2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oy yavrum ya geçmiş olsun
Evınız cıtçıtlı ile duracak kadar sıcak mı değilse babasını hala boğmadın mı ben direk cinnet geçirip adamı çıtçıtlardım sanırım :)

Benim eşim de öyle hiç dikkat etmez üşür mü sıcak mı soğuk mu... Kendilerş gibi görüyorlar bebekleri

Canım geçmiş olsun ben eşinin ameliyatını kaçırmışım.
Burda eminim bir çok kişi seninle aynı duyguları hissediyordur. Bende çok sosyal bir insandım. Her yıl 2-3 farklı şehir gezer haftada en az 2 gün dışarı çıkardım. Ee bide çalışıyordum tabi. Şimdi markete gitmek bile zor geliyor, ecenin uyku saati üstünü değiştir et hazırla dışarı çık derken zor geliyor ve alınacakları hep eşime aldırıyorum ee buda eve hapsolmama sebep oluyor. Benimde burda doğru düzgün arkadaşım yok, iş arkadaşlsrım vardı ama işten ayrılınca sadece telefonla görüşür olduk.
Daha geçenlerde eşime anlatıp ağladım. Eski hayatımı çok özlüyorum bazen. Kızımı sevmediğimden istemediğimden değil hergün ona bakıp şükrediyorum o gülünce gülebiliyorum ama ev olayı bana göre değilmiş. Eskisi gibi tiyatroya, sinemaya, konsere, kahvaltıya gidebilmeyi özlüyorum bazen. Fazla evde kaldığımız için sanırım bu düşünce, inşallah geçer bu günlerde.
Bende içimi dökmüş oldum :)
Çok bunalınca bende eşime çatıp ağlıyorum iyi geliyor
Geçmiş olsun canım
Maşallah pek hareketli oğlun macera dolu günlere ulaşmışsın :) bizimki daha uzanıp oyuncağını almaya üşeniyor arada bi dönüyor o kadar :))
Ahh canım kıyamam.. Biz 8.ayda verdik değeri ne kadardı hatırlamıyorum ama normal dedi doktor, tek seferde aldı hemşire sağolsun.
Geçmiş olsun canım. Erkekler işte maalesef bişeyleri tam yapamıyorlar

Biz de geçen hafta aldırdık aynen biz de 8 aylıkken gitmeliydik ama şu gün bu gün derken 9 aylık olduk , bizde de hemşire patates oyar gibi oydu oğlumun kolunu iğneyi çıkarmadan kolunun içinde çember gibi döndürüp durdu bebeğim ağlarken sesi gitti nasıl kalbim sıkıştı anlatamam 10.7 çıktı bizim sonuç Dr biraz az buldu ben kan ilacını pek de düzenli kullanmiyordum Dr düzenli kullan dedi

İnsan hemşirenin elinden almak istiyor ama kanında alınması gerek. bir kere çeksin dedim yeterli gelmemiş pıhtılaşıyormuş acilde öyle dediler canı yanmasın diye kırmızı bir ışık tuttular damarları iyi görünsün diye yinede olmadı kolundan aldılar. bende düzenli vermiyorum hatta ek gıdaya geçince bıraktım. kabız yapıyordu. onun yerine pekmez, kıyma, ıspanak veriyorum.

☹ Oy yavrum ya geçmiş olsun
Evınız cıtçıtlı ile duracak kadar sıcak mı değilse babasını hala boğmadın mı ben direk cinnet geçirip adamı çıtçıtlardım sanırım :)
Sagol canim. Normalde yaniyor cayir cayir o sekilde durabilir. Ama aksam soğuktu ev .Tam gününü bulmus yani
Benim eşim de öyle hiç dikkat etmez üşür mü sıcak mı soğuk mu... Kendilerş gibi görüyorlar bebekleri
Aradim soyledim hasta cocuk diye .Tamam bir daha yapmam buhar ver diyor.Neye gore vereceksem .
Sagol canim .Aynen oyle .Pijamasini giydir diyince bile yok hangisi yok sen yatagin ustune koy ben giydiririm .

Aynen elinden alası geliyor insanın ama mecbur dayandık , tekrar aldırmak zorunda olmanıza çok üzüldüm canım inşallah bu defaki hemşire daha rahat alır kanı

Bizimde 8 ayda parmaktan aldılar 7 çıktı bizimde kan değeri damlayi iki katına çıkardı ama o ara bebeğim hasta oldu başka ilaçlar yüzünden çok zorluyor artik beni damlayi verirken
Bir süredir veremiyorum ilaci unutsun diye

Kızlar ben bakıcıdan hiç memnun değilim yani bakicinin güvenilir olması hiç yeterli değilmis onu anladım. Yeni bakıcı arayıp bulsam mı gelen gideni aratir mi çok kararsizim

