Çocukla yakalanmak çok kötüydü.İnşallah tekrarlamazKızlar deprem oldu çok korktuk bebekle dışarıdayız dua edin bebemi kaptım kaçtım sallantı biter bitmez 6. 2 ama evde bir şeyler döküldü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocukla yakalanmak çok kötüydü.İnşallah tekrarlamazKızlar deprem oldu çok korktuk bebekle dışarıdayız dua edin bebemi kaptım kaçtım sallantı biter bitmez 6. 2 ama evde bir şeyler döküldü
Bn de izmirdeyim. Ev hadi neyse de disari cikarirken ne giydirdegimi sasiriyorum su an. Golge cok serin, gunes cok sicak, gunduz iyi hava amaBen neredeyse 1 aydır kısa kolluya geçtim. Ev 22/23/24 derece bazen 25 bile oluyor. Bizimki sıcaktan nefret ediyo ve ağlıyo. Doktora söyledim göğsü ve sırtı sıcaksa kısa kolluyla üşümüyodur nasıl rahat ederse öyle giydir dedi. İzmirdeyim ben gerçi buralar sıcak.
Cok gecmis olsun. Allah bidaha yasatmasinBüyükçekmece tarafı
Canım bizde dogudayiz ev 25, derece ama gene üşümüş diye düşünüyorumBen neredeyse 1 aydır kısa kolluya geçtim. Ev 22/23/24 derece bazen 25 bile oluyor. Bizimki sıcaktan nefret ediyo ve ağlıyo. Doktora söyledim göğsü ve sırtı sıcaksa kısa kolluyla üşümüyodur nasıl rahat ederse öyle giydir dedi. İzmirdeyim ben gerçi buralar sıcak.
Cok geçmiş olsun canım benim Rabbim.korusunKızlar deprem oldu çok korktuk bebekle dışarıdayız dua edin bebemi kaptım kaçtım sallantı biter bitmez 6. 2 ama evde bir şeyler döküldü
Tabiki gelir arkadaşım hiç emzirmeyen annelerin sütü geliyor sağım yapmalısın düzenliKızlar üzüntüden kesilen süt geri gelir mi
Başın sağolsun arkadaşım bende seneler evvel kedimi kaybettim acını çok iyi anlıyorum ve birdaha asla hayvan sahiplenmedim onun yeri bambaşka benim içinKızlar 12 senelik ilk göz ağrımı, canım kedimi bu sabah kaybettik. Dünden beri kötüydü bi anda daha da kötüleşti. O kadar kötüyüm ki ağlamaktan helak oldum sütüm yok. Onun için de ayrıca mahvoldum. Keşke daha da yaşayıp kızımla daha çok vakit geçirebilselerdi çok isterdim. Çok üzgünüm. Nasıl toparlanıcam bilmiyorum.
Burun temizliği çok önemli canım sık sık burnunu temizle birde buhar ver nebülizatör ile bu aylarda öksürük ihmale gelmez bir hekim mutlaka görsünKızlar bebeğim öksürüyor bugün hep ve hastalık öksürüğü ne yapmam gerekiyor başına gelen oldu mu allah tabi uzak götürsün öncelikle ama deneyimleyen var mı naptınız ?
Benim normalde tatlı ile aram pek yoktur ama emzirmek bende aşırı tatlı isteği yapıyor gecenin 4 ünde koca bir dilim helva yiyip yatıyorumAcayip tatlı çekiyo bi de canım. Sizin de öyle mi? geçen 2 günde 1 kilo baklava yedim![]()
Ya Antep fıstıklı helvaya bayılıyorum ve bende yiyorum bende simit çevresine alıyorum.oglumda giden kilolar kızımda asla gitmiyor.4 buçuk aylık olduk.oglumda 12kilo almistim ve de hepsi de 1 ayda gitmisti.ama oğlum da bı dk oturmazdim.evin içinde turlardik.kizimda maşallah rahatım ya sanırım ondan.dogumdan sonra 5kilo daha aldımBenim normalde tatlı ile aram pek yoktur ama emzirmek bende aşırı tatlı isteği yapıyor gecenin 4 ünde koca bir dilim helva yiyip yatıyorumkilo aldım haliyle ama aldığımm kilo hep basene gidiyor
![]()
Kuzum 4. Ay uyku gerilemesi yaşıyor bebekler ortalama 4-6 hafta kadar sürüyor tünelin sonu ışık kuzum biraz sabret sadece eski düzene döneceksinizBende onu diyorum işte.farkli bsy dediğim yok.4.ayda bitecek demiş arkadaş . kendinizi kandırmayın.bitede bilir bitmeyede bilir diyorum .Bizim kız 4 ayı geçti uyuyan bebek uyumuyor..demk 4.ayda bitmiyormus.haa bu demek degil ki her bebek böyle olacak.
