Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Korkma canım ilk bebeğe göre daha rahat daha bilgili oluyorsun. Hem senin arası var benimkilerin arası 13 ay şükür sorun yaşamıyorum. Çalışmanın verdiği yorgunluk oluyor ona da katlaniyorum. İkiz gibi büyüyorlar diyebilirim
Korkma canım ilk bebeğe göre daha rahat daha bilgili oluyorsun. Hem senin arası var benimkilerin arası 13 ay şükür sorun yaşamıyorum. Çalışmanın verdiği yorgunluk oluyor ona da katlaniyorum. İkiz gibi büyüyorlar diyebilirim
Selam kizlarr. Uzun bi aradan sonra ben de dondum araniza. Keyifler nasil bebisler buyudu 2 yas sendromlari geliyo mu sizde de? Hamile olanlara ikinciyi yapanlara hayirli olsun. Ben cok uzagim simdilik bi tane yetti bana
Merhabalar, benim ikizlerden biride çok terliyor her gece sırtı sırılsıklam değiştiriyorum ama bütün kontrollerimizde normal yani terlemede genetiktir ben ve eşimde çok terleriz. Allah korusun inşallah öyle birşey yoktur.