- Konu Sahibi elektroforez
- #36.121
Süt parası sigortalı çalışanlar için mi. Memurlardan yok sanırımDogum yaptigim gun hastanede basvurdu esim. Hastanede yonlendirdiler sut parasina basvuru icin cagirdilar bizde bilmioduk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süt parası sigortalı çalışanlar için mi. Memurlardan yok sanırımDogum yaptigim gun hastanede basvurdu esim. Hastanede yonlendirdiler sut parasina basvuru icin cagirdilar bizde bilmioduk
Hepimize canım biz de binanın önünde boşluk alanda durduk güneşin alnında bebe rahatsız oldu gölge de dediğin gibi serindi 1 saat sonra falan eve girdik artık inşallah devamı olmazÇok geçmiş olsun, biz de arabaya bindik direkt. Parka geldik sma çok esiyor bebişle ben arabada dueuyorum
Öyle oluyor ya her seferinde biz hazırlıyoruz sonra bozuyoruz hazırlıklı olmak lazım bende bebenin çantasını aldım çıktım başka hiç bir şey yapmadım insanın o an panikle aklına bir şey de gelmiyor Allah beterinden korusun böyle gelmiş geçmiş olsun inşallahValla ben tek olsam bu kadar elim ayağıma dolaşmazdi napacagimi şaşırdım o panikle ki panik biri de değilimdir. Biz de evdeyiz salonda turuyorum telefon şarjda, bebişe acil bir şeyler doldurdum cantasina kapının orda duruyor. Ama daha düzgün hep kapının önünde Dursun diye küçük valiz ayarlicam deprem çantası niyetine bebisin cantayi da daha düzgün ayarlamayi düşünüyorum hep dursunlar orda diye. Şartmış yani. Allah kullanmamizi gerektirecek bir deprem yaşatmasınönceden anlik hazirlayip bozardim ama bu sefer bebeğim için bozmam yani
![]()
Benıim haberim yok bi baktım 3 martta para yattı 27.02 doğum uaptım. Hadtsnede başvurdular swnırımHepimize canım biz de binanın önünde boşluk alanda durduk güneşin alnında bebe rahatsız oldu gölge de dediğin gibi serindi 1 saat sonra falan eve girdik artık inşallah devamı olmaz
Öyle oluyor ya her seferinde biz hazırlıyoruz sonra bozuyoruz hazırlıklı olmak lazım bende bebenin çantasını aldım çıktım başka hiç bir şey yapmadım insanın o an panikle aklına bir şey de gelmiyor Allah beterinden korusun böyle gelmiş geçmiş olsun inşallah
Begonvil9699
Delallll kızlar benim süt parasından haberim yok bu doğum yardımı dışında bir şey mi bize hastane de de bir şey demediler zamanı geçti mi acaba nerden başvurabiliyoruz
Bilgim yok cnmSüt parası sigortalı çalışanlar için mi. Memurlardan yok sanırım
Cnm sehir hastanesinde yapmistim dogumu orda eşime solediler sut parasina basvurun diye zaten hastanede basvurulcak bölüm varmis ordan halletmisti esim ama nerdeyse 2 ay olcak yatmadi paraHepimize canım biz de binanın önünde boşluk alanda durduk güneşin alnında bebe rahatsız oldu gölge de dediğin gibi serindi 1 saat sonra falan eve girdik artık inşallah devamı olmaz
Öyle oluyor ya her seferinde biz hazırlıyoruz sonra bozuyoruz hazırlıklı olmak lazım bende bebenin çantasını aldım çıktım başka hiç bir şey yapmadım insanın o an panikle aklına bir şey de gelmiyor Allah beterinden korusun böyle gelmiş geçmiş olsun inşallah
Begonvil9699
Delallll kızlar benim süt parasından haberim yok bu doğum yardımı dışında bir şey mi bize hastane de de bir şey demediler zamanı geçti mi acaba nerden başvurabiliyoruz
Benim ki de öyle şaşırıyorummm. Kucağıma gelince emerken arada bırakıp gözlerime bakıyor ben konuşursam da gülüyorDün bebeğin altını değiştirirken önce sağa sonra sola döndü bebeğim çok şaşırdım bebeği bu haftalarda dönmeye başlayan oldumu ?
