- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.353
- Konu Sahibi ayprensesii
- #83.921
Bizde 7 ama yürümüyoruz :))Kızlar 13 ayı bitirdik bizim daha 4 diş var ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde 7 ama yürümüyoruz :))Kızlar 13 ayı bitirdik bizim daha 4 diş var ya
Kullandık canım şuan tek elle tutup yürüyor ama kendi yuruyemiyor emeklemeyide geç yaptı yurumeside geç olacak heralde
Benim miniğim çok yorucu olduğu için uzun zamandır bakamıyordum. Inşallah iyi geçmiştir canım, Allah şifa versinKızlar ıyı akşamlar herkese
Oğlum sabah göz yaşı kanalı tıkanıklığı ameliyatı olucak duanızı eksik etmeyin bizden herkese selamlar sevgiler
Sagol cnm allah razı olsun inşallah ameliyat oldu ama tıkanıklık açılmadı maalesef tekrar olması gerekiyormuş bekliyoruzBenim miniğim çok yorucu olduğu için uzun zamandır bakamıyordum. Inşallah iyi geçmiştir canım, Allah şifa versin
Oyyy kıyamam nasıl bir ameliyatdi narkozlu mu ? Çok geçmiş olsun canım Allah'ım acil şifalar versin inşallahSagol cnm allah razı olsun inşallah ameliyat oldu ama tıkanıklık açılmadı maalesef tekrar olması gerekiyormuş bekliyoruz
Amin cnm amin inşallah maske ile uyuttular ama öncesinde gece 12 den sonra hiçbir şey yiyip içmek yok sabaha kadar çok zorlandık onları tekrar yasayacak olmak üzüyor beniOyyy kıyamam ☹ nasıl bir ameliyatdi narkozlu mu ? Çok geçmiş olsun canım Allah'ım acil şifalar versin inşallah
Kıyamam ya, çok zorlu bir süreç inşallah biran önce fayda eder ameliyatlarSagol cnm allah razı olsun inşallah ameliyat oldu ama tıkanıklık açılmadı maalesef tekrar olması gerekiyormuş bekliyoruz
Canım mesajını yeni gordum 2sinde 15 aylık olacak ama çok tembel oglusum yürümek istemiyor hemen yere atıyor kendini ama oturduğu yerden kalkışı çok iyi yürüyen çocuklar gibi hızlı bir şekilde ama yürümeye isteği hiç yok inşallah yürür1 aya kadar yürür o zaman sen onu evde bol bol koltuk kenarına bırak kendine çağır kısa mesafeden :)
uzun zamandır yoktun. Geldiğine sevindim. bizler iyiyiz. Bebişleri büyütüyoruz çocuklar büyüdükçe buralar sakinleşti inşallah senle birlikte hareketlenir buralar.Slm kızlar nasılsınız herkez ve bebekleri iyidir umarım :) beni hatırlayan varmı
uzun zamandır yoktun. Geldiğine sevindim. bizler iyiyiz. Bebişleri büyütüyoruz çocuklar büyüdükçe buralar sakinleşti inşallah senle birlikte hareketlenir buralar.
merhaba biz iyiyiz çok şükür kızım 16 aylık oldu. artık durmuyorlar yerlerinde doğal olarak düşmeler can acımalar fazlalaştı. sürekli yeni birşeyler keşfediyor. benimde bir sorum olacaktı. gece beslenmesini kestiniz mi ?Merhaba kizlar .Nasilsiniz ?
Bebisleriniz nasil ?
İyiyiz şükür canım sen nasılsınMerhaba kizlar .Nasilsiniz ?
Bebisleriniz nasil ?
Evet bebeler cok hareketli bu dönemde. Maalesef kış geldi .Benim oğlan yazin yürümüyordu :)merhaba biz iyiyiz çok şükür kızım 16 aylık oldu. artık durmuyorlar yerlerinde doğal olarak düşmeler can acımalar fazlalaştı. sürekli yeni birşeyler keşfediyor. benimde bir sorum olacaktı. gece beslenmesini kestiniz mi ?
Ben de iyiyim canim şükür. Aynen çalışınca zor oluyor .Ben de aksam nasil yataga kendimi atiyorum bilemiyorum.İyiyiz şükür canım sen nasılsın
Çok hareketli bizim sıpa koşturtuyor peşinden çalışınca da hızına yetişemiyoruz :)
Doğduğunda kardiyoloji görmedi mi canim ?izlar benim oglum uyuduginda cok terliyor oyleki sirti sirilsiklam oluyor kalp falan olsa cikardi degilmi sizde durumlar nasil
Gordu canim basit delik var dedi her cocukta olanilecek daha sonra goturmedimEvet bebeler cok hareketli bu dönemde. Maalesef kış geldi .Benim oğlan yazin yürümüyordu :)
Gece beslenmesini kesmek mi o da ne .Benimki en az 4 kez emmeye kalkıyor :)
Ben de iyiyim canim şükür. Aynen çalışınca zor oluyor .Ben de aksam nasil yataga kendimi atiyorum bilemiyorum.
Doğduğunda kardiyoloji görmedi mi canim ?
Merhaba bende bugün aldım nurse harveys jel faydasını görmüşmüydünüz acabaArkadaşlar diş çıkarırken jel olarak nurse Harvey's dentigel kullanan var mı? Etkili mi veya bir zararı var mıdır acaba? Eşim almış, içeriğinde benzyl alkol var. Etil alkol ve şeker içermez yazıyor.