2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bir tavuk 100 TL o da yok..bugün sipariş ettim yokmuş gelmedi

Ben de daha yenı yedirdim kuzu incik içine patates havuç attım soğan sarımsak yarım limon suyuna ezip yedirdim şifa olsun inşallah
Çok şükür bizim kasaptan yana sıkıntımız yok kaynımın dükkanı var sagolsun etleri falan seçip yolluyor fıyatı ne onu bile bilmiyorum Allah olmayanlara yardım etsin

Kızlar begeğimn karnı gazla dolmş hastanye gttk lavman yaptrdılar ama hala ağlyo tam çkmsmş gaz bizm gbi olan var mı

Kızlar begeğimn karnı gazla dolmş hastanye gttk lavman yaptrdılar ama hala ağlyo tam çkmsmş gaz bizm gbi olan var mı
Çok geçmiş olsun canım ilk defa duyuyorum nedeni neymiş peki bağırsakta sorun mu var yoksa yediği gıdalardan mi

Bilmiyorm canm yarn tekrar gtcz acile gittik bugün böbreklerine bi bakılsn dedi doktor yavrum hiç uyuyamyo gazdan keşke yavrularımız hiç hasta olmasa acı çekmese
Kıyamam canım yarın bir gidin bakın rahatsızlığı varsa küçük bir tedaviyle iyileşir kuzucuk , hayırlı haberlerle gel inşallah , geldikten sonra mutlaka yaz canım

Hasta bebislere gecmis olsun
Benim bebe bugun emerken ilk kez isirdi.Yapma dedim gülerek tekrar yapti burnunu sıktım diye küstü. 2 saat emmedi .
Tek disle boyle peki ya digerleri cikinca
Isırınca bir süre teması tamamen kesip kucağınızdan bırakın diyorlar. Benimki Isırınca hayır diyorum bakıp gülüyor ama ben yüzümü sert tutunca bırakıyor çok şükür.

Alttan 2 diş çıkmıştı, üstten ilk diş de patladı ama daha tam çıkamadı. Bir kez kanadı. Nasıl canları yanıyordur Allah bilir

Geçmiş olsun .Karnına bebek viksi ile masaj deneyebilirsin biraz rahatlatır canim. Niye oldu ki o kadar ?
Isırınca bir süre teması tamamen kesip kucağınızdan bırakın diyorlar. Benimki Isırınca hayır diyorum bakıp gülüyor ama ben yüzümü sert tutunca bırakıyor çok şükür.
Bırakınca da küsüyor benimki tipik yengec :))
Neyse ki tekrarlamadi .3 gun isirmasa sevincem.

Günaydın kızlar, yavaş yavaş dişleriniz çıkıyor maşallah :)
biz bugün 9 aylık olduk hala diş yok. Çıkıcak gibide durmuyor bi beyazlama şişme yok. Sadece üstte azıcık bi kabarma var. Doktor 10.ayda çıkmazsa tekrar gel demişti. Bi problem mi sizce 10.ayda da çıkmazsa ben 1 yaşına kadar diye biliyordum?

Cnm benım kızımda 9 aylıkken çıkardı ilk dişini doktor doğum gününde dişi olmayan bebek bile var sıkıntı etme demişti çıkar yakında merak etme

Allah şifa versin ya çok üzüldüm. Acaba yediği bir şeyden mi oluyor ki?
canım bizim doktorumuz 13.aya kadar çıkabilir demişti. Evham yapma. Hepsi farklı farklı gelişim özellikleri gösteriyor. bizimki dönmüyor, emeklemiyor, baya baya tembel mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…