Süt az diye sürekli abanıyoruz beni malt içecekler de yapıyor böyle onu farkettimYa Antep fıstıklı helvaya bayılıyorum ve bende yiyorum bende simit çevresine alıyorum.oglumda giden kilolar kızımda asla gitmiyor.4 buçuk aylık olduk.oglumda 12kilo almistim ve de hepsi de 1 ayda gitmisti.ama oğlum da bı dk oturmazdim.evin içinde turlardik.kizimda maşallah rahatım ya sanırım ondan.dogumdan sonra 5kilo daha aldım![]()
Kuzum benim ikizler var bide malum onlar açınca bizimki hemen sese doğru çeviriyor kafasını ben alıp başka odaya geçiyorum şu an pek bişey anlamıyor ama yine de izlesin istemiyorum ikizleri 1.5 yaşına kadar asla ekran göstermedik bunda o karar olamayacağım sanırım çünkü abileri de var elimden geldiğince ekransız büyütmek isritorumBen yine bir soruyla geldimbütün gün evde olunca ses olsun diye televizyon açıyorum bizim paşa bu aralar hangi pozisyonda olursa olsun kafasını çevirip televizyona bakmaya başladı
tutup tvnin önüne koymuyorum ama gün içinde on-on beş dakika falan baktığı oluyordur toplamda. Sizlerde durum ne? Tvnin zararlı olduğunu biliyorum ama bu kadardan da bir şey olmaz dimiiiiii
Ben bebeleri 3 ledim 3 oğlum var eşime kalsa ufaklık 2 yaşına gelmeden 4. Ya yapalım diyor kız istiyor garibim de o olmuyor işte bizde test ettik onayladık ama bir yanım da eşimin kız babalığını görmek istiyor annem bi daha çocuk yaparsan gelmem dediEvet ya bende aynı şekilde planlı olmaz ama plansız olabilir bebek![]()
Ben varım canımKızlar sadece anne sütü ile besleyen ve işe başlayan var mı aranızda. ?
Allah kolaylık versin canım benim burada senin ne düşündüğün önemli sen ne istiyorsun eşinle mi hayatın daha kolay olacak yoksa ayrıyken mi iyi düşün taşın derim hiç kolay süreçler değil ama şükğr ki ailen arkanda dağ gibi rabbim bir çıkış yolu göstersin sana evlatlarına da sağılık versinKızlar Merhaba 4.5 aylık oğlum 6.5 yaşında kızım var oğlum doğduğundan beri sürekli durmuyor sünnet oldu influenza oldu bronşite çevirdi hastanede yattık kızım desen doğduğundan beri alerjik kreşe gidiyor sürekli hasta tükendim artık ev işi yemek hiçbirsey yapamıyorum ailemden uzaktayım eşim desen sürekli sanki çocuk duruyor gibi temizlik yapmadın mı çamaşır yıkamadın mı diye tersliyor çocuğu okuldan o alıyormuş alışveriş o yapıyormuş ben sadece çocuk bakıyormuşum bir baktığın çocuk diyor gerçekten çok yoruldum 76 kiloydum 55 kilo oldum evdeki işten çocuklardan yemek bile yiyemiyorum ailem bırak gel boşan bakarız sana diyorlar çok yalnızım gerçekten yoruldum annem yanımda kalacaktı eşimle anlaşamıyorlar kalamıyor ben yanına gitsem çocuğun okulu var bunaldım artık ne yapıcam hiç bilmiyorum![]()
Ayy sabah 6 buçuk 7 gibi kalkio.abisi de onun sesine uyanıyor.bundan bı iki ay öncesi 10da kalkiyorduk ne güzelKuzum 4. Ay uyku gerilemesi yaşıyor bebekler ortalama 4-6 hafta kadar sürüyor tünelin sonu ışık kuzum biraz sabret sadece eski düzene döneceksiniz
Ben almıştım tadını beğenmedim geri iade ettim.ama diyette yapmıyorum.yapsam dikkat etsem belkide bı kaç kilocuk veririm heraldeSüt az diye sürekli abanıyoruz beni malt içecekler de yapıyor böyle onu farkettim![]()
Burdan 2 kişiyi takip etmeye başladım. P petuny_a ile karşılıklı,diğer Zeynep arkadaşında sayfa açmış takip etmeye başladım.Kızlar burada artık tanıştık hamileliği beraber geçirdik doğum yaptık hala yardımlaşıyoruz intagramda takipleşmeye ne dersiniz![]()
Kuzum benim Instagram yokKızlar esraaydn_112 instagramım takipleşelim hatta instagramda grup bile kurarız![]()
Olsun canım buradan devamKuzum benim Instagram yok![]()