• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Uyku eğitimine gece uykusuna geçerken mi yoksa gündüz mü başlamak daha iyi olur?

Kızlar dün gece uyku işi bana da tak etti. Sabaha kadar uyumamak için direndi ağladı durdu. Bi derdi yok çünkü kaldırınca susuyor. Bende uyku eğitimi denemeye kadar verdim.

Gündüz uykusu iyi olan bir günün işk gece uykusu öneriliyor

Canım ben ilk gün canıma tak ettiği için gece son uykusunda başladım, sabah 5te yani, ona rağmen ertesi güne etki etti. Tabiki başlayabilirsin ama ertesi gün ilk uykusunda da devam etmen lazım, eğitime başlayacaksan istikrar önemli. İlk uyku memede diğerleri yatakta olursa bebeğin kafası karışır diyorlar.

Acıktığına emin misin peki? Uyumadan 1 saat önce besleyin diyorlar son beslenmesini, ben mama da verdiğim için doyduğuna eminim. Eğer emziriyorsan da rüya öğünü yapmanı öneririm, uyanınca emzirirsen, zaten uykulu olduğu için yine memede uyuyacaktır.
Yatmadan 1-1.5 saat önce muhallebi yediriyorum en don emzirip yatırıyorum bu kadar kısa sürede acıkmadı imkansız sıkıntı şu ağlayarak uyandırıyor beni her seferinde peki rüya öğünü nedir tam olarak

Amin teşekkür ederim inşallah uyuşukluk geçince çok acı çekmez yavrum.
Maşallah paşaya inşallah bir an önce iyileşir , acı en fazla 24 saat sürer , doktorunuz söylemiştir mutlaka biz uyumadan gece fitil koymuştuk doktor önerisiyle korktuğum gibi geçmemisti çok şükür ertesi gün hiç umrunda olmadı 4-5 gün karton bardak koydum kantaron yağı kullandım çok şükür 5-6 güne iyileşti tamamen

Kizlar :(
Oglumun gozbebeginin tam kenarinda kirmizi nokta var kucuk toplu igne ucu kadar .Muhtemelen bir darbe almis .Cok kotuyum :(

Gündüz uykusu iyi olan bir günün işk gece uykusu öneriliyor

Sağol cnm. Bu akşam deneyeyin bari :KK17:

Kizlar :KK43:
Oglumun gozbebeginin tam kenarinda kirmizi nokta var kucuk toplu igne ucu kadar .Muhtemelen bir darbe almis .Cok kotuyum :KK43:

Gözünü kaşıyorken parmağı deymiştir belki. Korkma canım önemli bişey değildir inşallah

Oglumun gozbebeginin tam kenarinda kirmizi nokta var kucuk toplu igne ucu kadar .Muhtemelen bir darbe almis .Cok kotuyum :KK43:
bişey olmaz canım takip et sadece. onların hücre yenilenmeleri bizimkinden çok daha hızlı. kafasına darbe almasın da gerisi gelir geçer diye bakıyorum ben

Sağol cnm. Bu akşam deneyeyin bari :KK17:

Gözünü kaşıyorken parmağı deymiştir belki. Korkma canım önemli bişey değildir inşallah

bişey olmaz canım takip et sadece. onların hücre yenilenmeleri bizimkinden çok daha hızlı. kafasına darbe almasın da gerisi gelir geçer diye bakıyorum ben
Ilk başta nokta gibiydi .Sonra biraz daha büyüdü .Boyle gozumuz kanlaninca olur o sekilde degil de kan toplanması gibi .Hemen kendi dr unu bir de tanidik bir dr u aradık .
Kabiz miydi diye sordu :oha:
Zorlanmadan dolayı olabilir dedi.Gozetim altinda tutun onemli olan daha da yayılmaması dedi .Insallah yayılmaz ya yarin da haftasonu :(

Ilk başta nokta gibiydi .Sonra biraz daha büyüdü .Boyle gozumuz kanlaninca olur o sekilde degil de kan toplanması gibi .Hemen kendi dr unu bir de tanidik bir dr u aradık .
Zorlanmadan dolayı olabilir dedi.Gozetim altinda tutun onemli olan daha da yayılmaması dedi .Insallah yayılmaz ya yarin da haftasonu :KK43:
geçmiş olsun canım eli falan değmiştir belki o kadar zorlanıyor mu ki kakasını yaparken

Zorlanmadan dolayı olabilir dedi.Gozetim altinda tutun onemli olan daha da yayılmaması dedi .Insallah yayılmaz ya yarin da haftasonu :KK43:

Anaa kabızlık nelere sebep oluyomuş :KK57:
İnşallah yayılmaz canım kötü düşünme

İnşallah biran önce geçer.

Kızlar ya, bu ara oğlum nerdeyse her emme sırasında memeyle beraber baş parmağını da sokuyor ağzına. Ben çıkarıyorum, bir süre sonra tekrar sokuyor. Diş mi gelecek ondan mı acaba?

geçmiş olsun canım eli falan değmiştir belki o kadar zorlanıyor mu ki kakasını yaparken
Sagol canim .Onu da sordum olabilir mi diye yok dedi .Tıbbi bi ismi varmis unuttum .Ikinma ,zorlu öksürme sonucu olan bir seymis .Şok oldum .
Anaa kabızlık nelere sebep oluyomuş :KK57:
İnşallah yayılmaz canım kötü düşünme
Insallah canim .Aynen yaa nasil zorlanmisti bugun kuzum :( Normalde sabah yapar. Aksam ustu karnina 15 20 dk masaj yaptim ancak oyle yapabildi .
İnşallah biran önce geçer.
Insallah canim .

