2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bızım azılar peş peşe çıktı 12 diş oldu sıpam:)sokağa çıkıyoruz ev sıkıyor okullar açılınca ne yapıcaz bakalım bende işe başlıycam :KK43:

Oyyy kıyamam ☹😟 nasıl bir ameliyatdi narkozlu mu ? Çok geçmiş olsun canım Allah'ım acil şifalar versin inşallah
Amin cnm amin inşallah maske ile uyuttular ama öncesinde gece 12 den sonra hiçbir şey yiyip içmek yok sabaha kadar çok zorlandık onları tekrar yasayacak olmak üzüyor beni

1 aya kadar yürür o zaman sen onu evde bol bol koltuk kenarına bırak kendine çağır kısa mesafeden :)
Canım mesajını yeni gordum 2sinde 15 aylık olacak ama çok tembel oglusum yürümek istemiyor hemen yere atıyor kendini ama oturduğu yerden kalkışı çok iyi yürüyen çocuklar gibi hızlı bir şekilde ama yürümeye isteği hiç yok inşallah yürür

uzun zamandır yoktun. Geldiğine sevindim. bizler iyiyiz. Bebişleri büyütüyoruz :KK45: çocuklar büyüdükçe buralar sakinleşti inşallah senle birlikte hareketlenir buralar.

valla uzun zmndır yoktum aklıma düştünüz :) inşalllah cnm çocuklardan wc ye gitmeye zmn kalmıyo sakinleşmesi çok normal :KK70:

Merhaba kizlar .Nasilsiniz ?
Bebisleriniz nasil ?
merhaba biz iyiyiz çok şükür kızım 16 aylık oldu. artık durmuyorlar yerlerinde doğal olarak düşmeler can acımalar fazlalaştı. sürekli yeni birşeyler keşfediyor. benimde bir sorum olacaktı. gece beslenmesini kestiniz mi ?

izlar benim oglum uyuduginda cok terliyor oyleki sirti sirilsiklam oluyor kalp falan olsa cikardi degilmi sizde durumlar nasil

merhaba biz iyiyiz çok şükür kızım 16 aylık oldu. artık durmuyorlar yerlerinde doğal olarak düşmeler can acımalar fazlalaştı. sürekli yeni birşeyler keşfediyor. benimde bir sorum olacaktı. gece beslenmesini kestiniz mi ?
Evet bebeler cok hareketli bu dönemde. Maalesef kış geldi .Benim oğlan yazin yürümüyordu :)
Gece beslenmesini kesmek mi o da ne .Benimki en az 4 kez emmeye kalkıyor :)
İyiyiz şükür canım sen nasılsın
Çok hareketli bizim sıpa koşturtuyor peşinden çalışınca da hızına yetişemiyoruz :)
Ben de iyiyim canim şükür. Aynen çalışınca zor oluyor .Ben de aksam nasil yataga kendimi atiyorum bilemiyorum.
izlar benim oglum uyuduginda cok terliyor oyleki sirti sirilsiklam oluyor kalp falan olsa cikardi degilmi sizde durumlar nasil
Doğduğunda kardiyoloji görmedi mi canim ?

Evet bebeler cok hareketli bu dönemde. Maalesef kış geldi .Benim oğlan yazin yürümüyordu :)
Gece beslenmesini kesmek mi o da ne .Benimki en az 4 kez emmeye kalkıyor :)

Ben de iyiyim canim şükür. Aynen çalışınca zor oluyor .Ben de aksam nasil yataga kendimi atiyorum bilemiyorum.

Doğduğunda kardiyoloji görmedi mi canim ?
Gordu canim basit delik var dedi her cocukta olanilecek daha sonra goturmedim

Arkadaşlar diş çıkarırken jel olarak nurse Harvey's dentigel kullanan var mı? Etkili mi veya bir zararı var mıdır acaba? Eşim almış, içeriğinde benzyl alkol var. Etil alkol ve şeker içermez yazıyor.
Merhaba bende bugün aldım nurse harveys jel faydasını görmüşmüydünüz acaba

X