Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Amin cnm amin inşallah maske ile uyuttular ama öncesinde gece 12 den sonra hiçbir şey yiyip içmek yok sabaha kadar çok zorlandık onları tekrar yasayacak olmak üzüyor beni
Canım mesajını yeni gordum 2sinde 15 aylık olacak ama çok tembel oglusum yürümek istemiyor hemen yere atıyor kendini ama oturduğu yerden kalkışı çok iyi yürüyen çocuklar gibi hızlı bir şekilde ama yürümeye isteği hiç yok inşallah yürür
merhaba biz iyiyiz çok şükür kızım 16 aylık oldu. artık durmuyorlar yerlerinde doğal olarak düşmeler can acımalar fazlalaştı. sürekli yeni birşeyler keşfediyor. benimde bir sorum olacaktı. gece beslenmesini kestiniz mi ?
merhaba biz iyiyiz çok şükür kızım 16 aylık oldu. artık durmuyorlar yerlerinde doğal olarak düşmeler can acımalar fazlalaştı. sürekli yeni birşeyler keşfediyor. benimde bir sorum olacaktı. gece beslenmesini kestiniz mi ?
Evet bebeler cok hareketli bu dönemde. Maalesef kış geldi .Benim oğlan yazin yürümüyordu :)
Gece beslenmesini kesmek mi o da ne .Benimki en az 4 kez emmeye kalkıyor :)
Evet bebeler cok hareketli bu dönemde. Maalesef kış geldi .Benim oğlan yazin yürümüyordu :)
Gece beslenmesini kesmek mi o da ne .Benimki en az 4 kez emmeye kalkıyor :)
Ben de iyiyim canim şükür. Aynen çalışınca zor oluyor .Ben de aksam nasil yataga kendimi atiyorum bilemiyorum.
Arkadaşlar diş çıkarırken jel olarak nurse Harvey's dentigel kullanan var mı? Etkili mi veya bir zararı var mıdır acaba? Eşim almış, içeriğinde benzyl alkol var. Etil alkol ve şeker içermez yazıyor.