2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin canim. Evet bendim uyumasi beklentisi ile Hipp elmali sütlü denemistim ,actir diye .Sonuc acliktan degil uyumamasi ise yaramadi :)) kendim yapiyorum simdi gece mamasini

canim ek gida gaz yapiyor, bizimkinin 6 ayi dolali 1 hafta oldu hala yapiyor yeni seyler yedikce. Bagirsaklari zamanla alisacak. Hatta yogurt verince 8 10 saat sonra bile hala gazi oluyor. Hoca vermeye devam edin zamanla alisir dedi.

Uyanmalar bizde de ayni, kisa vadede umudum, alt disler cikinca belki bir iki hafta uyuyabilirim...

Buarada 6.ay aşisina ve kontrolune gidiyoruz sali gunu, h.sonu gidecektik hoca yokmus, siz 1 subatta mi gideceksiniz?
dis jeli kesinlikle ise yaramadi bizde. Arkadasimin oglunda yariyordu ama...

valla gecede 365 kere kalktiklari icin yanimizda yatmalari bile eh iste biraz kolaylastiriyor...

Kizlar bir sey sorcam .Bu günlük sütlerin uretim tarihi neden yazmıyor ?Torku aldirdim esime .Uzerinde stt var ama uretim yok .Ee ben bunu nasul yogurt yapip da icime sinerek yedireyim ki
Hepsi mi boyle Torku mu bu isi bilmiyor ?
Ben günlük süt deyince bugun tarihli bulurum diye düşünmüştüm C cisse0932

Günaydın kızlar bebe bisküvisi yaptım ama çok kötü oldu tadı beğenmedim zaten tarife çok yağ vardı ona rağmen azaltıp yaptım ama yinede beğenmedim yaptığınız ve beğendiğiniz bir tarif var mı?

Ben de tarifelere bakıyorum senin yaptığın yumuşak mı oldu sert mi yani istiyorum ki kıvamı cici bebe gibi olsun sıvı içindd yumuşasın

Cnm ben koydugum gibi bulamiyorum bi bakmisim capraz bi bakiyorum ayaklar duvarda degisik haller icinde :)

Pırasa falan ver bari canım ya. Ya da sentetik bir kol yaptırın verin eline

maşallah kuzuyaa :)

Ek gıdada bir iki besin yapabilir sanmıştım ama hepsi yapıyor bence. Kolundaki dermatit azdı biraz da. Ama alışsın diye gözardı edip vermeye devam ediyorum.
Biz de önümüzdeki cumartesi gideceğiz. Az daha beklersen büyük buluşma olabilir :)

bende dün denk geldim. boyam varken boya aldım tekrardan 7.0 a boyadım

ben paylaşmıştım canım o da biraz sert oluyor ama sıcak suyla yumuşuyor. İstersen irmik katmazsın veya az daha cıvık hamur yaparsın.. Bulayım sana tarifi.

Siz de sürekli çıtçıtlı body almaktan yoruldunuz mu? Çocuğunuz 6 ayda 15-20 cm boy mu attı? O zaman bu ürün tam size göre. Ev yapımı body uzatıcı
ilahi serenity :)) eski bodyden kes yeniye dik diyorsun ?

bende dün denk geldim. boyam varken boya aldım tekrardan 7.0 a boyadım
7.5 aldım bende 20 tl ye boyamı olur di mi o kalitede bir de

Diş buğdayı yapmadım ya aklımda kaldı resmen
İnternette bakindim bu konuyla alakalı çoğu insan 1 yaşını doldurunca yapıyormuş 1 yaş altı bebekler kalabaliklara alışık değil rahatsız ola biliyor korka biliyor diye hem de havalar da soğuk her türlü mikropu eve taşımasın gelenler diye yaza doğru 1 yaşına yakın 3-5 yakın akrabayla yapmayı düşünüyorum ben diş buğdayı pişirip süsleyip kaselere koycam dış şekilli şekerler varmış onlarla süsleyip biraz eğlenir foto cekiniriz biraz da komşulara dağıtırım olur biter :)

Yok canım dikmiyorum yeniye. Bu böyle ayrı uzatıcı bir parça. Kısa kalan bodyi giydirince çıtçıtlamak için ek olarak bunu kullandım. Şekilsiz birşey ama işe yaradı . Beze denk geldiği için rahatsız da etmedi. Ürünümü geliştirmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…