Hangi konularda memnun değilsin canım
En ince ayrıntıya kadar benim biseyleri akıl Edip söylemem gerekiyor. Hoş söylesem dahi unutuyor ya da anlamıyor. Zekadan yoksun mu yoksa bilerek mi böyle davranıyor anlayamıyorum. Hangi birini anlatayım bilemedim şimdi. Örneğin oğlana ince kumaştan uyku tulumu aldim. Gündüzleri odası sıcak oluyor kalın tulumla terliyor. Yatağının başında asılı. Üç dört hafta falan oluyor alalı. Kameradan bı baktım ki hala kalın tulumu giydiriyor.
Mutfakta peçete bitiyor dolaptan çıkarıp koymuyor peçetesiz kalmak pahasına. Peçeteyi kullanan da kendisi yani biz kullanmayız pek. Kahvaltılıklar bitiyor dldurmuyor. Tümden biterse bize haber vermiyor. Haftasonu bı bakıyoruz bitmiş.
Çocuğun yemek saatlerini kesinlikle anlamıyor. Yemek saati geliyor elma veriyor çocuğa. Aç çocuğa elma verilir mi? Defalarca aynı şeyi yaşadık. Çareyi meyveyi yasaklamakla buldum. Farklı crbalar yapsın diye tarif çıkardım koydum önüne bir hafta önce ilk gün yaptı. Diğer gunler yapmamış çünkü sabah soylememisim ona bugün şunu yap diye. Ben bunu yeni öğreniyorum. Soğuk yemek verme çocuğa beklemis mamaları da at diyorum. Bugün yemediği hazır kaşık mamasını dolaba koymuş sonradan veririz diye.
Dün 3 sat geçmesine rağmen çocuğa yemek vermemiş kizar gibi oldum. Bugün de 2 saat üstüne acikmadigi halde yemek verms

Daha bir sürü şey var da bu kadarı geldi şimdi aklıma. Bı tanesini daha yazayım mesela birkaç gün önce oğlan gündüz 5 saat uyumuş bunu bana övünerek anlatıyor. Akşam çiftetelli oynattı bize gündüz 5 saat uyuyan çocuk gece uyur mu? Üç çocuk buyutmus bir kadın bunu nasıl bilmez. Ayrıntılı olarak saat dakika mı vermem lazım tekrardan çocuk büyütme kursuna mı sokucam çıldırmak üzereyim

Hiç ıyı olmamış ya belli kı işine geldiği gibi davranıyor yoksa dedikleriniz abartılı şeyler değil
Üç çocuk baktıysa bunları bilmesi lazım terliyor ince giysin diye onun teklif etmesi gerekir...
Ne kadar oldu başlayalı zamanla alışır mı acaba mesela saat saat liste yapıp assan dolaba bikaç kere biliyorum zaten yeteri kadar yoruluyorsun bıde bu ayrıntıları düşünmek iyce çileden çıkarır Allah kolaylık versin merhametli insanlar çıkarsın karşınıza

Başlayalı 3 ay oldu. Cocugun uyku saatleri ve mama saatleri dakik değil ama genel olarak kurallar belli. Sözlü anlattım baktım anlamıyor yazdım verdim. Aklım kalıyor böyle neyi yanlış yapacak acaba diye ya da çocuğu iyi kollayabilecek mı diye. Geçen ay uçuk çıkarmıştı uyardım sakin çocuğa geçirme diye ama emin olamadım tabii ayy unutmuşum diyebilir. sonradan dovunmek kâr etmez

Kızlar ben bakıcıdan hiç memnun değilim yani bakicinin güvenilir olması hiç yeterli değilmis onu anladım. Yeni bakıcı arayıp bulsam mı gelen gideni aratir mi çok kararsizim
Al benden de o kadar, bende aynı durumdayım ama elimden birşey gelmiyor. Sen bulabilecek durumda mısın bilmiyorum ama ben sabah 8 de gelecek birini bulmakta zorlanıyorum. Elimdeki ile idare edeceğim mecburum diye iteliyorum. Sen neyden memnun değilsin peki?

Şimdi okudumda seninki benimkinden betermis canım o ne öyle o kadarda değil yani bu çocuk değil daha bebek yani ekstra özen istiyor. Bence pek görmezden gelinecek şeyler değil bunlar. Inşallah düzelir diyeceğim yinede ama pek anlayacak birine benzemiyor.

Anlıyorum cnm seni bir de ayrıntılı olarak gün içinde neler yapacağını anlatıp /yazıp öyle dene hala kafasına göre takılıyorsa yenisini düşünebilirsin, peki hijyen konularında nasıl bazen bebeklerimiz olmadık yere giriyor olmadık şeyi ağzına alıyorlar yaa takip ediyor mu

Sadece şundan eminim ogluma bağırmaz kızmaz. Sakin bir insan ve kameralardan korkuyor. Ama bir şeyleri akıl edememesi çok fena. Düzelmesine dair de umudum yok. Senin gibi 8 olduğu anda evden çıkmak zorundayım ben de. Aslında İstanbul'da bakıcı seçeneği çok olur diye düşünmüştüm. Sen neyden memnun degilsin

Bilemiyorum canım gorurse engeller gibi geliyor ama insanoğlu iste... Bir daha yapayım söylediğin gibi. Ayrıntılı olarak sayfa sayfa yazayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…