• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım dikmiyorum yeniye. Bu böyle ayrı uzatıcı bir parça. Kısa kalan bodyi giydirince çıtçıtlamak için ek olarak bunu kullandım. Şekilsiz birşey ama işe yaradı . Beze denk geldiği için rahatsız da etmedi. Ürünümü geliştirmeyi düşünüyorum :KK70:
Bundan aliexpresste var :)

Siz de sürekli çıtçıtlı body almaktan yoruldunuz mu? Çocuğunuz 6 ayda 15-20 cm boy mu attı? O zaman bu ürün tam size göre. Ev yapımı body uzatıcı :KK70:
cok guzel fikir valla bu bodyleri neye gore yapiyorlar anlamiyorum, 1 yas 1,5 yas bodyleri alttan zor kapaniyor. Ben de yapayim atacaklarimdan :-)

Ben de tarifelere bakıyorum senin yaptığın yumuşak mı oldu sert mi yani istiyorum ki kıvamı cici bebe gibi olsun sıvı içindd yumuşasın
Çok dağılıyor dokunmaya gelmiyor tadında kavrulmuş irmik gibi oldu :kusmuk:
ben paylaşmıştım canım o da biraz sert oluyor ama sıcak suyla yumuşuyor. İstersen irmik katmazsın veya az daha cıvık hamur yaparsın.. Bulayım sana tarifi.

ilahi serenity :)) eski bodyden kes yeniye dik diyorsun ? :KK70:

7.5 aldım bende 20 tl ye boyamı olur di mi o kalitede bir de
Ay çok iyi olur canım ya

Ya ne tatlı tontiş oğlun var maşallah, avakadoyu da afiyetle yemiş. Seninki çabuk büyüyecek maşallah
Teşekkür ederim canım grupta bakıyorum resimlere hepimizin o kadar tatlı bebişleri var ki kızları ayrı seviyorum erkekleri ayrı :) geçen doktora sıra beklerken yanımıza bir bebekle annesi oturdu benimki koca elleriyle çocuğun kafasındaki şapkayı avuçladı bir aldı ne diyeceğimi şaşırdım. Çok komikler ya

Maşallah tontişe, canım yandın sen. Anlaşılan emeklemeyi beklemeden 8/9.ayda yürücek seninki. Artık deneyimlerini paylaşırsın burdan bizle,
Yandım gerçekten ya. Akşama yemekli misafirim var ve sürekli heryere tutunup kalkmak istediği için ve kalkınca da kontrolsüz düştüğü için yemek bile nasıl yapacağımı şaşırdım. Yürüse odaları kapatıp koridora mı bıraksam. Her yaptıkları yeni düzenleme gerektiriyor.

sonsuzzz sonsuzzz canım senin uyku eğitimini baya araştırdım mantıklı geldi fakat benim oğlum ilk uykuya göğsümde uyuyarak geçiyor uyumaya başladığı an ayırıyorum fakat doymadığı için sanırım ağlayıp tekrar istiyor sorum şu ben ilk uykuda değil de ikinci uyanışında bu yöntemi yapsam başarılı olur muyum zşra 1 aydır her yarım saatte uyanıyor hasta değil 7 aylığız ama dişimiz çıkmadı ondan mı bilmiyorum

Açma için,
5-6 bardak un, 1 paket kuru maya, 1 bardak sıvı yağ, 2-2.5 bardak kadar ılık soda (yavaş yavaş koyup kıvamına bakmak gerekiyor), 2 yemek kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı tuz

Kek için,

Bir paket kakao, iki paket kabartma tozu, iki paket vanilya, üç su bardağı un, iki büyük muz, 1.5 su bardağı şeker, yarım ya da 1 su bardağı sıvıyağ, 1.5 bardak soda

Günaydın kızlar bebe bisküvisi yaptım ama çok kötü oldu tadı beğenmedim zaten tarife çok yağ vardı ona rağmen azaltıp yaptım ama yinede beğenmedim yaptığınız ve beğendiğiniz bir tarif var mı?

Canım ben yumurta vermedim daha alerji durumu olduğu için. O yüzden yumurtasız bebe bisküvisi yaptım. Ben beğendim doğrusu. Aşırı sert ya da yumuşak değil. Peynir altı suyunu benmari usulü ısıtıp bisküvileri onla yumuşatıyorum. Hatta kendim de dolaptan alıp yiyorum arada:) tarifi atıyorum canım. L lady8 sen de bakıyorsun sanırım tarif.

Eklentiler

• 5FB1EE16-B9C5-4A32-A351-59777BC45009.png
    5FB1EE16-B9C5-4A32-A351-59777BC45009.png
    352,3 KB · Görüntüleme: 46
sonsuzzz sonsuzzz canım senin uyku eğitimini baya araştırdım mantıklı geldi fakat benim oğlum ilk uykuya göğsümde uyuyarak geçiyor uyumaya başladığı an ayırıyorum fakat doymadığı için sanırım ağlayıp tekrar istiyor sorum şu ben ilk uykuda değil de ikinci uyanışında bu yöntemi yapsam başarılı olur muyum zşra 1 aydır her yarım saatte uyanıyor hasta değil 7 aylığız ama dişimiz çıkmadı ondan mı bilmiyorum

Canım ben ilk gün canıma tak ettiği için gece son uykusunda başladım, sabah 5te yani, ona rağmen ertesi güne etki etti. Tabiki başlayabilirsin ama ertesi gün ilk uykusunda da devam etmen lazım, eğitime başlayacaksan istikrar önemli. İlk uyku memede diğerleri yatakta olursa bebeğin kafası karışır diyorlar.

Acıktığına emin misin peki? Uyumadan 1 saat önce besleyin diyorlar son beslenmesini, ben mama da verdiğim için doyduğuna eminim. Eğer emziriyorsan da rüya öğünü yapmanı öneririm, uyanınca emzirirsen, zaten uykulu olduğu için yine memede uyuyacaktır.

Canım ben yumurta vermedim daha alerji durumu olduğu için. O yüzden yumurtasız bebe bisküvisi yaptım. Ben beğendim doğrusu. Aşırı sert ya da yumuşak değil. Peynir altı suyunu benmari usulü ısıtıp bisküvileri onla yumuşatıyorum. Hatta kendim de dolaptan alıp yiyorum arada:) tarifi atıyorum canım. L lady8 sen de bakıyorsun sanırım tarif.
kaydettim canım teşekkürler

Uyku eğitimine gece uykusuna geçerken mi yoksa gündüz mü başlamak daha iyi olur?

Kızlar dün gece uyku işi bana da tak etti. Sabaha kadar uyumamak için direndi ağladı durdu. Bi derdi yok çünkü kaldırınca susuyor. Bende uyku eğitimi denemeye kadar verdim.

Back