- 25 Temmuz 2017
- 768
- 819
- 36
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #64.001
Ana da baba da iştahlı, bize çekti o zaman diyorum. Ama tatsız tuzsuz şeylere ağzını kitliyor tabi. Onları yemiyor.Maşallah canım çok iyi yiyo ozaman
Ben var zayiflamakMaşallah Ömer e, sağlıklı olsunlar da hareket olsun, hem zayıflarız bacım
Kuzum artık kimse kiloyu takmiyor ki zaten. Şimdi diş sorunlarimiz arkalarından koşturma sorunlarimiz var :)Hareketli bebeklerde kilo aliyor kizlar kizim cok asiri hareketli artik koltuk kenarlarindan tutunup kalmak istiyoor surekli lutfen kiloya takilmayin hareketsiz bebek kilo alir digeri almaz diye birsey yok. Her binye ayni degil bebeklerimiz saglilliysa kiyaslama yapmayalim hepimiz bir hastalik atlattik allah saglik versin kilo emin olin sorun degil.
Ben arka sayfalardan geliyorum cnm okuya okuya cvb yaziyorumKuzum artık kimse kiloyu takmiyor ki zaten. Şimdi diş sorunlarimiz arkalarından koşturma sorunlarimiz var :)
Uyu beybisi :) tamam işte tam istediğimiz... Ben de 68 buçuktan 66 buçuğa düştüm iki ayda 2 kilo. Çünkü homidi gırtlakBen var zayiflamak70 e cikmistim dogumdan sonra 66 civariyim şimdi:)
Kız şaka bi yana yazık be, üzülüyorum ben de acı çektiğim için cesaret edemiyorum,, kantaron yağı falan sürüyorum tedavi amaçlı..regl olsam rahatlarım diye de düşünüyorum regl olanlar ilişki daha rahat oldu mu sizde?İliskiye girmeyerekkorunuyorum anam ben
Ben bir sorun yasamadim cnm 40im ciktiktan sonra adet oldum normal iliskimize devam ediyoruzKız şaka bi yana yazık be, üzülüyorum ben de acı çektiğim için cesaret edemiyorum,, kantaron yağı falan sürüyorum tedavi amaçlı..regl olsam rahatlarım diye de düşünüyorum regl olanlar ilişki daha rahat oldu mu sizde?
Değersiz hissetme bacım. Bazı analar değişik. Misal benim anam. 4 dene evi var. Maaş ve kirası da var. Düğünde bi bilenzik taktı. Çeyiz yok, sıfır yardım. Düğünü de biz yaptık eşimle. Arayıp bi ihtiyacın var mı kızım demedi. Aradı ve ağlattı her zamanki gibi..Borcum var dedi çekildi. Herşeyi eşimle ikimiz yaptık. Eşimin de babası var, onun kendine hayrı yok, sıfır yardım. Hatta bazen biz para gönderiyoruz. Zamanında yemiş hovardalık vs. Ayrıntı bilmiyorum ama tiksiniyorum adamdan. Boşver. Şimdi kimseye boyun borcumuz yok. Allah yardımcımız olsunSeni o kadar iyi anlıyorumki... keşke şu an de derdimiz bu değilde bebelerin uykusu beslenmesi falan olaydı. Eşim gitti müdürüne durumu anlattı diğer okuldan da istendiğini söyledi ama adam göndermem demiş çıkmış milli eğitime oradakiler ok demişler ama biliyosunuz belli olmaz onların ne dedikleri şimdi mecburen sadece bekliyoruz. Ev kredimiz var maalesef ayda 2500 tl olmazsa görevlendirme kenarda nolur ne olmaz diye ayırdığım biraz altın var. Ekim 15 e kadar raporla falan idare edip sonra 3 ay eşim ücretsiz izne ayrılacak. 2. Dönemde Allah büyük artık. Ama resmen stresten sütüm azaldı. Kendimi çok değersiz hissediyorum bunalıma girdim
