- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.350
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #79.921
Gunaydin canim. Evet bendim uyumasi beklentisi ile Hipp elmali sütlü denemistim ,actir diye .Sonuc acliktan degil uyumamasi ise yaramadi :)) kendim yapiyorum simdi gece mamasiniAfilim92 canım iyi geceler kaşık maması kullanan sen miydin? Aklımda öyle kalmış. Ben de bugün aldım. İçindekilerin tadımını yaptırmamıştım ama yine de verdim. 3-4 kaşık ancak yedi. O da türlü şaklabanlıklarla. Uyuması için ne kadar yemeli onu merak ediyorum da
Koparmazmı ?Günaydın canım kereviz sapı öneriyorlar diş jellerinden daha etkiliymiş.. dediğin gibi jeller pek bir işe yaramıyor. Allah kolaylık versin senin gibi çalışanlara
canim ek gida gaz yapiyor, bizimkinin 6 ayi dolali 1 hafta oldu hala yapiyor yeni seyler yedikce. Bagirsaklari zamanla alisacak. Hatta yogurt verince 8 10 saat sonra bile hala gazi oluyor. Hoca vermeye devam edin zamanla alisir dedi.Benim de sorumun cevabını vermiş oldun..4:32 itibariyle 7. Kalkışını yaptı bizimki. Saymıyordum kafadan 15 diyordum. Bu gece saymaya karar verdim daha az kalktı nedense. Ve dün kp yorumuyla aydınlandım ek gıda sürecinde gaz oldu bizim çocukta. Ne yerse yesin oluyor belki de 5 ay bağırsakları için çok erkendi. İştahlı diye verdim herseyi doktora da güvenip. Ama resmen 2 uyanıştan birinde tepinerek gaz çıkarıyor kuzum.
dis jeli kesinlikle ise yaramadi bizde. Arkadasimin oglunda yariyordu ama...serenity16 doğal kimyasal farketmedi diş jeli kadar anlamsız birşey yok. İşe yaramadı kucağımda olursa omzumu kolumu yüzümü ölümüne ısırıyor. O kadarki annemler boynunu koru öldürür bu diyorlar. Emerken yaptıklarını hiç anlatmayayım. Sabah yatağına koyduğumda 6 ydı kahve içeceğim işyerinde gözümün önünde karıncalar film çeviriyor
valla gecede 365 kere kalktiklari icin yanimizda yatmalari bile eh iste biraz kolaylastiriyor...aynen canım, yatağı karşımızda öylece bekliyor arada wcye girmek için içine koyuyorum, aslında alışıktı yatağına, ama babası sağolsun bana kolaylık olsun kalkmayayım diye yanıma alıştırdı. İyi mi yaptı kötü mü bilmiyorum ama uyuyacakken emiyor olması en azından yormuyor yata yata emziriyorum.
çapraz yatıyor benim oğlan da sabaha kafası benim tarafta bacaklar duvara doğru uyanıyoruz :) senin kız da tersi demek hehe :))
Ben de tarifelere bakıyorum senin yaptığın yumuşak mı oldu sert mi yani istiyorum ki kıvamı cici bebe gibi olsun sıvı içindd yumuşasınGünaydın kızlar bebe bisküvisi yaptım ama çok kötü oldu tadı beğenmedim zaten tarife çok yağ vardı ona rağmen azaltıp yaptım ama yinede beğenmedim yaptığınız ve beğendiğiniz bir tarif var mı?
Ayni ayni cnm sabah tekmeleriyle kaldiriyor.ya bu tekme olayi da yeni basladi bizdedaha sakin yatardi eskiden, simdi beyefendinin memesi gecikirse tepiniyor
Cnm ben koydugum gibi bulamiyorum bi bakmisim capraz bi bakiyorum ayaklar duvarda degisik haller icinde :)aynen canım, yatağı karşımızda öylece bekliyor arada wcye girmek için içine koyuyorum, aslında alışıktı yatağına, ama babası sağolsun bana kolaylık olsun kalkmayayım diye yanıma alıştırdı. İyi mi yaptı kötü mü bilmiyorum ama uyuyacakken emiyor olması en azından yormuyor yata yata emziriyorum.
çapraz yatıyor benim oğlan da sabaha kafası benim tarafta bacaklar duvara doğru uyanıyoruz :) senin kız da tersi demek hehe :))
kokmasını normal karşılamam lazım o zaman inş. bebekte alışır tadınaBebelac gold kokuyor canım eskiden kullanıyordum ben.
