2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kızlar selam,
e bebekteki baby&me bebek bezini kullanan varmı nasıl acaba? prima aktif bebek çok koku yapıyor,huggies çok güzel ama heryerde yok artık bu kafama takıldı nasıl acaba?
Ben de huggies ı çok beğenmiştim. Prima bence de koku yapıyor gibi. Baby and me dışında tüm bebek bezlerini denedim, meraktan, en çok canbebeyi sevdim bi de komili. Geçen ikisini de bulamayınca sleepy aldım marketten, o da kullanılır bence güzel. Şimdi canbebeye devam :)

Ben de huggies ı çok beğenmiştim. Prima bence de koku yapıyor gibi. Baby and me dışında tüm bebek bezlerini denedim, meraktan, en çok canbebeyi sevdim bi de komili. Geçen ikisini de bulamayınca sleepy aldım marketten, o da kullanılır bence güzel. Şimdi canbebeye devam :)
Ben hala prima kullaniyorum ya. Bir kere molfix deneme paketi aldim cok huzursuz kaba geldi bana bezler daha almadim. Prima ince oluyor. Ama kokusundan nefret ettim. Komili guzel diyorlar ama taşmiyor dimi hic bir bezden yahu?

Ben hala prima kullaniyorum ya. Bir kere molfix deneme paketi aldim cok huzursuz kaba geldi bana bezler daha almadim. Prima ince oluyor. Ama kokusundan nefret ettim. Komili guzel diyorlar ama taşmiyor dimi hic bir bezden yahu?
Canım ayda yılda bir çiş de kaka da taştı, bezi 4+ alıyorum güzel bağlamaya dikkat ediyorum, sadece bağlama ile alakalı değil de bazen de tanzikli yapıyor kakayı o zaman her bezden taşıyor. Genellikle taşmıyor canım

Canım ayda yılda bir çiş de kaka da taştı, bezi 4+ alıyorum güzel bağlamaya dikkat ediyorum, sadece bağlama ile alakalı değil de bazen de tanzikli yapıyor kakayı o zaman her bezden taşıyor. Genellikle taşmıyor canım
Bizim 4 te taşıyordu halbuki kilosuna uygun numaraydı
Görenler 5 e geç küçük dedi hakikaten 5 e geçtim taşmıyor artık :)

Tarhana çok mu tatsız tuzsuz ozaman benimki de yemez dün kendi tarhanamızdan verdim sevdi ama alerji yaptı
Canım ankaradamıydın sen
Benim babannemin yaptığı tarhana içinde baharat filan hiçbişey yok beyaz tarhana sana biraz verebilirim ben yediriyorum çok seviyor
İçinde çok bişey olmadığı için içim rahat

Kızlar bebeklerinize hangi marka zeytinyağı pekmez tam buğday unu yulaf unu ve hangi marka peynir kullanıyorsunuz ?
Zeytinyağını ayvalıktan almıştım hafif bi yağ
Yulaf unu değil de marketten aldığım yulafı kendim haşlayıp yediriyorum
Peyniri de köy sütünden lor yapıp yediriyorum

Ben tarhanayi ordan almadim canim kendi ablam yapti. Belki de o gün yiyesi yoktu ben de daha vermedim.
Benim de anneannem yapmıştı ondan verdim azcık salca attım ama alerji yaptı tarhananın değdiği yer kıpkırmızı oldu oysa salçalı başka seylerde yemişti ne alerji yaptı anlamadım

Canım ankaradamıydın sen
Benim babannemin yaptığı tarhana içinde baharat filan hiçbişey yok beyaz tarhana sana biraz verebilirim ben yediriyorum çok seviyor
İçinde çok bişey olmadığı için içim rahat
Evet canım ankaradayım ben. Satıyo mu babaannen peki diğer siteden alana kadar sizdeb alırım

X