2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Darısı başıma o zaman. Maşallah diyim canım. Üzülüyorum eşim için. O da hiç bişi demiyor. Acı çekiyorum canım diyorum anlıyor gibi bakıyor İnşallah anlıyordur .
Benim koca bana tam 2 yıl anlayış gösterdi canim ben neredeyse hiç yapamadim bu süreçte. Doktor tedavisi ile atlattim. Sonra baktim ki olay gercekten sadece psikolojik. Sonra hamilelik falan girdi araya yine eşim beni bekledi. Anam şimdi bahanem yok adam sınırsız balayi tadında yaşıyor hayatı acıdan kurtulmanin en iyi yolu ön hazırlık ve istek canım. Kafa rahat olunca yağlara falan gerek yok

Valla bacım bi seneden önce kendine gelemiyormuş insan. Benim de kilolar kaldı. Sadece akşam 7-8 den sonra yemezsen az da hareket edersen başka hiçbişi yapmadan ayda 1-2 kilo gidiyor. Benim de yalan oldu zayıflama azmim sıfıra yakın. Emzirdikten sonra çok aç hissediyorum bazen yiyorum.. Zamanla Vericez bence. O şortu da unut ben neleri unuttum bi bilsen

benim ne bok yediğim belli değil. bi müdür olurum bi polis olurum bi zabıta olurum bi mühendis olurum bi memur olurum. hedefte öğretim üyeliğim var tabi gene memurluktan istifa etmezsem
Yükselen neydi senin bacım, ikizler mi? Yani sen gece yarısı mı doğdun başaksın çünkü, saat öyle olması lazım.. De bakayım bu mesleklerin hepsini nasıl yapabildin

Çok geçmiş olsun canım, iyidir şimdi inşallah.

Yükselen neydi senin bacım, ikizler mi? Yani sen gece yarısı mı doğdun başaksın çünkü, saat öyle olması lazım.. De bakayım bu mesleklerin hepsini nasıl yapabildin
yükselenim akrep. kuşluk vakti doğmuşum. bünye meselesi. mide bayağı geniş 85 kiloyum. aynı kişiler aynı ortam mı sıkıyor yoksa idealist miyim kusursuz bir yer mi arıyorum ben kimim. öpülmeli sevilmelimiyim yoksam dövülmeli sövülmelimiyim

Benim kocanın yükseleni akrep ondan çektin sen beni valla bence siz tam sopalıksınız Son yazdığın şiirsel tarz çok tanıdık geldi, evde var bi koca eşşeğim, hem dövüyorum hem seviyorum

Canım yoğurt yemiş, muz ezip katsana. Genelde seviyorlar. Ben hep muzlu yoğurt vermiştim. Bi de hafif tuz at çorbalara bence, attım ben. Atmasam yemiyor çünkü

Ana da baba da iştahlı, bize çekti o zaman diyorum. Ama tatsız tuzsuz şeylere ağzını kitliyor tabi. Onları yemiyor.
Bizim kide aynı ya en büyük sorunumuz tadına bakmıyo öyle ağzını açmaz zaten çnce bi azcık tadına bakar öyle açar tatsızsa yemez ben de minnacık tuz atıyorum çorbalarına ama yemiyo. Hoş benim denediğimde bi kere deniyorum yemedi diye döküyorum yada 2 kaşık yiyo tamam. Acaba ilk günler böyle yiyip sonra mı artıyo bu. Her gün inatla 2 kaşıkta olsa versem mi diyorum

Aynısı biz de yaşıyoruz ayın getirdiği normal seyler kendinde bişi arama

Canım regl etki değil sanki, bence ilişkiye girdikçe normale dönüyor. Tavsiyem su bazlı katganlaştırcı kullan

Ediz de soguk alginligi gecoriyo.bogazda hafif kizariklik varmis.ev birden sogudu.odalar parke.ama koridor mutfak tas.cocuk butun gun yerlerde.bi de banyoyu seviyo diye ve nerdeyse her yemeginden sonra banyo yaptii.ee hasta ettik yavruyuu.

Yok canım mama vermiyorum zaten bakıcıdaykrn emmek isterse verir diye düşündüm ama zaten almıyor kesinlikle ek gıda veriyor bakıcı seviyor yiyor ek gıdayı ama bugün mesela gittim bakıcıdan almaya baya yemiş ben yokken sonra beni görünce emmek istedi iyice de bir emdi sonra da çok felaket kustu bütün yediklerini çıkardı duş aldırdık hemen bakıcıyla duştan sonra da daha katı bir şekilde kustu midesini tamamen boşalttı yani fazla mı yemiş acaba ondan mı oldu bilmiyorum

İyi akşamlar kizlar bi sorum olucakti yarin hastaneye goturucem ama gene sizede sormak istedim tecrubeli anneler belki bilirler bir haftadr bebegim cok huzursuz hp agliyo kucagmda olmak istiyo kucagma alincada heryerimi isirmak istiyo ne bulursa sinirle agzina sokup çiğniyor dış cikartiyordur diyordum ama biraz once uyuyordu mama verdim sonra mutfakta biberonu yikicaktim ki biberon emizigi kenerinde bir damla kan var dış etlerine bakmaya çalıştım uyandi baktigim kaderiyle agzinda kan yok acaba nerden gelmis olabilir ya icim icimi yiyorum

Canım bazı bebeklerde diş çıkarken hafif knama olduğunu duymuştum diş etlerinde ama yine de bilmiyorum bizim daha dişler çıkmadı doktora git bakalım inşallah kötü bir şey yoktur

Oyy yavrumaa... Çok geçmiş olsun, çok yemiş olabilir canım. Kusma ile ilgili çok bilgim yok. İnşallah iyidir yavru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…