Büyük oğlum okadar hantaldı ki 7 aylık dönmeye başlamıştı yaşıtları emeklerken oğlum kıpırdamadan yatıyordu halende öyle bir bebek çabalaya çabalaya çalıştırarak dönmesini sağlamıştım emeklemeyi yürüneyide çok çabalayarak öğrettim oğlıma şimdi bu bebe nasıl yaptı anlamadım birde kucağıma gelince beni tanıyor ve emzireceğimi anlıyor bunlar normal mi şimdiden
Çok kötüydükizlar iyi mi herkes? Cok siddetli olmus diyorlar, cok uzuldum cok gecmis olsun
Ben verilmez diye biliyordum ama Abim gıda mühendisi mamaya koyulan suyun yapısı değişiyormuş ve su ihtiyacını karşılamayacağını söylemişti, eşide yemidoğan hemşiresi oda ara ara çok azda olsa su verilmeli der hep birde susuzluktan ciğerleri zarar gören bir bebek duymuştum ben onu duyunca bir çay kaşığı vermeye başladım Tabi doktorunuzada danışıp karar verebilirsiniz ben böyle tercih ettimCok giremıyorum burayada,benım oglan sureklı kıcak ıstıyor ve meme istiyor sureklı memede yapısık.napıcam bılmıyorum hep karnı agrıyor mızmızlanıyor.umarım normaldır bunlar.bıde kızlar mamada verıyorum ya su vermemıze gerek varmı gujnluk bır kaşık
Hiç mi gelmiyor sıkınca yoksa az mı. Az olması damla damla gelmesi normal mama anne sütü şeklinde gidebilirsin. Daha sonra masayı kesersin. Emzirmeye devam et gelecektir inşallah. Ama süt azsa mama vermelisin sarılık olmasın diyeKızlar 3 gün olacak doğuralı, bebeğim güçlü emse de sütüm gelmiyor sıcak duşlar masajlar fayda etmedi deliricem başına gelen var mı
Delirecegın bısey yok canım genelde herkesın sütü 3-4 gun sonra gelıyor cok normal bır surec,bol bol emzır 2 saate bı sureklı emzır,bol su iç,tahin pekmez sarı üzüm hoşafı falan iç kendılıgınden gelır o stres yapma dahada gecıkmesın.cok normal bır süreçtesin onu bil..Kızlar 3 gün olacak doğuralı, bebeğim güçlü emse de sütüm gelmiyor sıcak duşlar masajlar fayda etmedi deliricem başına gelen var mı
Bende verecegım günde 1 kaşık,yaz geldıgı ıcın oyle bır karar aldım,bogazı dudakları kuruyor onada ıyı gelır hem.doktorların bazen her dedıgı dogru olmuyor malesef.bebek yenı dogdugunda onların yuzunden cocugumda açlık atesı cıktı sarılık oldu bazen kendı bıldıgımız seyler daha dogru oluyor.Ben verilmez diye biliyordum ama Abim gıda mühendisi mamaya koyulan suyun yapısı değişiyormuş ve su ihtiyacını karşılamayacağını söylemişti, eşide yemidoğan hemşiresi oda ara ara çok azda olsa su verilmeli der hep birde susuzluktan ciğerleri zarar gören bir bebek duymuştum ben onu duyunca bir çay kaşığı vermeye başladım Tabi doktorunuzada danışıp karar verebilirsiniz ben böyle tercih ettim
E devlette mail kutusuna bir bak canım, yattıysa oraya gelir bilgi, başvuru yapılmadıysa gelmemiştir. Ben de bilmiyordum, doğum sonrası işlemlerde sanırım başvuru yapılmış ama şahsen yaptığım bir şey değildiNereye yatiyor para cnm. E devletten bakiorum yatnamis gibi ama pek anlamadim
Ben memurum canım, bana da yatmış.. öyle bir ayrım olduğunu sanmıyorumSüt parası sigortalı çalışanlar için mi. Memurlardan yok sanırım
Nerden ve nasıl başvuru yapılıyor çok bilgim yok canım maalesefHepimize canım biz de binanın önünde boşluk alanda durduk güneşin alnında bebe rahatsız oldu gölge de dediğin gibi serindi 1 saat sonra falan eve girdik artık inşallah devamı olmaz
Begonvil9699
Öyle mi ben de memurum daha önce de hiç almadım. Alınmıyor sanıyordum teşekkürlerE devlette mail kutusuna bir bak canım, yattıysa oraya gelir bilgi, başvuru yapılmadıysa gelmemiştir. Ben de bilmiyordum, doğum sonrası işlemlerde sanırım başvuru yapılmış ama şahsen yaptığım bir şey değildi
Ben memurum canım, bana da yatmış.. öyle bir ayrım olduğunu sanmıyorum
Nerden ve nasıl başvuru yapılıyor çok bilgim yok canım maalesef![]()