• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki dolap kapaklarına uzanıp çekmeye çalışıyor, onları açmayı öğrenince yandım :)
Bizimki yürüteçteyken dolap kapaklarını açıyor çekiyor

Bende yürüteç aldım. Benimki daha yürümeye başlamadı içinde ama dediğin gibi hayat kurtarıcı. İşten eve gelince tuvalete gitmeme bile izin vermiyor beni almıyorsun diye ağlıyor. bende yürütece koyuyorum banyonun karşısına bir yandan beni görüyor bir yandan etrafa bakıp yürüteçdeki oyuncaklarla oynuyor. bazende mutfakta az bir işim varsa o zamanda yanıma alıyorum yürüteç ile birlikte. gün boyu göremediği için göz menzilinin dışına çıkartmıyor beni :)
Ay yürüteç rahatlık ama bizimki onda da sıkılıyor
Her şeye yetişmeye çalışıyo

Bu konuda yalniz degilsiniz, bizde beraber yatiyoruz. Sabah tekmelerine kalkiyorum canim kizim benim cok iyi tekme atar. :)
ya bu tekme olayi da yeni basladi bizde :-) daha sakin yatardi eskiden, simdi beyefendinin memesi gecikirse tepiniyor :-)

@sonsuzzz senden cesaret alıp denedim uyku eğitimi işini ama kesinlikle başarılı olamadim kuzumun gözleri gidiyor ama ağlamayı artirdikca olan uykuda gitti ve 3 kez kucagima alıp sak8nlestirip geri koydum ama resmen her kıyısında bluzume yapışıp ağladı sonuç kucağımda sakinlestireyim derken iç çekerek sızdı bir daha denemeyi düşünmüyorum
Uygulayanlara saygim sonsuz amma bana göre değil bu iş

Ahh kuzum kıyamam iç çektiklerinde çok üzülüyorum .Bana göre de değil :KK61: yapamam bende.

Kızlar benim oğlum sürünürken koltuğa tutunup ayağa kalkmış bugün allahtan heryere yastık koymuştum biyerini çarpmamış ama ne yapacakları hiç belli olmuyor 1 günde yeni birşey öğrenebiliyorlar. Şimdi ben koltukta uzanıyorum uğraşıyor nefes nefese tutunup kalkıyor suratıma eğilip hunharca gülüyor sonra başardım diye :) gel de öpme şimdi

Ooo maşallah erkenci :) aferim kuzuma

Kızlar benim oğlum sürünürken koltuğa tutunup ayağa kalkmış bugün allahtan heryere yastık koymuştum biyerini çarpmamış ama ne yapacakları hiç belli olmuyor 1 günde yeni birşey öğrenebiliyorlar. Şimdi ben koltukta uzanıyorum uğraşıyor nefes nefese tutunup kalkıyor suratıma eğilip hunharca gülüyor sonra başardım diye :) gel de öpme şimdi
Maşallah ona ya :)

Bılmıorm damaga baktım hıcbır belırtı yok ıc wermemıs ama alt damagının ustunde degılde dudaga yakın damak yerınde ıkı tane dıs seklı war kokte yanı bellı oluor onceden dıkkat etseydım anlardım farkı normalde de mı öle yoksa dıs gelınce mı öle oluor bılemedım ne kadar surede cıkar acaba dıs mı ya cok merak ettm
Bunu ben de merak ediyorum canim

ay insallah ya. 20lik dis bile var ya :KK48: yas olmus 20, hala dis cikiyor. Benim o da cok sorunluydu, cektirdim :işsiz:

uzulme canim, demek ki senin cocugunun yapisina uymuyormus. Benimkini de biraksan 5 saat aglar ama uyumaz, hem inatci hem de o sekilde alisik degil ya, alistigi sekilde istiyor. Kucakta ayakta sallanirken bile agliyor, illa meme olacak.

yulaf bizimkine alerji yapti canim. Anormal miktarda ve ogurerek kusturdu, vermiyorum.

canim cocuk doktorumuz, emen bebek 2 yasina kadar gecede 8 defa kalkabilir dedi. 8e kadar normal sayiyorlarmis.
Benim de sorumun cevabını vermiş oldun..4:32 itibariyle 7. Kalkışını yaptı bizimki. Saymıyordum kafadan 15 diyordum. Bu gece saymaya karar verdim daha az kalktı nedense. Ve dün kp yorumuyla aydınlandım ek gıda sürecinde gaz oldu bizim çocukta. Ne yerse yesin oluyor belki de 5 ay bağırsakları için çok erkendi. İştahlı diye verdim herseyi doktora da güvenip. Ama resmen 2 uyanıştan birinde tepinerek gaz çıkarıyor kuzum.

Maşallah ona ya ne kadar hızlı bücür :)

serenity16 serenity16 doğal kimyasal farketmedi diş jeli kadar anlamsız birşey yok. İşe yaramadı kucağımda olursa omzumu kolumu yüzümü ölümüne ısırıyor. O kadarki annemler boynunu koru öldürür bu diyorlar. Emerken yaptıklarını hiç anlatmayayım. Sabah yatağına koyduğumda 6 ydı kahve içeceğim işyerinde gözümün önünde karıncalar film çeviriyor

dis huysuz mutsuz uykusuz yapti maalesef bizimkini de canim. Belirtileri basladiginda neden bu huysuzluk anlamiyordum, bir gece emerken canimi acitti o zaman bakmak aklima geldi ve baktim biri patlamis =) digeri gelemedi 10 gun oldu 1.si çikali, o da tam cikmadi daha.

ben de bugun bu katilma postuna rastladim instagramda, benimki de susmaz asla, dogdugu zaman gunde 8 saat agladigini biliyorum o yenidogan haliyle... Ve sonucunda uyumak falan da yok. Dr.a goturmustuk bir sey cikmamisti

siz de mi beraber yatiyorsunuz =) biz de oyle valla gecede 365 kere onu alip geri uyandirmadan besigine koysam 1 dk da uyuyamam, o yuzden boyle rahat oluyor suan =)
aynen canım, yatağı karşımızda öylece bekliyor arada wcye girmek için içine koyuyorum, aslında alışıktı yatağına, ama babası sağolsun bana kolaylık olsun kalkmayayım diye yanıma alıştırdı. İyi mi yaptı kötü mü bilmiyorum ama uyuyacakken emiyor olması en azından yormuyor yata yata emziriyorum.
Bu konuda yalniz degilsiniz, bizde beraber yatiyoruz. Sabah tekmelerine kalkiyorum canim kizim benim cok iyi tekme atar. :)
çapraz yatıyor benim oğlan da sabaha kafası benim tarafta bacaklar duvara doğru uyanıyoruz :) senin kız da tersi demek hehe :))

serenity16 serenity16 doğal kimyasal farketmedi diş jeli kadar anlamsız birşey yok. İşe yaramadı kucağımda olursa omzumu kolumu yüzümü ölümüne ısırıyor. O kadarki annemler boynunu koru öldürür bu diyorlar. Emerken yaptıklarını hiç anlatmayayım. Sabah yatağına koyduğumda 6 ydı kahve içeceğim işyerinde gözümün önünde karıncalar film çeviriyor
Günaydın canım kereviz sapı öneriyorlar diş jellerinden daha etkiliymiş.. dediğin gibi jeller pek bir işe yaramıyor. Allah kolaylık versin senin gibi çalışanlara :(

Maşallah tontişe, canım yandın sen. Anlaşılan emeklemeyi beklemeden 8/9.ayda yürücek seninki. Artık deneyimlerini paylaşırsın burdan bizle,

Back