Darısı başıma o zaman. Maşallah diyim canım. Üzülüyorum eşim için. O da hiç bişi demiyor. Acı çekiyorum canım diyorum anlıyor gibi bakıyor İnşallah anlıyordur .Ben bir sorun yasamadim cnm 40im ciktiktan sonra adet oldum normal iliskimize devam ediyoruz
Çok geçmiş olsun canım,, ben de bebek arabasına koymuştum geçen, kitlememiştim, kahvaltı hazırlıyordum o da hemen arkamda idi mutfakta arada dönüp konuşuyordum gülücük atıyordum. Sürünüp düşmüş aradan, ne ara düştü anlamadım anında oluveriyor..düşe kalka büyüyecekler dedikleri bu olsa gerekkizlar moralim cok bozuk mete yere düstu
yatak odasinda isimi yaparken yataga koymustum yatagin cevresine de yastik dösuyordum dusmesin diye pat diye ses geldi kedi birsey yapti zannettim ilk yastigin uzerine cikip asagiya dusmus. aptal ben gormemisim hic. bisey olmamistir insallah.ilk cok agladi ama iyiye benziyor simdilik ( 5 dk bile yalniz birakmamak gerekiyor
ben 42.günümde spiral taktırdım 3 aylıkkende adet olmaya başladımYaaa şaka maka nasıl korunuyosunjz ben eşime bıraktım ama korkmaya da başladım uzuuun bi süre hamilelik doğum falan yaşamak görmek istemiyorum yaa... Bu 3 aylık iğne falan var biz yapsak olur mu
Kız çok geçmiş olsun, atlamışım ben, ananeye şifalar diliyorum@gsm_lee nin bebegi oldu. Rota kapti. 1 hafta filan hastanede yattilar ama iyi simdi.
Ananemde iyi. Kolu alcida. Ama ameliyat olmasi gerekecek gibi duruyor. Zaten bacagindan olacakti.2 3 sene once yine kirmisti.
canım bende yaşadım senin yaşadıklarını çok acıyor hatta ağlıyordumDarısı başıma o zaman. Maşallah diyim canım. Üzülüyorum eşim için. O da hiç bişi demiyor. Acı çekiyorum canım diyorum anlıyor gibi bakıyor İnşallah anlıyordur .
cnm bizimkide yapmadi 6. ayda sordum dediki doktordan doktora degisiyormus. 1 yasinda sanirim yapiyormus bizimki. eger anne baba cok yuksek goz problemi yoksa erken yapmiyormus.Kızlar biz 6. Ay kontrolüne gittik sadece boy kiloya bakıldı. Göze felan da bakılması gerekmiyo muydu neler yapılması lazımdı tahlil gelsn kendim gidiyim bari polikinliklere
Evet canım normal doğum. Amin..batıyor gibi bir şey, evetcanım bende yaşadım senin yaşadıklarını çok acıyor hatta ağlıyordumeşimde anlayış gösterdi ama nereye kadar böyle sürecekti bu sefer ben ruhen kötü olmaya başladım sonra devam edince düzeldi darısı sana inşallah,Seni hatırlamıyorum normal doğummuydu ama ben normal doğum yaptığımdan sanki içerde birşey batıyor gibiydi ama geçti çok şükür darısı sana
ben ondan ne çektim Allah yardımcın olsun ama muhakkak düzeliyor canını sıkma zamana bırak eşinde anlayış göstermiş nasılsa keyfine bakEvet canım normal doğum. Amin..batıyor gibi bir şey, evet
Ana da baba da iştahlı, bize çekti o zaman diyorum. Ama tatsız tuzsuz şeylere ağzını kitliyor tabi. Onları yemiyor.
Offf sorma ya bu akşam eşimle dışarı cikacaz eve gelince pirssali börek yapıp yiyelim dedikUyu beybisi :) tamam işte tam istediğimiz... Ben de 68 buçuktan 66 buçuğa düştüm iki ayda 2 kilo. Çünkü homidi gırtlak