Yatmadan 1-1.5 saat önce muhallebi yediriyorum en don emzirip yatırıyorum bu kadar kısa sürede acıkmadı imkansız sıkıntı şu ağlayarak uyandırıyor beni her seferinde peki rüya öğünü nedir tam olarak

Acıkmadığından eminsen gece uyandığında emzirmeyeceksin ki gece beslenmesi bitecek. Rüya öğünü 19.00-07.00 arası uyuyan bebeklerde 00.00’da uyandırmadan beslemek oluyor, kendisi acıkıp kalkmasın, uykuyu bölünmesin diye.

Geçmiş olsun canım, kuzucuğun gazı, kabızı bitmedi yaa :(

Kızlar ya, bu ara oğlum nerdeyse her emme sırasında memeyle beraber baş parmağını da sokuyor ağzına. Ben çıkarıyorum, bir süre sonra tekrar sokuyor. Diş mi gelecek ondan mı acaba?
Benimki de yapıyor canım dışı kasindigi için yapıyorlar

Geçmiş olsun canım korkma benim kızımda da bir kaç sene önce öyle olmuştu gözünün beyazında kan toplamış gibi biz de bir yere çarptı sanmıştık ama Dr dıştan olan bir şey değil demişti göz diplerine falan dikkatlice bakmıştı bir şey bulamamıştı çoğunlukla ikinmaya bağlı olabiliyor sadece kaka ikinmasi değil ağlarken de sinirlenirken de ikina biliyor ve ya aşırı uykusuz kalınca da ola biliyormuş damla vermişti iki tane 2 güne geçmişti , inşallah en kısa sürede geçer

Geçmiş olsun canım, kuzucuğun gazı, kabızı bitmedi yaa :KK43:
Sagol canim .Evet ya bir kurtulamadik.Muza çıldırıyor .Vermeyeyim diyorum sonra dayanamıyorum .Zaten seçe seçe yedirecek bir sey kalmadi .
Geçmiş olsun canım korkma benim kızımda da bir kaç sene önce öyle olmuştu gözünün beyazında kan toplamış gibi biz de bir yere çarptı sanmıştık ama Dr dıştan olan bir şey değil demişti göz diplerine falan dikkatlice bakmıştı bir şey bulamamıştı çoğunlukla ikinmaya bağlı olabiliyor sadece kaka ikinmasi değil ağlarken de sinirlenirken de ikina biliyor ve ya aşırı uykusuz kalınca da ola biliyormuş damla vermişti iki tane 2 güne geçmişti , inşallah en kısa sürede geçer
Sagol canim .Biraz daha rahatladim yaşayan birinden geciyor sözünü duydugum icin .Insallah hemen gecer.
Gozle ilgili konularda normalden cok daha hassasim .Kendim de gozumden rahatsiz olunca cok kötü oldum ağladım .

Sagol canim .Evet ya bir kurtulamadik.Muza çıldırıyor .Vermeyeyim diyorum sonra dayanamıyorum .Zaten seçe seçe yedirecek bir sey kalmadi .

Sagol canim .Biraz daha rahatladim yaşayan birinden geciyor sözünü duydugum icin .Insallah hemen gecer.
Gozle ilgili konularda normalden cok daha hassasim .Kendim de gozumden rahatsiz olunca cok kötü oldum ağladım .
Kıyamam ya ağlama korkman normal tabiki de ama kendini de fazla hirpalama Allah'ın izniyle bir şey olmaz inşallah , sende göz rahatsızlığı varsa düzenli göz kontrolünü yaptırırsın en ufak bir sorunda Dr müdahale eder Allah dermansız dert vermesin korkularımız bazen böyle önlemler almamıza yarıyor işte

@serenity16 doğal kimyasal farketmedi diş jeli kadar anlamsız birşey yok. İşe yaramadı kucağımda olursa omzumu kolumu yüzümü ölümüne ısırıyor. O kadarki annemler boynunu koru öldürür bu diyorlar. Emerken yaptıklarını hiç anlatmayayım. Sabah yatağına koyduğumda 6 ydı kahve içeceğim işyerinde gözümün önünde karıncalar film çeviriyor

Annelerin emeği ödenmez ama sizinkiler X2 be kuzum .Allah kolaylık versin.

Siz de sürekli çıtçıtlı body almaktan yoruldunuz mu? Çocuğunuz 6 ayda 15-20 cm boy mu attı? O zaman bu ürün tam size göre. Ev yapımı body uzatıcı :KK70:

İlahi canım ya :)) bende özene bezene aldığım tulumları giydiremeyince bacak boyundan kesmiş cıtcıtlı tek üst yapmıştım :KK49:

Lifli ve ince canım o koparsa da yapışmaz ağzına pırasa gibi ..iplik iplik açılır...çok iyi geliyormuş internette gurme bebek sayfasında da okudum. Kontrollü verirsin yaprağı olmasın sapı sadece

Evet bende onu duydum çok etkiliymiş

Ikanmadan yada aplarken sıkmaktan olmustur diyecektim canım ama zaten öğrenmişsiniz , geçmiş olsun.

Back