2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar, pek giremiyoruz artık bebekler hep ilgi istiyor, uyku araları iyice uzadı. bizde sıralıyoruz ürkek ürkek :) hala tembel kızım ama en azından daha iyi emeklemesede sıralamaya geçti.

Nasilsiniz kizlar ?
Havalar iyice ısındı. Ben de havuz aldim balkona .Salincagimiz da var oglusa mini park kurdum .Belki kaydirak da alırım.
bizde havuz aldık canım biraz büyük almışız salonun ortasına kurduk biraz suda oynattık topladık. haftasonuda denize götürdük şişirdik içine oturttuk çok iyi oldu kumdan etkilenmemiş oldu çok eğlendik.

Heeeyyy slm kızlar şifremi unuttum giremiyorum uzun zamandır ismimde minik bir fark yapıp yeniden üye oldum ancak girebildim eski isim srkyesraaa
benimde işyerinde otomatik giriyor inşallah bende unutmam şifremi. sürekli yazamasakta ben ara giriyorum bakıyorum temmuz annelerinde gelişme var mı diye :)

Çok özledim buradaki muhabbeti bebeler ayaklandı çok yoruyor lar
Benim kı yavastan yürümeye hazırlık yapıyor :) anne dışında 5,6 kelime dıyo arada isterse anne dıye agız ucuyla işte :) :) :)
Haftaya uzun yolculuğa çıkıyoruz nasipse bakalım neler olacak herkesi çok öpüyoruz 😘

bizde havuz aldık canım biraz büyük almışız salonun ortasına kurduk biraz suda oynattık topladık. haftasonuda denize götürdük şişirdik içine oturttuk çok iyi oldu kumdan etkilenmemiş oldu çok eğlendik.
Bende dün havuz aldım ama inşallah çok büyük değildir tatilede götürürüm diye düşünmüştüm, evde de kullanılacak boyuttadır umarım. 110 çapında ama benim ev minik.

Sağolasın cnm iyiyiz şükür buralar ıssız olmuş bebekler rahat vermiyor artık çok sık bakamıyoruz
Hep disaridayiz bir de biz okula gidiyoruz filan firsat kalmiyor .Zaten benimki yemek seciyor ek gida hazirlamak uzun sürüyor.
Ay ne guzel siz Antalya dasiniz demi ?Buyuk sans

X