Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    103
Kızlar günaydın dün perinatoloğa gitmiştim amniyotik bant olduğunu kesinleştirdi. Ya da yapışıklık dedi. Şuan bebek sağlıklı çok şükür ve yapacak bi şey yok dedi sadece kontrol edilecek. Deneyimli anneler böyle bi şey duyan var mı ☹️ internette korkunç şeyler var ama genelde okuduklarım kaybolduğunu veya zarar vermeden durduğunu söylüyor. İnşallah öyle olur 🙏🏻
Amniyotik bant ne balım hiç bilmiyorum da. Ama inşallah düşündüğün gibi kötü şeyler olmaz. Bak beni düşün cumaya kalmaz doğurursun dediler hastaneye yatırdılar hala doğurmadım 😀😀 kendimle dalga geçiyorum artık 😀 allah şifa versin, içini ferah tut

Kızlar benim idrar tahlilim bu şekilde çıkmıştı. Kadın doğum doktorum Monurol şase kullanmamı iltihabın enfeksiyonun çok olduğunu söyledi. Enfeksiyon doktoru değerlerin iyi olduğunu ilaca gerek olmadığını söyleyip ilaç yazmadı, kadın doğum doktorumun dediğini de söyledim kullanma dedi. Kadın doğum doktoruma anlattım durumu o zaman kullanma bol sıvı tüket demiş ama öncesinde çok net bi şekilde kullanmam gerektiğini söylüyordu, ne yapacağımı şaşırdım
bol bol su iç bide probiyotik al geçmezse ilaç içersin bana öyle yaptı doktor, geçti ilaca gerek kalmasan

Lioo Lioo merak ediyorum yaz hemen. Kese rahimden ayrı mı demişti ne demişti bir öncekinde?
Bir öncekinde yani 13+5 de bebek ve plasenta çok aşağıda. Hatta kesenin yarısı rahimden ayrılmış dedi. Şimdi çıktım bebek iyi gelişimi iyi. Ama yine çok aşağıda dedi ama bu sefer yarısı kopmuş falan gibi bişey demedi. Ama geçen seferki Dr değildi bu o vardır diye geldim ama yerinde başkası varmış. O daha iyi biliyordu. Buda uzun uzun inceledi şimdilik kanama alanı gözükmüyor dedi. Hala Riskli gebelik diye geçiyor dedi. Bi rseferki 21 22 haftada ayrintiliya gel dedi. Çok şükür iyiymiş bebek. Buda erkek dedi önce tam bi emin olamadı 🤣 bende sürpriz yapıp kız olursa dedim. Ama pipisini gördük sonra. Bide benim kaç gündür böbrek ağrım vardı tahmin ettiğim gibi bobrekmis taş çok dedi. O ağrı yapıyordur. Dr la konuş bir ilaç fln yazar onu iç dedi

Amaaan 18 yazıyo ya kızlar bende🥰 başlarda zaman hiç geçmeyecek gibi geliyordu. Şimdi de doğuma çooook var gibi ama nasıl hızlı geçiyor aslında ❤️
Eveeettttt benimkide 18 haftanın içi yazıyor. Zaman su misali geçiyor. Ben yavaş yavaş alıyorum bişeyler. Ben 25 den sonra çantayı hazırliycam.

günaydın kuzum nası oldun var mı gelişme
Yok canım bugün yine şansıma doçent bir doktor geldi çok şükür 🙏 kültür testi vermiştim onun sonucunu bekliyoruz şimdi bir de enfeksiyonu düşürmeye çalışıyoruz hala au ne geçemez şeymiş bir de hiç hissetmedim he 😀😀 o çıksın bir kez ve son kez ölçücem karar vericem dedi sanırım yarın her şey belli olacak. Çıkartırsa dikmeden ilaç tedavisine başlıcak herhalde iğne falan filan

Yok canım bugün yine şansıma doçent bir doktor geldi çok şükür 🙏 kültür testi vermiştim onun sonucunu bekliyoruz şimdi bir de enfeksiyonu düşürmeye çalışıyoruz hala au ne geçemez şeymiş bir de hiç hissetmedim he 😀😀 o çıksın bir kez ve son kez ölçücem karar vericem dedi sanırım yarın her şey belli olacak. Çıkartırsa dikmeden ilaç tedavisine başlıcak herhalde iğne falan filam
ay inanılır gibi degil valla allahtan doçente denk gelmişssin, ya bu doktorlar niye böyle bi arkadaşımı da suyu az diye dogurtmaya yatırdılar baska doktor suyun iyi demiş tam tamburcu olcakken başka doktor suni sanciyi test edelim demiş geri yatırmışlar. Denek miyiz hamile mi belli değil

ay inanılır gibi degil valla allahtan doçente denk gelmişssin, ya bu doktorlar niye böyle bi arkadaşımı da suyu az diye dogurtmaya yatırdılar baska doktor suyun iyi demiş tam tamburcu olcakken başka doktor suni sanciyi test edelim demiş geri yatırmışlar. Denek miyiz hamile mi belli değil
Benim sanırım dinledikçe uzadı yani tıbben mümkün değil gibi duruyo böyle bir durum. Ama sevgili doktorum inan çok güven verdi. Risklisin ama şimdi değil korkma dedi 😀

Canim o nedir, gecen gun de suphenizden bahsetmistin ama bilmedigim icin bir sey diyememistim

Amniyotik bant ne balım hiç bilmiyorum da. Ama inşallah düşündüğün gibi kötü şeyler olmaz. Bak beni düşün cumaya kalmaz doğurursun dediler hastaneye yatırdılar hala doğurmadım 😀😀 kendimle dalga geçiyorum artık 😀 allah şifa versin, içini ferah tut

canım doktor ne dedi bununla ilgili?

