2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hareketli bebeklerde kilo aliyor kizlar kizim cok asiri hareketli artik koltuk kenarlarindan tutunup kalmak istiyoor surekli lutfen kiloya takilmayin hareketsiz bebek kilo alir digeri almaz diye birsey yok. Her binye ayni degil bebeklerimiz saglilliysa kiyaslama yapmayalim hepimiz bir hastalik atlattik allah saglik versin kilo emin olin sorun degil.

Kuzum artık kimse kiloyu takmiyor ki zaten. Şimdi diş sorunlarimiz arkalarından koşturma sorunlarimiz var :)

Kizlar bende hamile oldugum kilonun altindayim ama biraz daha zayiflamak istiyorum diyete basladinizmi sizler

Ben bir sorun yasamadim cnm 40im ciktiktan sonra adet oldum normal iliskimize devam ediyoruz

Değersiz hissetme bacım. Bazı analar değişik. Misal benim anam. 4 dene evi var. Maaş ve kirası da var. Düğünde bi bilenzik taktı. Çeyiz yok, sıfır yardım. Düğünü de biz yaptık eşimle. Arayıp bi ihtiyacın var mı kızım demedi. Aradı ve ağlattı her zamanki gibi..Borcum var dedi çekildi. Herşeyi eşimle ikimiz yaptık. Eşimin de babası var, onun kendine hayrı yok, sıfır yardım. Hatta bazen biz para gönderiyoruz. Zamanında yemiş hovardalık vs. Ayrıntı bilmiyorum ama tiksiniyorum adamdan. Boşver. Şimdi kimseye boyun borcumuz yok. Allah yardımcımız olsun

Kızlar geçmiş olsun Katreinur, nemesis
Bebekler hasta olmasın Rabbim şifa versin hepsine.
Allah beterinden korusun

Çok geçmiş olsun canım,, ben de bebek arabasına koymuştum geçen, kitlememiştim, kahvaltı hazırlıyordum o da hemen arkamda idi mutfakta arada dönüp konuşuyordum gülücük atıyordum. Sürünüp düşmüş aradan, ne ara düştü anlamadım anında oluveriyor..düşe kalka büyüyecekler dedikleri bu olsa gerek

Yaaa şaka maka nasıl korunuyosunjz ben eşime bıraktım ama korkmaya da başladım uzuuun bi süre hamilelik doğum falan yaşamak görmek istemiyorum yaa... Bu 3 aylık iğne falan var biz yapsak olur mu
ben 42.günümde spiral taktırdım 3 aylıkkende adet olmaya başladım

Darısı başıma o zaman. Maşallah diyim canım. Üzülüyorum eşim için. O da hiç bişi demiyor. Acı çekiyorum canım diyorum anlıyor gibi bakıyor İnşallah anlıyordur .
canım bende yaşadım senin yaşadıklarını çok acıyor hatta ağlıyordum eşimde anlayış gösterdi ama nereye kadar böyle sürecekti bu sefer ben ruhen kötü olmaya başladım sonra devam edince düzeldi darısı sana inşallah,Seni hatırlamıyorum normal doğummuydu ama ben normal doğum yaptığımdan sanki içerde birşey batıyor gibiydi ama geçti çok şükür darısı sana

Kızlar biz 6. Ay kontrolüne gittik sadece boy kiloya bakıldı. Göze felan da bakılması gerekmiyo muydu neler yapılması lazımdı tahlil gelsn kendim gidiyim bari polikinliklere
cnm bizimkide yapmadi 6. ayda sordum dediki doktordan doktora degisiyormus. 1 yasinda sanirim yapiyormus bizimki. eger anne baba cok yuksek goz problemi yoksa erken yapmiyormus.

Evet canım normal doğum. Amin..batıyor gibi bir şey, evet

Ana da baba da iştahlı, bize çekti o zaman diyorum. Ama tatsız tuzsuz şeylere ağzını kitliyor tabi. Onları yemiyor.
Uyu beybisi :) tamam işte tam istediğimiz... Ben de 68 buçuktan 66 buçuğa düştüm iki ayda 2 kilo. Çünkü homidi gırtlak
Offf sorma ya bu akşam eşimle dışarı cikacaz eve gelince pirssali börek yapıp yiyelim dedik cilginlar gibi hamur tüketmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…