2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki 9 ay 10 günlükken çıkardı ilk dişini. Şişkinlik falan da yoktu. Elimi ağzına sokup rutin diş kaşıma işlemini yaparken diş elime battı. Ben şok :) aaa aşkım koş koş dişi çıkmış oğlumuzun dedim :)

Bir tavuk 100 TL o da yok..bugün sipariş ettim yokmuş gelmedi
Ben dün organik mağazaya gittim bir tane but ve bir kanat 35tl idi eşim zaten organik bile olsa tavukla uğraşacağına kuzuya devam et dedi yine kuzu aldım.
Arada somon balığını buharda pişiriyorum.
Organik sebze aramak işi beni bile zorluyor artık ama halen yılmadan devam ediyorum. Sadece enginarı organik bulamadım ve kendimize aldığımızdan verdim. Bakliyatlar, tahıllar kolay bulunuyor ve hepsini stokluyorum, sadece sebze sorun oluyor.

Kıyamam canım yarın bir gidin bakın rahatsızlığı varsa küçük bir tedaviyle iyileşir kuzucuk , hayırlı haberlerle gel inşallah , geldikten sonra mutlaka yaz canım
Gittik cnm meğer çocuğun skıntısı gazdan değilmş sağ kulak iltihapı olmş doktor antbytk ve ağrı kesici verdi inşallah biran önce iyileşrz

Geçmiş olsun .Karnına bebek viksi ile masaj deneyebilirsin biraz rahatlatır canim. Niye oldu ki o kadar ?

Bırakınca da küsüyor benimki tipik yengec :))
Neyse ki tekrarlamadi .3 gun isirmasa sevincem.
Kulak ilthabymş cnm acildekiler bu kadar anlyo işten işte

Gittik cnm meğer çocuğun skıntısı gazdan değilmş sağ kulak iltihapı olmş doktor antbytk ve ağrı kesici verdi inşallah biran önce iyileşrz
Çok geçmiş olsun canım artık nedeni belli oldu ya ilaçlarını kullansın inşallah en kısa sürede iyileşecektir ağrısı azaldıkça huysuzluğu da gidecektir inşallah , Rabbim acil şifalar versin

Cnm benım kızımda 9 aylıkken çıkardı ilk dişini doktor doğum gününde dişi olmayan bebek bile var sıkıntı etme demişti çıkar yakında merak etme
Aslında bende öyle biliyorum ama doktor çıkmazsa gel deyince kafam karıştı bi an :)
Bizimkide öyle işine gelince dönüyor ama.emeklemeye hiç niyeti yok. Bu ara parmaklarımı tutup ayağa kalkıp yürüyor tek aktivitesi :)
Benim de yirmilik yaş dişim çıktı yakınlarda da, o ağrıyı duyunca eğer böyleyse ağlamaları, huysuzluk yapmaları hakları dedim
Yok canım 20lik diş çok farklı bide çoğu çürük oluyormuş 20liklerin oda ağrı yapabilir. Diş çıkarmakda zor tabi ama iltihaplı bi diş kadar acı vermiyordur diye inanmak istiyorum
Bende her ağladığında bakıyorum ama yok
Yok cnm her zman yedrdğüm şeyler bde bu zmana kadar hiç gazımz olmamiştı bugünkü doktor kulak ilthabı dedi
Kıyamam yaa. Acildeki doktoru şikayet etseydin canım sorumsuz doktor bişey bulamayınca hemen gaz.

Amannn memlekette dengesiz bitmez canm uğraşmaya ble değmez

Kızlar nasılsınız?

Oğlan artık beşiğinin üstünden tutunup kendini kaldırıyor ayaklarının üzerinde durup tutunuyor. Yerde de Eva matlarının sağına soluna yastık koymuştum arada kendini bırakıp düşüyor diye, yastıkları genişletip daha fazla alan açtım, çok afedersiniz ...çım ..çım dönüyor ilerliyor ayağını dizden kaldırıp uzanıyor sağa sola emekleme pozisyonu alıyor ama adım atamıyor henüz :) çok hareketlendi kapı pencere kulpları tutuyor bırakmıyor, perdeleri açmaya çalışıyor. Bir iki kez kafasının arkasını yere vurdu ağladı. Fazla yalnız bırakamıyorum, yanındayken çok daha güzel oynuyor.
Ben de anca evi idare ediyorum, dışarı çıkamamanın saç baş bakımını yapamamanın hüznünü yükleniyorum, burada hiç arkadaşım yok o da cabası. Uzun yıllar çalışma hayatından sonra bu şekilde boşa düşme(sosyallik olarak) beni hüzünlendiriyor. Çalışmak değil ama arkadaşlık kurup biraz dertleşeceğim çocukla dışarıda sohbet edebileceğim ortamları arzu ediyorum bakalım ne zaman olacak o da. Ailemin yanına da hiç gidemedim beni tutan sadece kış şartları idi. Eşim ameliyat oldu annem geldi, gelmesi ile gitmesi bir oldu. Önümüzdeki ay ailem bir sebepten dolayı yine gelecek bu yüzden benim onlara gitmeme gerek olmayacak. Vs vs. Alışveriş ve oğlumun gelişmeleri dışında beni mutlu eden pek bir şey yok... acaba depresyondamıyım diyorum bazen. Çünkü birden hüzünlenip çok moralim bozuluyor ve saracak yer arıyorum. Şuraya da içimi dökmek istedim, bazen gerçekten çok mutsuz hissediyorum ama sonra geçiyor. Size de böyle şeyler oluyor mu? Hala hormanlar beni melankolik mi yapıyor ya da d vitamini yetersizliği yaşadığımdan mı bu böyle acaba.. Şu havalar bir ısınsa, biraz kendimizi dışarı atabilsek çook iyi olacak.

