2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yedikçe artabilir, mantıklı. Tabi iki kaşık da olsa yesin bence. Valla ek gıda zaman ve sabır işi. Allah kolaylık versin herkese.

Yedikçe artabilir, mantıklı. Tabi iki kaşık da olsa yesin bence. Valla ek gıda zaman ve sabır işi. Allah kolaylık versin herkese.
Ya öyle de nasıl olacak hep çöpe gidiyo bi hevesle yapıyorum. İnsanın canı sıkılıyo. Aynen gercekten sabır işi ama tek ek gıda değil çocuk büyütmek sabır işi

Ediz de soguk alginligi gecoriyo.bogazda hafif kizariklik varmis.ev birden sogudu.odalar parke.ama koridor mutfak tas.cocuk butun gun yerlerde.bi de banyoyu seviyo diye ve nerdeyse her yemeginden sonra banyo yaptii.ee hasta ettik yavruyuu.

Ediz e de geçmişler olsun, mevsim geçişleri de ayrı dert

Aynısı biz de yaşıyoruz ayın getirdiği normal seyler kendinde bişi arama
Ediz de soguk alginligi gecoriyo.bogazda hafif kizariklik varmis.ev birden sogudu.odalar parke.ama koridor mutfak tas.cocuk butun gun yerlerde.bi de banyoyu seviyo diye ve nerdeyse her yemeginden sonra banyo yaptii.ee hasta ettik yavruyuu.
yaaa evet sürekli yerlerde bizimkide. Günlük duş aldırıyordum. Bugün yapmadım. Karnı gurulduyordu. Ev farkına varamadan birden soğudu cidden.

Canım ağzına aldığı materyallerden ağız içi tahriş olmuş olabilir. Endişelenmene gerek yok bence.

Canım bazı bebeklerde diş çıkarken hafif knama olduğunu duymuştum diş etlerinde ama yine de bilmiyorum bizim daha dişler çıkmadı doktora git bakalım inşallah kötü bir şey yoktur
İnsallah canm saol yarin bi gidim ne diycek agzini actirmiyo bibacsa baksam diş varmi cikiyormu anliycamda ama baktirmiyo

Çok geçmiş olsun canım, iyidir şimdi inşallah.
çok şükür iyi canım 3 gün sebepsiz ateş ve 2 gün yüzünde kırmızı döküntüler oldu geçti.Dr birşey söylemedi ama burdaki arkadaşlarda yaşamış aynısını 6.hastalık ile aynı belirtileri şiddeti galiba oydu dikkat edin hastanelerde boşuna zaman harcadık boşuna rezil oldu yavrum

kızlar selam,
e bebekteki baby&me bebek bezini kullanan varmı nasıl acaba? prima aktif bebek çok koku yapıyor,huggies çok güzel ama heryerde yok artık bu kafama takıldı nasıl acaba?

Ya öyle de nasıl olacak hep çöpe gidiyo bi hevesle yapıyorum. İnsanın canı sıkılıyo. Aynen gercekten sabır işi ama tek ek gıda değil çocuk büyütmek sabır işi
Ben tarifin dışında biraz tuz, bir tatlı kaşığı da ev salçası kattım. Az da kuru nane serpiştirdim. Zorlasak biz bile yiyebilirdik gibi tadı tuzu. Yedi. Ama yemeseydi ben yiyecektim sen de istersen yemezse az tuz ekle ye, çöpe gidince ben de üzülüyorum böyle yapsak ziyan olmaz hem. Ama damak tadını bilmiyorum tabi, ben yağı kötü olmayan herşeyi yiyebiliyorum neredeyse :)

Tekrar geçmiş olsun, çok dikkatli olmak lazım gerçekten. Allah bi daha yaşatmasın canım.

Geçmiş olsun canım. Kusma sebebini bulabildiniz mi? İyi mi şimdi yavrucuk ?

Bende öyle canım azcık tuz bazen kimyon felan serpiştiriyorum. Kendim beğenmediysem tadını hiç vermiyorum bebeğime. Ama bi kaç kaşık alıyo tamam halbuki aç yani. Bakalım zamanla görcez. İnşallah zamanla artar yediği. Mama içmiyo o zorluyo beni yoksa bu kadar uğraşmazdım inan aç kalmasın diye yoksa çok huzursuz oluyo

Anladım canım, inşallah daha ilgili ve istekli olacakları tarifler buluruz da güzelce yerler... Allah kolaylık versin tüm annelere

Uuu... 2 sene. Adam sana deli divane aşık o zaman iyi sabretmiş. Psikolojik yönü kesinlikle ama işte acı da bi gerçek.. Neyse uzatmıyim teşekkür ederim canım.

Ben yaptığım çorbayı soğuyunca kapaklı tupper a koydum havasını alıp, buzdolabında 1 buçuk 2 gün durdu. Yani üç gün ben vermem yine durur da. Maksimum 2 gün saklanır diye düşünüyorum. Bi gün bişey olmaz sanırım

Kizlar selam. Gsm lee soylemis zaten arada bazi etiketler vardi ama tek tek alintilayamadim. Gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim.Cuma gunu baslayan atesimiz dun itibari ile bitti. Ve devaminda dokuntuler basladi doktorun dedigi gibi. Efsun her konuda oldugu gibi bu konuda da direncli cikti. 40.7 ile ates rekoru kirdi. Zaten surec boyunca atesi ates dolven calpol paranox fitil dongusunde bile atesi hep 38 civariydi Altina hic dusmedi...

Allahtan doktorumuz bu konuda bilincliydi. Bu bir viral hastalik antibiyotik kullanilmaz dedi. Hatta lutfen baska doktora goturup zorla antibiyotik yazdirmayin bazi anneler zorla yazdiriyor olmadi bi arkadastan duydugunu kullaniyor iyilik degil kotuluk yaparsınız dedi.

Bizden haberler boyle katreinur kuzum cok gecmis olsun sanada. Bende surekli havale geciren bir bebekmisim ama bak turp gibiyim sebin sipada atlatir merak etme.

netu 6. Hastalik canim o. Sizede gecmis olsun.

kızlar selam,
e bebekteki baby&me bebek bezini kullanan varmı nasıl acaba? prima aktif bebek çok koku yapıyor,huggies çok güzel ama heryerde yok artık bu kafama takıldı nasıl acaba?
Biz ilk onu alıp denemistik ama hiç beğenmedim canım duruyor hepsi kullanmadım pişik yapmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…