- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 47
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #83.201
Bir tavuk 100 TL o da yok..bugün sipariş ettim yokmuş gelmediŞimdilerde evde kuzu incik olduğunda sebze ile düdüklüde pişirip eziyorum canım. Artık tavuk bulamıyorum yani küçük porsiyon olarak bulunmuyor çok olunca da fiyatı kuzuyu geçiyor bende öyle olunca direk kuzu alıyorum.
Yeni tayin oldugumuz yerde o yonden cok sansliyim koyden aliorum koy tavugu 35 liraya kestirip temizlenip gelioBir tavuk 100 TL o da yok..bugün sipariş ettim yokmuş gelmedi
Ben de daha yenı yedirdim kuzu incik içine patates havuç attım soğan sarımsak yarım limon suyuna ezip yedirdim şifa olsun inşallahŞimdilerde evde kuzu incik olduğunda sebze ile düdüklüde pişirip eziyorum canım. Artık tavuk bulamıyorum yani küçük porsiyon olarak bulunmuyor çok olunca da fiyatı kuzuyu geçiyor bende öyle olunca direk kuzu alıyorum.
Ben hiç tavuk vermedim vermeyi de düşünmüyorum. Arada köy tavuğu bulursam belki ama onunda kokusuna ben dayanamıyorum. Kuzu incik, kuzu-dana karışık kıyma ve sardalye şu ana kadar yedikleri.Bir tavuk 100 TL o da yok..bugün sipariş ettim yokmuş gelmedi
Çok geçmiş olsun canım ilk defa duyuyorum nedeni neymiş peki bağırsakta sorun mu var yoksa yediği gıdalardan miKızlar begeğimn karnı gazla dolmş hastanye gttk lavman yaptrdılar ama hala ağlyo tam çkmsmş gaz bizm gbi olan var mı
Bilmiyorm canm yarn tekrar gtcz acile gittik bugün böbreklerine bi bakılsn dedi doktor yavrum hiç uyuyamyo gazdan keşke yavrularımız hiç hasta olmasa acı çekmeseÇok geçmiş olsun canım ilk defa duyuyorum nedeni neymiş peki bağırsakta sorun mu var yoksa yediği gıdalardan mi
Kıyamam canım yarın bir gidin bakın rahatsızlığı varsa küçük bir tedaviyle iyileşir kuzucuk , hayırlı haberlerle gel inşallah , geldikten sonra mutlaka yaz canımBilmiyorm canm yarn tekrar gtcz acile gittik bugün böbreklerine bi bakılsn dedi doktor yavrum hiç uyuyamyo gazdan keşke yavrularımız hiç hasta olmasa acı çekmese
Çok çok geçmiş olsun cnm yaa, umarım hemen iyileşirKızlar begeğimn karnı gazla dolmş hastanye gttk lavman yaptrdılar ama hala ağlyo tam çkmsmş gaz bizm gbi olan var mı
Ay yavrum kıyamam ya. Benimki laktoz intoleransından dolayı bitmeyen gazla doluKızlar begeğimn karnı gazla dolmş hastanye gttk lavman yaptrdılar ama hala ağlyo tam çkmsmş gaz bizm gbi olan var mı
Isırınca bir süre teması tamamen kesip kucağınızdan bırakın diyorlar. Benimki Isırınca hayır diyorum bakıp gülüyor ama ben yüzümü sert tutunca bırakıyor çok şükür.Hasta bebislere gecmis olsun
Benim bebe bugun emerken ilk kez isirdi.Yapma dedim gülerek tekrar yapti burnunu sıktım diye küstü. 2 saat emmedi .
Tek disle boyle peki ya digerleri cikinca
Geçmiş olsun .Karnına bebek viksi ile masaj deneyebilirsin biraz rahatlatır canim. Niye oldu ki o kadar ?Kızlar begeğimn karnı gazla dolmş hastanye gttk lavman yaptrdılar ama hala ağlyo tam çkmsmş gaz bizm gbi olan var mı
Bırakınca da küsüyor benimki tipik yengec :))Isırınca bir süre teması tamamen kesip kucağınızdan bırakın diyorlar. Benimki Isırınca hayır diyorum bakıp gülüyor ama ben yüzümü sert tutunca bırakıyor çok şükür.
Kıyamam ben ona. Acıyordur tabi ama dayanamıyacakları bi acı değildir canım.Alttan 2 diş çıkmıştı, üstten ilk diş de patladı ama daha tam çıkamadı. Bir kez kanadı. Nasıl canları yanıyordur Allah bilir
Çok geçmiş olsun yaa. Yedikleri falan gaz yapmış olabilir mi canım?Kızlar begeğimn karnı gazla dolmş hastanye gttk lavman yaptrdılar ama hala ağlyo tam çkmsmş gaz bizm gbi olan var mı
Geçmiş olsunKızlar begeğimn karnı gazla dolmş hastanye gttk lavman yaptrdılar ama hala ağlyo tam çkmsmş gaz bizm gbi olan var mı
Cnm benım kızımda 9 aylıkken çıkardı ilk dişini doktor doğum gününde dişi olmayan bebek bile var sıkıntı etme demişti çıkar yakında merak etmeGünaydın kızlar, yavaş yavaş dişleriniz çıkıyor maşallah :)
biz bugün 9 aylık olduk hala diş yok. Çıkıcak gibide durmuyor bi beyazlama şişme yok. Sadece üstte azıcık bi kabarma var. Doktor 10.ayda çıkmazsa tekrar gel demişti. Bi problem mi sizce 10.ayda da çıkmazsa ben 1 yaşına kadar diye biliyordum?
Allah şifa versin ya çok üzüldüm. Acaba yediği bir şeyden mi oluyor ki?Kızlar begeğimn karnı gazla dolmş hastanye gttk lavman yaptrdılar ama hala ağlyo tam çkmsmş gaz bizm gbi olan var mı
canım bizim doktorumuz 13.aya kadar çıkabilir demişti. Evham yapma. Hepsi farklı farklı gelişim özellikleri gösteriyor. bizimki dönmüyor, emeklemiyor, baya baya tembel mesela.Günaydın kızlar, yavaş yavaş dişleriniz çıkıyor maşallah :)
biz bugün 9 aylık olduk hala diş yok. Çıkıcak gibide durmuyor bi beyazlama şişme yok. Sadece üstte azıcık bi kabarma var. Doktor 10.ayda çıkmazsa tekrar gel demişti. Bi problem mi sizce 10.ayda da çıkmazsa ben 1 yaşına kadar diye biliyordum?