- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #83.181
gecmis olsun, cok mu yuksek? Takip etmek lazim yine de dirençli ates varsa disten baska sebepleri olabiliyor.Kizlar benm oglan yine ateslendi ust dis etleri kirmizi ve sismis geliomu acaba ust disleri cikaran tecrubeli anneler var mi
Merabalar gittiğinz doktor alerji uzmanı mı raporu neye göre veriyorlar? Benm oğlumunda çoklu besin alerjisi çıktı hem deri de hem kanda böyle bir imkan varsa yararlanmak isterim. Devlet memuruyum. Neler yapmak gerekiyor? Yardımcı olursanz sevinirmKızlar ıyı aksamlar alerjısı olan bebek annelerine ogrendıklerimi aktarmak ıstedım. Sut ve sut urunleri alerjısı olanlar en az 6 haftalık dıyet yapması gerekıyor. Benım kızım bu surecten sonra duzeldı. Alerjı kanda cıkmaması alerjısı olmadıgı anlamına gelmez dedı doktor ve bızde cıkma cunku. Ve alerjık bebek annelerine devlet 6 aylık rapor hakkı tanıyor bana yazdı doktorum. Devlette calısmak gerekıyo bunun ıcın. Kan ılacı ve devıt damlada sut urınleri bulunuyo onun yerıne farklı ılac verdı alerjen olmayan. Ocean ve kan ılacıda fer in sol. Insallah yardımcı olmusumdır
Atak bitti 9. Diş patladı 10 yolda heryer karanlık beni pas geçSadece 1 gece deliksiz uyumak istiyorum ve imkansiz oldugunu biliyorum. 1 kere ya da 2 kere kalksam ona sukrederim ama olmuyor saat basi kalkiyorum.
NasilYarDiyeyim kronik_unutkan atak bitti mi canlar, durumlar iyi mi, ufukta isik var mi
Merhaba bende cok ugrastım bu alerjıyle tabı kı yardımcı olmak ısterım. Cocuk gastroentolojı doktoru yazdı cocugun durumuna gore 3 ay daha sonra gecmemısse bır 3 ay daha yazıyor toplam 6 ay hakkımız var. Bebek bakımı zor ve dıyet yapıldıgı ıcın anneye refakatcı raporu olarak verıyor bunuMerabalar gittiğinz doktor alerji uzmanı mı raporu neye göre veriyorlar? Benm oğlumunda çoklu besin alerjisi çıktı hem deri de hem kanda böyle bir imkan varsa yararlanmak isterim. Devlet memuruyum. Neler yapmak gerekiyor? Yardımcı olursanz sevinirm
Peki değerlerinz çok mu yüksekti? Belli bi değere kadar mı veriliyor acaba? Bizim gittiğimz gastrolji doktoru hiç bahsetmedi bile. Devlete mi gitmek gerekiyor acabaMerhaba bende cok ugrastım bu alerjıyle tabı kı yardımcı olmak ısterım. Cocuk gastroentolojı doktoru yazdı cocugun durumuna gore 3 ay daha sonra gecmemısse bır 3 ay daha yazıyor toplam 6 ay hakkımız var. Bebek bakımı zor ve dıyet yapıldıgı ıcın anneye refakatcı raporu olarak verıyor bunu
Canim max.38 oldu dustu gece tekrar 37.6 filan oldu doktora goturmustum temiz bogazi cigerleri dekisti ozamngecmis olsun, cok mu yuksek? Takip etmek lazim yine de dirençli ates varsa disten baska sebepleri olabiliyor.
Istah sıkntimiz vardi su ara daha iyi gibi cnm bakalim insallah gelirde kurtulur yavrum gecelri tedirgin yatio pozisyon degistirio surekliİştahsızlık huzursuzluk da varsa geliyor olabilir. Bizde de üst dış 2 gün ateş yaptı.
Var diyememSadece 1 gece deliksiz uyumak istiyorum ve imkansiz oldugunu biliyorum. 1 kere ya da 2 kere kalksam ona sukrederim ama olmuyor saat basi kalkiyorum.
NasilYarDiyeyim kronik_unutkan atak bitti mi canlar, durumlar iyi mi, ufukta isik var mi
Çok net çıkmamış canım. Dişlwri mı belli oluyor etin içinden?Kizlar benimkide cok huysuz hala dis yok ama dismi cikacak anlamiyorumdaboylemi oluyor cikacagi zamanEki Görüntüle 2252291
Bnmknde ateste var hafifKizlar benimkide cok huysuz hala dis yok ama dismi cikacak anlamiyorumdaboylemi oluyor cikacagi zamanEki Görüntüle 2252291
Bizde sukur ates yok ama dis sorunumu onu anlamiyorumBnmknde ateste var hafif
Bnm ikinci inan unutmusum hic buyutmemis gibi bide altlari anliosunda ustleri anlamiosunBizde sukur ates yok ama dis sorunumu onu anlamiyorum
canim en azindan dislerin sıkıntısı elbet bitecek ve o zaman insallah rahat edersiniz aminnnnn. Hem de sizinki erkenden bitecek insallah, çabuk çikariyor kuzum kiyamam. Hepsi ard arda zor olmustur tabi.Atak bitti 9. Diş patladı 10 yolda heryer karanlık beni pas geç
bizimki ustune bir de dustu ya, asiri duygusallik suan nirvanada. Esim hep boyle mi olacak diyorVar diyememrahatlamadim. Aşırı duygusallık azaldı ama gece uykusu kötü hala
Bizdede altlar bu kadar beyaz degil ustler cok sistiBnm ikinci inan unutmusum hic buyutmemis gibi bide altlari anliosunda ustleri anlamiosun
Yaramaza bak sen :) sizi korkutmuş ama kendisi eğlenmiş :)Gunaydin kizlar. Gece 3 saat uyanik kaldi tosbik .Ve tabii ki ben.
Kahvalti yaptık. Bezini degistirmek için yatağa bıraktım. 10 saniye yanindan ayrıldım. Kapidan girerken bi baktim popoyu cevirmis inmeye calisiyor.Kostum ama yetisemedim.Poposunun üstüne oturuverdi .Ben cocuk düştü diye bağırıyorum. Esim kostu geldi .Bi baktik gülüyor
Cok komikti .Tabii o an korkudan öldüm. Simdi de nasil düştün diyoruz gülüyor .
Bazı doktorlar bahsetmıyo bundan sız soylersenız verır. Bızım bagırsak tepkılı bı slerjımız var kanda cıkmadı ama 4 yasından once net cıkmıyormusPeki değerlerinz çok mu yüksekti? Belli bi değere kadar mı veriliyor acaba? Bizim gittiğimz gastrolji doktoru hiç bahsetmedi bile. Devlete mi gitmek gerekiyor acaba
Şimdilerde evde kuzu incik olduğunda sebze ile düdüklüde pişirip eziyorum canım. Artık tavuk bulamıyorum yani küçük porsiyon olarak bulunmuyor çok olunca da fiyatı kuzuyu geçiyor bende öyle olunca direk kuzu alıyorum.nevesta81 tavugu haslarken icine sebze atip onu didiklenmis tavukla birlikte veriyordu, ben de oyle yaptim canim. Havuc, patates veya bebegin neyi seviyorsa olabilir. Kanattan pek et cikmaz ama 1 gunde 1 tepeleme corba kasigi et/tavuk/balik tarzi gida almasi yeterli demisti doktor. Daha 4 4luk ogunler yemiyor benimki zaten, keyfine gore