Hiç duymadım canım, ama internete girip herşeyi okuma. Kendini boşuna strese sokma. Doktoruna güven ve tabiki bebişede🙏🏻 allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Teşekkürler kızlar. Rahimde yapışıklık gibi bi şey oluyor bir şerit oluşturuyor orda bant diyorlar ona da. Kürtajdan sonra olmuş olabilir dediler öncesinde yoktu çünkü neden olduğunu da bilmiyorlar. Doktorlar müdahale yapılmaz diyor zaten dua edicez :( ultrasonda böyle gözüküyor

Eklentiler

• 7D054F2F-2F15-419C-94D3-1E990661116C.webp
    7D054F2F-2F15-419C-94D3-1E990661116C.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 43
Teşekkürler kızlar. Rahimde yapışıklık gibi bi şey oluyor bir şerit oluşturuyor orda bant diyorlar ona da. Kürtajdan sonra olmuş olabilir dediler öncesinde yoktu çünkü neden olduğunu da bilmiyorlar. Doktorlar müdahale yapılmaz diyor zaten dua edicez :( ultrasonda böyle gözüküyor
İnceldikçe kopup kaybolabiliyormuş inşallah öyle olur

Evet mesela dün oğlumun düşmeyen ateşi vardı. Güvendiğimiz Dr evine gittik yoktu evinde. Bizde acile gittik. Ordaki Dr iğne şurup falan yazdı. Sonra ona tam güvenmeyip diğer Dr gittik. Oda tamamen farklı şeyler yazdı. Diğer Dr in yazdığı iğneyi vurdurmayin reaksiyon verebilir riskli falan dedi. Valla canımız Allah'a emanet her biri farklı söylüyor. O yuzden iyi bir Güvendiğimiz Dr tutup sadece ona gitmemiz gerekiyor.

Evet mesela dün oğlumun düşmeyen ateşi vardı. Güvendiğimiz Dr evine gittik yoktu evinde. Bizde acile gittik. Ordaki Dr iğne şurup falan yazdı. Sonra ona tam güvenmeyip diğer Dr gittik. Oda tamamen farklı şeyler yazdı. Diğer Dr in yazdığı iğneyi vurdurmayin reaksiyon verebilir riskli falan dedi. Valla canımız Allah'a emanet her biri farklı söylüyor. O yuzden iyi bir Güvendiğimiz Dr tutup sadece ona gitmemiz gerekiyor.
kesinlikle öyle. ben bi önceki kaybımda bilkent şehir hastanesi beni dış gebelik diye apar topar yatırdılar popomdan kemoterapi ignesi vurcaklardı olmazsa yumurtalıgımı alcaklardı 7 farklı doktor baktı bana. aglaya aglaya infertiliteye yattım bide tek basıma kocam sehir dısında kardeşimi almadılar yanıma, ama 70 yaşında bi doktor probu koymasıyla sen normal gebesin taburcu dedi bana ve cok sukur beni o ilaçlardan kurtardı. belki de hiç gebe kalamayacaktım. Allah doktorun da iyisine denk getirsin şimdiki doktorum medicanada fizanda olsa fizana giderim

kesinlikle öyle. ben bi önceki kaybımda bilkent şehir hastanesi beni dış gebelik diye apar topar yatırdılar popomdan kemoterapi ignesi vurcaklardı olmazsa yumurtalıgımı alcaklardı 7 farklı doktor baktı bana. aglaya aglaya infertiliteye yattım bide tek basıma kocam sehir dısında kardeşimi almadılar yanıma, ama 70 yaşında bi doktor probu koymasıyla sen normal gebesin taburcu dedi bana ve cok sukur beni o ilaçlardan kurtardı. belki de hiç gebe kalamayacaktım. Allah doktorun da iyisine denk getirsin şimdiki doktorum medicanada fizanda olsa fizana giderim
Evet malesef onlar sebepli çok can yanıyor. Bende şimdi kendi özel Dr var. Ona gidiyorum. Ne derse onu yapıyorum.

Yok canım bugün yine şansıma doçent bir doktor geldi çok şükür 🙏 kültür testi vermiştim onun sonucunu bekliyoruz şimdi bir de enfeksiyonu düşürmeye çalışıyoruz hala au ne geçemez şeymiş bir de hiç hissetmedim he 😀😀 o çıksın bir kez ve son kez ölçücem karar vericem dedi sanırım yarın her şey belli olacak. Çıkartırsa dikmeden ilaç tedavisine başlıcak herhalde iğne falan filan
İyi haberlerini bekliyoruz içini ferah tut🙏🏻🙏🏻

Back
X