Aynen canım ya eşim uğraştı biraz da olmadı. Hala duruyor öyle.

Seni çok iyi anlayabiliyorum canım allah kolaylık versin. Ben ailemle aynı şehirdeyim ama birbirimize baya uzağız bana gelirken saatleri yollarda geçiyor. Kalmaya çağırıyorum yoksa gel git zaman yola gidiyor. Öyle olunca da çok sık görüşemiyoruz onlar rahat edemiyorlar bizim de düzen değişiyor bir kaç gün de olsa ister istemez. Bazen diyorum yakın olsak mesela uykum olduğunda çağırsam hemen gelse ben biraz uyusam ama napalım çok bunalınca açık avm ye gidiyorum oğlan hava almış oluyor ben de kafamı dağıtıyorum. Ama o günler aşırı yoruluyorum kanguru ve çanta taşıdığım için yani çıktığıma çıkacağıma pişman oluyorum gece uyuyamadığım için. Ama yine de çıkıyorum çünkü oğlanı evde zaptetmek daha zor geliyor sürekli hareket halinde olmak istiyor emekleme ve yürüme Yok ben tutup yürütüyorum ve bir süre sonra yeteeeğğr diyorum çok bunalmışsam eşimle birbirimize giriyoruz biraz ağlıyorum rahatlıyorum falan. Ben de eskiden sosyaldim herşeyden önce çalışmak bir sosyallikmiş onu anladım. Aslına bakarsan hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz yalnız değilsin

Bilmiyorm canm yarn tekrar gtcz acile gittik bugün böbreklerine bi bakılsn dedi doktor yavrum hiç uyuyamyo gazdan keşke yavrularımız hiç hasta olmasa acı çekmese

Çok geçmiş olsun canım .
Ay yavrum kıyamam ya. Benimki laktoz intoleransından dolayı bitmeyen gazla dolu sürekli sancısı var

O bende hala var biliyormusun ? İnşallah oğlunda devam etmez çok zor bir durum ben hala zırt pırt bağırsakları bozuyorum yediklerimden ötürü , bana en çok hazır sütler dokunuyor.Ağrısı çok dayanılmaz birşey,kıyamam küçücük bedeniyle nasıl dayanıyorki

1 yasa kadar sorun değil diye biliyorum.

Ya bu dr baştan savma işleri beni deli ediyor ...

Canım eşinin durumu , evde çocukla olmak gibi etkenlerden dolayı annelik hüznüne yakalanmışsındır.Ben her fırsatta dısarı cıkıyorum ,markete falan da olsa gidiyorum biryerlere, arkadas konusunda bende biraz kırgınım çocuklu olunca diğer arkadaslar bağı azalttı , sadece çocuklu ark görüşüyoruz onda da cocuk sesinden lafımız anlaşılmıyo :)

ben de kuzu incik ve kıyma veriyorum. Tavuk da deneyeyim dedim ama onu çok çok ileriye bırakıcam sanırım. Sürekli o paraları veremem. Yaşını geçsin balık deneyeceğim şu an zaten mevsim yasağı başladı diye biliyorum. Canım burada parçalı tavuk eti olarak organik satış yeri yok ben de netten bütün tavuk getirtecektim ama o da yoktu. Olmayıversin napiyim... aynen...kuzuya devam.
çok güzel anlatmışsın canım evet ağlayınca rahatlıyorum bende:) çok sıkıldım sanırım. Eşimle de çıkamıyoruz. Ben yalnız çıkınca da yoruluyorum uykusu kalmasın diye de çok çıkamıyorum benim oğluş dışarıda yarım saatten fazla uyumaz.
hahaha:)))) ona da razıyım. Ben çok çıkamıyorum ya evde sürekli yemek yap ortalık topla hava soğuk derken 4-5 günde bir çıkabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…