2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hanımlar. Beni hatırlayan varmı bilmiyorum. Geçen seneki acıdan sonra ben doğurdum yine temmuzu beklemedi erken geldi kuzum, neyseki iyiyiz. 35 haftalık 2380gr. Sevgiler
Senin bebito sabirsiz cıktı. Sağlıklı olsun da gerisi önemli degil .Haziran bebesi hosgelmis :KK66:

Kızlar merhaba napiyosunuz
çocuklar nasıl
Iyice büyüdüler
Bizimki oldukça yaramaz ve hasta gibi bu aralar.

Doğum günü icin planımız var mı
Bizim salı günü doğum günü oglusun ama sanırım ben pzt yapicam.
Esimin işi dolayısıyla.

Ilk doğum gunhndr babannesi babamlar olsak bile biz hariç 9 kişi oluyor ve benim evim küçük.
Çağırmak istediğim iki üç arkadaşım da var ama rahat olamayız diye kafamda uygun bisey kurmaya calisiyorum . Esimin teyzesi benim halam falanda vat ama onlari da cagirirsak cok tiklim tiklim olcak cagirmasak ta kayinvalide laf yapabilir ekstra olarak esimin teuzesinden daha cok bana emegi olan arkadasim gelmesi daha dogru geliyor .

Kızlar merhaba napiyosunuz
çocuklar nasıl
Iyice büyüdüler
Bizimki oldukça yaramaz ve hasta gibi bu aralar.

Doğum günü icin planımız var mı
Bizim salı günü doğum günü oglusun ama sanırım ben pzt yapicam.
Esimin işi dolayısıyla.

Ilk doğum gunhndr babannesi babamlar olsak bile biz hariç 9 kişi oluyor ve benim evim küçük.
Çağırmak istediğim iki üç arkadaşım da var ama rahat olamayız diye kafamda uygun bisey kurmaya calisiyorum . Esimin teyzesi benim halam falanda vat ama onlari da cagirirsak cok tiklim tiklim olcak cagirmasak ta kayinvalide laf yapabilir ekstra olarak esimin teuzesinden daha cok bana emegi olan arkadasim gelmesi daha dogru geliyor .
İşte tam da bu kimi cagircam kimi cagirmiycam kayınvalide vs. Sorunlarından dolayı ben doğum günü yapmaktan vazgeçecek gibi hissediyorum kendimi

Merhaba arkadaşlar yazmayalı o kadar çok olmuşki işe başlayınca hiçbir şeye yetişemez oldum. Vee bu hafta tekrar hamile olduğumu öğrendim ilki tüp bebek olunca bu bizi çok şaşırttı. 20 ay olacak araları. İkinci kez sezeryan nasıl olur bir buçuk sene içinde 3. Ameliyatım olacak korkuyorum.
Merhaba .Hayirli olsun insallah .Arkadas gibi buyuyecekler .

Merhaba arkadaşlar yazmayalı o kadar çok olmuşki işe başlayınca hiçbir şeye yetişemez oldum. Vee bu hafta tekrar hamile olduğumu öğrendim ilki tüp bebek olunca bu bizi çok şaşırttı. 20 ay olacak araları. İkinci kez sezeryan nasıl olur bir buçuk sene içinde 3. Ameliyatım olacak korkuyorum.
Hayırlısı olsun inşallah canım benim. Korkma hiç bişey olmaz hamileliğinde doğumunda çok kolay geçsin inşallah

Bu ara duydugum bu sekilde 4. Hamilesin hayirli olsun korunmadinizmi kendim icin soruyorum

Merhaba hanımlar. Beni hatırlayan varmı bilmiyorum. Geçen seneki acıdan sonra ben doğurdum yine temmuzu beklemedi erken geldi kuzum, neyseki iyiyiz. 35 haftalık 2380gr. Sevgiler
Merhaba canım, tebrik ederim Allah bağışlasın çok sevindim senin için. Seni hiç unutmadık canım hep dua ettik.

Hayırlı olsun cnm

Merhabalar kızlar uzun zamandır girmiyorum vede doğal olarak yazmiyorum takip edemiyorum kim napıyo bilmiyorum ama inşallah herkes iyidir herşey yolundadır. Biz 1 yaşına girdik doğum günümüzüde yaptik çok şükür güzel geçti. Bugun 1.yaş asılarimizi olduk cokk huysuz kizim

Hatırlamaz olur muyuz hiç yüreğimiz yanmıştı çok şükür bu defa tehlikeli dönemi atlattı Allah'ım sana ve babasına bağışladı çok şükür analı babalı büyüsün inşallah sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah , bak sen bir daha olmaz artık bu bile zor olmuştu benden geçti artık diye ne karamsar olmustun o dönem hepimiz çok üzülmüştük , Rabbime şükürler olsun bu defa sağ salim kucağına almak nasip oldu senin adına çok çok sevindim gerçekten bizim için de op kokla kuzucuğu :KK200:

Çok özledim buradaki muhabbeti bebeler ayaklandı çok yoruyor lar
Benim kı yavastan yürümeye hazırlık yapıyor :) anne dışında 5,6 kelime dıyo arada isterse anne dıye agız ucuyla işte :) :) :)
Haftaya uzun yolculuğa çıkıyoruz nasipse bakalım neler olacak herkesi çok öpüyoruz 😘

Bizim ki çok oldu anne demeye baslayalı onun dısında 10-12 kelime söylüyordur ,özlemişim buralara yazmayı :)

Seni hiç unutmadık hep dua ettik ,gizli gizli takip ettik :) iyi oldugunu öğrendik sevindik :) çok şükür bu günlere
İşte tam da bu kimi cagircam kimi cagirmiycam kayınvalide vs. Sorunlarından dolayı ben doğum günü yapmaktan vazgeçecek gibi hissediyorum kendimi

Katılıyorum çok sıkıntılı..

Hayırlı olsun canım 2. Hamileliğin :)

İlki tüp bebek olduğu için olmaz diye düşündüm hep. Doktorun bir bildiği varmış korunmayın haziranda tekrar görüşelim demişti onun dediği gibide oldu

Ayına kadar tutturmuş maşallah ne dr muş :) sağlıkla gelsin minik.

Merhabalar kızlar uzun zamandır girmiyorum vede doğal olarak yazmiyorum takip edemiyorum kim napıyo bilmiyorum ama inşallah herkes iyidir herşey yolundadır. Biz 1 yaşına girdik doğum günümüzüde yaptik çok şükür güzel geçti. Bugun 1.yaş asılarimizi olduk cokk huysuz kizim
Merhaba.Dogum gunu kutlu olsun prensesin .Bizimdogum gününe 11 gun var daha .Ayakta durmaya çalışıyor. Surekli dolap cekmece indiriyor hep peşindeyim.
Bizim ki çok oldu anne demeye baslayalı onun dısında 10-12 kelime söylüyordur ,özlemişim buralara yazmayı :)

Seni hiç unutmadık hep dua ettik ,gizli gizli takip ettik :) iyi oldugunu öğrendik sevindik :) çok şükür bu günlere

Katılıyorum çok sıkıntılı..

Hayırlı olsun canım 2. Hamileliğin :)

Ayına kadar tutturmuş maşallah ne dr muş :) sağlıkla gelsin minik.
Yerim benonun anne diyisini

X