daha iyiyim. Zencefilli şekerler cok iyi geliyormus devam ederse dene istersen. Ben alacaktım azalınca bulantilar almadım.

Kızlar kanamam başladı dua edin hayırlısıyla bir şey olmasın inşallah ona bekle dedi doktorum :KK43::mad:
Insallah minigin seninle kalır canım. Eger cok ağrın ve parçacıklı kanaman yoksa dinlenmeye devam et. Doktor ilaç veya iğne vermedi mi risk için

Canım her şey olacağına varır sakın kendini bir şey olmuş gibi üzme sonuçta minnoşun şu an seninle moralini yüksek tut inşallah biter kanamaların. Bu süreçte moral çok önemli kalbimiz dualarımız seninle bol bol oku hayırlısını dile.
Evet hala benımle çok şükür, daha iyiyim ilk basta bir üzülmüştüm ama simdi alıştım azaldıda, Allah razı olsun moral oluyor yazdıklarınız :KK200:
Rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin kucağına inşallah cnm:dua:
Ay ben yazdım sandım bian:)
3,5 sene sonra aldık müjdeyi bizde..Ocakta tüp bebeğe geçecektik.Tam mucize oldu:KK200:
Amin canım hepimizin inşallah :KK15:
Bişey olmaz canım inşallah benim arkadaşımın ablasının da öyleydi progesteron kullandı sonra düzeldi bişey kalmadı şu an 7 aylık
İnşallah benımde düzelir Allahın izniyle:anneadayı:
Insallah minigin seninle kalır canım. Eger cok ağrın ve parçacıklı kanaman yoksa dinlenmeye devam et. Doktor ilaç veya iğne vermedi mi risk için
İnşllah:KK3: öyle yaptım doktora yazdım dinlen dedi, progestan kullanıyorum birkere de düşük iğnesi oldum, daha iyi suam bakalım inşallah tamamen kesilir..

Allah hepinizden razı olsun çok sağolun dualarnız ve desteğiniz için, hepimiz sağlıkla kucağımza alabliriz inşallah bebişlerimizi:KK200:

Kızlar selam nasılsınız? Bu bulantı ne iğrenç bir şeymiş ya devamlı kraker leblebi yemekten kilo alacağım :KK43: doktor kontrolüm haftaya. Sürekli kalbi atıyor mudur, iyi midir diye düşünüyorum, hergün ultrasonla görmek istiyorum:)

Aynen canm bende öyle düşünüyorum hep keşke elimizde olsa da biz baksak hep :)
Benimde ilk günler çok fazlaydı şimdi arada bi oluyo bi oluyo ama oda çok fena oluyo ya sürekli olsa çok zor olur Allah yardımcımız olsun inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız :))

Canım ben Bursalıyım öncelikle hayırlı olsun Bebişin seninledir inşallah:KK200: doktor önerisi olarak doruk da Fatma hanım varmış onu iyi diye duydum bende değiştiricem doktorumu araştırma yapıyorum.
Amin canm inşAllah. Çok şükür şuan leke kesildi. Ben Bursa da baya doktor gezdim. Cts günü Emre Uysal a randevu aldım ona gidicem umarım memnun kalırım. Esentepe tıp merkezinde neşe solak korkmazer var ama çok yoğun Emre bey de oradaydı yeni ayrıldı muayenehane açtı. Ahmet Yılmaz ve Neriman Çelik daha önce kürtaj olduğum doktorlardı. Allah iyi doktorlar ile karşılaştırsın. :dua:
Umarım bulantıların en kısa zamanda kesilir. Allah yardımcın olsun.

Kızlar slm bende ağustos annesi olucam inşallah bir tane oğlum var 2.olucak nasipse 3+2 de değerim 88 di 2 gün sonra 249 oldu sanırım yükselme güzel dr bu Cuma çağırdı inş keseyi görürüm.bugün hiç iyi hissetmiyorum daha öncesinde bomba gibiydim ama bugün hafif midem bulanıyor iştahım gitti kafam kalkmıyor ya hasta oluyorum bilemedim sizde bulantılar ne zaman başladı benim ilkinde hiç ama hiç olmamıştı ve acayip şişim çok zayıfım ondan herhalde şimdiden pantolonlar sıkıyor göbek çıktı :anneadayı:
Bende de 5. Hafta da kokuyla basladi canin bulanti ve istahsizlik saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin Allah

Benim 6+6 suan. Gectigimiz 2 hafta kabus gibiydi. 2 gündür daha iyiceyim. Kişiye göre değişiyor ama en en uzun 5. Aya kadar sürermiş o da en uzun. 5. Aydan sonrasi psikolojik oluyor biraz. Beslenme duzenine dikkat edersen daha hafif geçiyor. Abur cubur yedigim günün ertesi çok kötü olmuştu. Simdi cok dikkat ediyorum daha iyiyim. Zencefilli şekerler cok iyi geliyormus devam ederse dene istersen. Ben alacaktım azalınca bulantilar almadım.

Reflüm var ne yesem midem yanıyor rahatsızlık hissediyorum hamile olduğumu öğrendiğimden beri mide koruyucuda kullanamıyorum beter haldeyim valla. Yemek yemeye korkar oldum birde üstüne bulantı olunca işkence gibi geliyor :) biraz daha bekliyim geçmezse alırım çok teşekkür ederim.

Kızlar kanamam başladı dua edin hayırlısıyla bir şey olmasın inşallah ona bekle dedi doktorum :KK43::mad:

Canım çok dikkat et bu süreçte tuvalet ihtiyacın dışında kalkmamaya çalış yerinden. Allahım sana bağışlasın evladını inşallah. Dualarım seninle.

Adanali cokmus :)

Aranizda sağlık ocağının verdigi decavit vitaminini kullanan var mi ?
Ben 2 gundur kullaniyorum canim

Klozetten kafam kalkmıyor keşke tek bulantı olsa yediğimi çıkarıyorum resmen kilo verdim :KK43: gerçekten şuan çok baştayız ama zor bir süreç :kızgın:
Ay benimde gunduz sadece bulanti geceleride bulanti arti uykudan uyandiran kusma var surekli de uyku hali
Kizlar merhaba. Gebelik takip programi neler kullaniyorsunuz ?
Gun gun gebelik programina bakiyorum ben canim sen

Back