Pırasa falan ver bari canım ya. Ya da sentetik bir kol yaptırın verin elineserenity16 doğal kimyasal farketmedi diş jeli kadar anlamsız birşey yok. İşe yaramadı kucağımda olursa omzumu kolumu yüzümü ölümüne ısırıyor. O kadarki annemler boynunu koru öldürür bu diyorlar. Emerken yaptıklarını hiç anlatmayayım. Sabah yatağına koyduğumda 6 ydı kahve içeceğim işyerinde gözümün önünde karıncalar film çeviriyor
maşallah kuzuyaa :)Kızlar benim oğlum sürünürken koltuğa tutunup ayağa kalkmış bugün allahtan heryere yastık koymuştum biyerini çarpmamış ama ne yapacakları hiç belli olmuyor 1 günde yeni birşey öğrenebiliyorlar. Şimdi ben koltukta uzanıyorum uğraşıyor nefes nefese tutunup kalkıyor suratıma eğilip hunharca gülüyor sonra başardım diye :) gel de öpme şimdi
Ek gıdada bir iki besin yapabilir sanmıştım ama hepsi yapıyor bence. Kolundaki dermatit azdı biraz da. Ama alışsın diye gözardı edip vermeye devam ediyorum.canim ek gida gaz yapiyor, bizimkinin 6 ayi dolali 1 hafta oldu hala yapiyor yeni seyler yedikce. Bagirsaklari zamanla alisacak. Hatta yogurt verince 8 10 saat sonra bile hala gazi oluyor. Hoca vermeye devam edin zamanla alisir dedi.
Uyanmalar bizde de ayni, kisa vadede umudum, alt disler cikinca belki bir iki hafta uyuyabilirim...
Buarada 6.ay aşisina ve kontrolune gidiyoruz sali gunu, h.sonu gidecektik hoca yokmus, siz 1 subatta mi gideceksiniz?
dis jeli kesinlikle ise yaramadi bizde. Arkadasimin oglunda yariyordu ama...
bende dün denk geldim. boyam varken boya aldım tekrardan 7.0 a boyadımKızlar migrosta saç bakım ürünleri ve boyalarda yarı yarıya indirim var. Ben color spesialist boya almıştım ne kötü koku ne birşey harika kokuyor, organik diye kuaförün kullandığı hem beter kokuyor hem kafamı yakıyordu. İlgilenen bakabilir. 2 paketi birden sepete attım o fiyata o kalitede boya zor
Siz de sürekli çıtçıtlı body almaktan yoruldunuz mu? Çocuğunuz 6 ayda 15-20 cm boy mu attı? O zaman bu ürün tam size göre. Ev yapımı body uzatıcı
Lifli ve ince canım o koparsa da yapışmaz ağzına pırasa gibi ..iplik iplik açılır...çok iyi geliyormuş internette gurme bebek sayfasında da okudum. Kontrollü verirsin yaprağı olmasın sapı sadeceKoparmazmı ?
ben paylaşmıştım canım o da biraz sert oluyor ama sıcak suyla yumuşuyor. İstersen irmik katmazsın veya az daha cıvık hamur yaparsın.. Bulayım sana tarifi.Günaydın kızlar bebe bisküvisi yaptım ama çok kötü oldu tadı beğenmedim zaten tarife çok yağ vardı ona rağmen azaltıp yaptım ama yinede beğenmedim yaptığınız ve beğendiğiniz bir tarif var mı?
ilahi serenity :)) eski bodyden kes yeniye dik diyorsun ?Siz de sürekli çıtçıtlı body almaktan yoruldunuz mu? Çocuğunuz 6 ayda 15-20 cm boy mu attı? O zaman bu ürün tam size göre. Ev yapımı body uzatıcı
7.5 aldım bende 20 tl ye boyamı olur di mi o kalitede bir debende dün denk geldim. boyam varken boya aldım tekrardan 7.0 a boyadım
İnternette bakindim bu konuyla alakalı çoğu insan 1 yaşını doldurunca yapıyormuş 1 yaş altı bebekler kalabaliklara alışık değil rahatsız ola biliyor korka biliyor diye hem de havalar da soğuk her türlü mikropu eve taşımasın gelenler diye yaza doğru 1 yaşına yakın 3-5 yakın akrabayla yapmayı düşünüyorum ben diş buğdayı pişirip süsleyip kaselere koycam dış şekilli şekerler varmış onlarla süsleyip biraz eğlenir foto cekiniriz biraz da komşulara dağıtırım olur biter :)Diş buğdayı yapmadım ya aklımda kaldı resmen
Yok canım dikmiyorum yeniye. Bu böyle ayrı uzatıcı bir parça. Kısa kalan bodyi giydirince çıtçıtlamak için ek olarak bunu kullandım. Şekilsiz birşey ama işe yaradı . Beze denk geldiği için rahatsız da etmedi. Ürünümü geliştirmeyi düşünüyorumben paylaşmıştım canım o da biraz sert oluyor ama sıcak suyla yumuşuyor. İstersen irmik katmazsın veya az daha cıvık hamur yaparsın.. Bulayım sana tarifi.
ilahi serenity :)) eski bodyden kes yeniye dik diyorsun ?
7.5 aldım bende 20 tl ye boyamı olur di mi o kalitede bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?