- 3 Aralık 2011
- 3.373
- 4.896
- Konu Sahibi ayprensesii
- #83.901
Arkadaşlar cümleten hayırlı bayramlar dilerim minikleri de çok çok öpüyoruz "
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kızım da çok iştahsız zorla yediriyorum resmen sadece emmek istiyor. Demiri iyi Ama b12 si düşük. Gece uykusu düzeldi mi bebeğinin? Kızım hala çok uyanıyor. Uykusu iyi dediğim gün bile en az 3 defa uyanır.Benim oglumda demir eksikligi be b12 eksikligi var ilaç tedavisi oluyor .Istahi ciddi anlamda düşük
Canim ben de uyku teroru yasayan bir anneyim ve bu dertten muzdarip olan anneleri tek cati altinda toplamak icin uyku teroru adli instagram sayfasi actim orada konusuyoruz doktora giden tedavi goren atlatan aileler var.. yasamayan bilmez cok berbat bisi uykusuz 2 yildir ruh gibiyiz..Ben instagramdan ulasabildiklerime ulasmaya calisiyorum..Yok yaptırmadım testte negatif çıkması alerjisi olmadığı anlamına gelmez dedi 4 doktor, tamamen belirtiler üzerinden gittik. Gaita testi yapıldı sadece orada diyetin yeterli demişlerdi ben yinede genişlettim uyku terörüne çözüm arıyorum
Geçmiş olsun canım. Rabbim sağlıkla ameliyata girip çıkmayı nasip etsin.Kızlar ıyı akşamlar herkese
Oğlum sabah göz yaşı kanalı tıkanıklığı ameliyatı olucak duanızı eksik etmeyin bizden herkese selamlar sevgiler
Geçmiş olsun umarım iyi geçer, hep vae miydiKızlar ıyı akşamlar herkese
Oğlum sabah göz yaşı kanalı tıkanıklığı ameliyatı olucak duanızı eksik etmeyin bizden herkese selamlar sevgiler
Gecmis olsun canim Allah beterinden korusubKızlar ıyı akşamlar herkese
Merhaba kızlar nasılsınız
Oğlum 13 aylık oldu ama yuruyemiyor siralarken parmak uçlarıyla yürüyor elimden tutup yürümek istiyor ama iki elini tutayım istiyor tek elini tutarsan kızıyor
Hayır gerek yok bence bol bol koltuk kenarında bırakın ,bol bol yürütün elinden tutup düZelir,yürüteç kullanan bebelerde oluyor böyle.Benim kızım da 13 aylık. Aynen dediğin gibi parmak ucunda durduğu için henüz yürüyemiyor. Canı isteyince ayağını tam basıyor sıralaması gayet iyi Ama bu durum canımı sıkıyor açıkçası. Doktora götürmeli miyiz acaba
Allah razı olsun sagolun kızlar
Çok şükür çıktı şimdi ıyı doktor ne diyecek bakalım bekliyoruz
Kullandık canım şuan tek elle tutup yürüyor ama kendi yuruyemiyor emeklemeyide geç yaptı yurumeside geç olacak heraldeÇok yürüteç kullandımı ?
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallahKızlar ıyı akşamlar herkese
Aslında yürüteç çok kullanmadık. Günde en fazla bir saattir . Yavaş adim atınca tam basıyor ama hızlı gitmek istiyor o yüzden parmak uçlarında sürekli . Salonun bir ucundan bir ucuna parmak uçlarında yürüyor hatta koşuyor resmen çok heyecan yapıyor sanırım.Hayır gerek yok bence bol bol koltuk kenarında bırakın ,bol bol yürütün elinden tutup düZelir,yürüteç kullanan bebelerde oluyor böyle.
Kızlar 13 ayı bitirdik bizim daha 4 diş var yaYok canım 1 yaşından sonra ilk dişi çıkanlar bile varmış biz halimize şükredelim