2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Olivia01 Olivia01 canım seni çok merak ettim gurbetteydin bebeğinle yalnız nasıl gidiyor bebis yeni doğduğunda annenle aran biraz iyi değildi nasıl oldu aranız düzeldi mi yanına geldi mi annen bir de mastit oluyordun artık yok d'mi ?

Merhabalar kızlar uzun zamandır girmiyorum vede doğal olarak yazmiyorum takip edemiyorum kim napıyo bilmiyorum ama inşallah herkes iyidir herşey yolundadır. Biz 1 yaşına girdik doğum günümüzüde yaptik çok şükür güzel geçti. Bugun 1.yaş asılarimizi olduk cokk huysuz kizim
Geçmiş olsun canım.çok bizde atlattık doğum gününü ve aşı macerasını. Aşıdan sonra ateş birşey olmadı ama huysuzluğu 4 gün devam etti kızımın. 1 hafta izin almak zorunda kaldım. İnşallah diğer annelerde atlatmıştır. Aşı ve doğum günü bir araya gelince çok stresli oldu.

Merhaba kizlar .Bir çoğumuz dogum gunu telaşını atlatmistir sanirim .Nasılsınız?
Bebeler yuruyor mu ?
Atlattık çok şükür. aşıyla birlikte biraz sancılı oldu ama geçti. geriye güzel bir anı ve çokça fotoğraflar var. Bizimki daha yürümüyor. eşimle birlikte karşılıklı bir iki adım yürütmeye çalışıyoruz desteksiz. onun dışında parmağımı tutarak evin içinde fır dönüyor. dur durak yok bütün odalara girip çıkıyoruz işten eve geldiğim zaman doğal olarak çok yoruyor. bir yandan biran önce kendi başına yürüsün istiyorum. bir yandanda yürümeye başlayınca gözetlemek gerekicek.
bir yaş aşısından sonra 1 yaş kontrolüne götürdüm. doktor boy kilo kafa ölçülerini beğendi gelişimi iyi dedi ama. bir yere tutunup ayağa kalkamadığı ve koltukta sıralamadığı için balık yağı + vitamin verdi kemikleri güçlensin diye.

Iyı akşamlar herkese
Bizim oğlan azı dişleri çıkarıyor kaç gündür mahvoldu tabı bende birde 1 yaş aşılarını olduktan sonra ishal gıbı aşıdan mı dişten mi bilmiyorum sokakta kedi kovalıyor ıyı olduğu zamanlarda
Rabbim esirgesin hepsini de bizden kocaman sevgiler 💐 💐 💐
Kızımda 31 temmuz doğumlu oldugu için pazar ikisini birlikte yapıcam doğum günü telaşı daha başlamadı yani :)

Iyı akşamlar herkese
Bizim oğlan azı dişleri çıkarıyor kaç gündür mahvoldu tabı bende birde 1 yaş aşılarını olduktan sonra ishal gıbı aşıdan mı dişten mi bilmiyorum sokakta kedi kovalıyor ıyı olduğu zamanlarda
Kızımda 31 temmuz doğumlu oldugu için pazar ikisini birlikte yapıcam doğum günü telaşı daha başlamadı yani :)
benim kızda çok seviyor kedi köpek kovalamyı. birde ayy diye bir ses çıkarıyor şaşırıp heyecanlanıyormuş miniğim:KK16:biz atlattık doğumgünü telaşını işin içindeyken hiçbirşey anlamıyorsun ama çok güzel bir anı oluyor. Biz daha alt dişimizin yan kesici dişlerimizi çıkartmadık. ama azı dişleride çıkacak galiba çok zorlamaya başladı

Iyı akşamlar herkese

Benim kız da bayılıyor kedi köpek kovalamaya , ben atlattım d günü telaşını sana kolay gelsin :)

Iyı akşamlar herkese
anne demiyo kedi diyor benim hatun ya :)) susturmanın tek yoluda kedi yoksa bebek arabasında bir yerlere gitmek çok zor sokakta kedi kovalıyoruz :KK70: bizimkinin 16 disi var toplamda ama hala huysuz ve uykusuz tünelin ucu hala karanlık

Bizim de 6 diş var 6.nin ucu daha yeni çıktı 😁 kızlarda hızlı çıkar dişler benim ilk çocuğum da kız 1 yaşındayken 12 dişi vardı ama şimdiki erkek 1 yaşı dolduğunda 5 dişi vardi 6.da yeni çıktı 😁
Şaşırdm valla biz mi geriden gelyorz acaba dedm ama bnmkide oğlan 😂 kızlar hızlı 🥰😂

X