2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba sevgili anneler , bir sorum olacaktı emzirme döneminde saçını boyatan var mı bana en zararsız saç boyası önerisinde bulunabilir misiniz ? :)

Kızlar bugün aşı olduk. Hemşire yumurta beyazı patlıcan tuz çilek şeker vs. Dışında herşeyi verebilirsin. Yemeklerin suyundan ver. Yaptığın çorbalardan ver. Sadece yemeklerini baharatlı yapma dedi. Eşimde sen böyle yapmıyorsun diye trip atıyor. yok 3 gün kuralı yok kabak mabak derken işi iyice abartmışım öyle diyor. Halbuki armut elma da veriyorum. Ay ben mi tuhafım yaa hemşirenin söylediklerinden sonra umarım eşim gizli gizli yemek sularından vermez

Kızlar uzun zamandır giremiyorum bebişler iyidir umarım
Biz sadece sabah kalktığımızda öksürüyoruz
Gündüzleri ve gece öksürüğümüz yok
Geçen acile gittik baktı bir sıkıntı görmedi
Geceleri de olursa gelin dedi
Ben sadece kalktığında ılık su veriyorum
Bir kerede ıhlamur verdim
Başka önerebileciğiniz birşey varmı?

Kiz saka yapiyosun demi :) geri cekilme korunma yontemi degil. Cok riskli. En cok hamile kalinma geri cekilme ile olur valla kardes gelir yakinda senin sipaya o yontemle demedi deme
Biz hep geri çekilme ile. Bişey olmadı ama olabilir tabi. Prezervatif yapay, hap da hormonları bozar diye hiç birine yanaşmadım ben. Çok özel oldu len. Ama konu açıldı diye dedim.

Merhaba sevgili anneler , bir sorum olacaktı emzirme döneminde saçını boyatan var mı bana en zararsız saç boyası önerisinde bulunabilir misiniz ? :)
Ben 10 gün önce boyattım organik boya imiş, kimyasalı çok az. Bi de araştırmıştım, saç derisinden süte geçmez falan diyordu ama bilmiyorum ne kadar doğru. 6 ay sonra ilk kez kuaföre gittim, kestirdim, çatır çatır boyattım, az kendime geleyim diye. Çok mutsuzdum ve saçlarım aşırı dökülüyordu.

Benim kullandigim bildigin bakie siraldu canim. Ilacli dedigin hormonlu sipral oluyormus oda igneler gibi yan etkileri varmis o zaman doktor onermemisti onu . domates 8. Aya kadar yasak alerjen oldugu icin yinede senbilirsin gerci esim bilmeden suyunu emdirmisti bisey olmadi ama ben verdirtmedim daha

Domates 1 yasa kadar yasak canim. Hem alerjen. Hemde asidik oldugu icin reflüyü tetikleyebilir bebislerde sonrasi huzursuzluk aglama filan :)
Yıktın tüm türev integral hayallerimi neyse 4 e de razı olurum, yiter ki sen iste
Aman tanrim turev didi kac kac kac
Biz hep geri çekilme ile. Bişey olmadı ama olabilir tabi. Prezervatif yapay, hap da hormonları bozar diye hiç birine yanaşmadım ben. Çok özel oldu len. Ama konu açıldı diye dedim.
Bizde prezervatif kullaniyoruz. Bir iki kere patlama kazamiz oldu ama sonu bebis olmadi :)

Büyük bi problemim var. 10 gün sonra 6. Ayımıza giricez fakat gecede 10 u geçik emmeye kalkıyor benim velet. Bugün doktora yazdım tam tahıllı kaşık maması ver gece yatmadan önce dedi bugün aptamilin aldık ama 2 kaşık zor yedirdim öğürüyor istemiyo ağlıyor. Kaşık maması önerisi olan var mı kızlar ?

Kendin yap canım ben yatmadan çeyrek muz iki kaşık pirinç unu bazen bir iki bisküvi koyuyorum kıvamını suyla ayarla pirinç ununu pişirirken.çok güzel yiyiyor ama kabızlık sorunu varsa muz yerine başka meyve dene.

Kızlar bebeler şuan yaz sebzelerine ve meyvelerine de tepki verebilirler
ilk defa tanışıyorlar çünkü, ek gıda diye düşünmeyin sadece bizim sütümüzden de etkilenebiliyorlar.

Efsun cok tahilli elmaliyi sevdi. Ama sadece 1 yudum arkadasin tabagindan vermistim ben belki devam etsem sevmezdi. Yinede yiyis halini gordugum icin 1 paket alip arada odul mamasi olarak vermeyi dusunuyorum.

Dün gittim boyattım. Ohhhh dedim beee dünya varmış. Beyazlarım arşa kalkmıştı artık. Kendimi çok kötü hissediyorum. Şimdi bi de saç sakal yaptırdım mı 1 ay rahatım

Efsun cok tahilli elmaliyi sevdi. Ama sadece 1 yudum arkadasin tabagindan vermistim ben belki devam etsem sevmezdi. Yinede yiyis halini gordugum icin 1 paket alip arada odul mamasi olarak vermeyi dusunuyorum.

Sanırım çok iştahsız bi bbeğim var şu zamana kadar sadece muzu sevdi bugün şeftali püresi yaptım kusuyodu aptamili yaotım kusuyodu hero baby denedim beğenmedi kabaklı havuçlu buharda pişiriciyle pişirip çorba yaptım yemedi. Yoğurdu ağzına sürmedi bile ne yapıcam ben bilmiyorum

Canim belkide pure yapip vermek yerine sebzenin kendisini haslayip vermelisin. Artik onlarinda damak tadi var cunku. Mesela efsun yumurta sarisi ve kabaktan nefret etti. Ama haslanmis taze fasulye ve yogurtu cok sevdi. Sadece haslayip eline vermeyi dene bence belki kendisi yemek ister. En azindan sansini denemis olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…