- 15 Şubat 2017
- 727
- 636
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #61.981
Valla hem emzir hem o halim kalmadı zaten elim ayağım titriyor bazenOzaman çıkarttır bacım kansız gelan kalırsın bu kadar kanamaya. Mecbur eşin korunacak ozaman
Yıktın tüm türev integral hayallerimiYoooovv dostumm yovvv bu saatten sonra hayatimda istedigim tek matematik 2 kere 2 5 eder kivaminda olsunpazarlikla 4 te anlasiriz
Bilmiyorum canım, ama içinden geldiği gibi davran sen... Annelik içgüdün en doğru olanı yaptırır diye ümit ediyorumTam olarak o durumdayim malesef canim be.. Yeniden başlasam da artar mi ki acep..
Biz hep geri çekilme ile. Bişey olmadı ama olabilir tabi. Prezervatif yapay, hap da hormonları bozar diye hiç birine yanaşmadım ben. Çok özel oldu len. Ama konu açıldı diye dedim.Kiz saka yapiyosun demi :) geri cekilme korunma yontemi degil. Cok riskli. En cok hamile kalinma geri cekilme ile olurvalla kardes gelir yakinda senin sipaya o yontemle demedi deme
Bize 3 bacak bir ağız 6 ay ise tabikiBizim de iki bacak bir koldan yapıldı
Ben 10 gün önce boyattım organik boya imiş, kimyasalı çok az. Bi de araştırmıştım, saç derisinden süte geçmez falan diyordu ama bilmiyorum ne kadar doğru. 6 ay sonra ilk kez kuaföre gittim, kestirdim, çatır çatır boyattım, az kendime geleyim diye. Çok mutsuzdum ve saçlarım aşırı dökülüyordu.Merhaba sevgili anneler , bir sorum olacaktı emzirme döneminde saçını boyatan var mı bana en zararsız saç boyası önerisinde bulunabilir misiniz ? :)
Benim kullandigim bildigin bakie siraldu canim. Ilacli dedigin hormonlu sipral oluyormus oda igneler gibi yan etkileri varmis o zaman doktor onermemisti onu . domates 8. Aya kadar yasak alerjen oldugu icin yinede senbilirsin gerci esim bilmeden suyunu emdirmisti bisey olmadi ama ben verdirtmedim dahaSpiralin bildiğim adet süresine göre ilaçlı ilaçsızı var aşıya gittiğimde hemşireye sorup öğreneyim bide bebişler domates çorbası içer mi asitli pişik yapar dokunur filan ya bahçe domatesim var @nemesis annemin domates çorbasını içerim yazınca canım çekti
Domates 1 yasa kadar yasak canim. Hem alerjen. Hemde asidik oldugu icin reflüyü tetikleyebilir bebislerde sonrasi huzursuzluk aglama filan :)Spiralin bildiğim adet süresine göre ilaçlı ilaçsızı var aşıya gittiğimde hemşireye sorup öğreneyim bide bebişler domates çorbası içer mi asitli pişik yapar dokunur filan ya bahçe domatesim var @nemesis annemin domates çorbasını içerim yazınca canım çekti
Aman tanrim turev didiYıktın tüm türev integral hayallerimineyse 4 e de razı olurum, yiter ki sen iste
Bizde prezervatif kullaniyoruz. Bir iki kere patlama kazamiz oldu ama sonu bebis olmadi :)Biz hep geri çekilme ile. Bişey olmadı ama olabilir tabi. Prezervatif yapay, hap da hormonları bozar diye hiç birine yanaşmadım ben. Çok özel oldu len. Ama konu açıldı diye dedim.
Kendin yap canım ben yatmadan çeyrek muz iki kaşık pirinç unu bazen bir iki bisküvi koyuyorum kıvamını suyla ayarla pirinç ununu pişirirken.çok güzel yiyiyor ama kabızlık sorunu varsa muz yerine başka meyve dene.Büyük bi problemim var. 10 gün sonra 6. Ayımıza giricez fakat gecede 10 u geçik emmeye kalkıyor benim velet. Bugün doktora yazdım tam tahıllı kaşık maması ver gece yatmadan önce dedi bugün aptamilin aldık ama 2 kaşık zor yedirdim öğürüyor istemiyo ağlıyor. Kaşık maması önerisi olan var mı kızlar ?
Efsun cok tahilli elmaliyi sevdi. Ama sadece 1 yudum arkadasin tabagindan vermistim ben belki devam etsem sevmezdi. Yinede yiyis halini gordugum icin 1 paket alip arada odul mamasi olarak vermeyi dusunuyorum.Büyük bi problemim var. 10 gün sonra 6. Ayımıza giricez fakat gecede 10 u geçik emmeye kalkıyor benim velet. Bugün doktora yazdım tam tahıllı kaşık maması ver gece yatmadan önce dedi bugün aptamilin aldık ama 2 kaşık zor yedirdim öğürüyor istemiyo ağlıyor. Kaşık maması önerisi olan var mı kızlar ?
Biz hep geri çekilme ile. Bişey olmadı ama olabilir tabi. Prezervatif yapay, hap da hormonları bozar diye hiç birine yanaşmadım ben. Çok özel oldu len. Ama konu açıldı diye dedim.
Dün gittim boyattım. Ohhhh dedim beee dünya varmış. Beyazlarım arşa kalkmıştı artık. Kendimi çok kötü hissediyorum. Şimdi bi de saç sakal yaptırdım mı 1 ay rahatımMerhaba sevgili anneler , bir sorum olacaktı emzirme döneminde saçını boyatan var mı bana en zararsız saç boyası önerisinde bulunabilir misiniz ? :)
Efsun cok tahilli elmaliyi sevdi. Ama sadece 1 yudum arkadasin tabagindan vermistim ben belki devam etsem sevmezdi. Yinede yiyis halini gordugum icin 1 paket alip arada odul mamasi olarak vermeyi dusunuyorum.
Canim belkide pure yapip vermek yerine sebzenin kendisini haslayip vermelisin. Artik onlarinda damak tadi var cunku. Mesela efsun yumurta sarisi ve kabaktan nefret etti. Ama haslanmis taze fasulye ve yogurtu cok sevdi. Sadece haslayip eline vermeyi dene bence belki kendisi yemek ister. En azindan sansini denemis olursun.Sanırım çok iştahsız bi bbeğim var şu zamana kadar sadece muzu sevdi bugün şeftali püresi yaptım kusuyodu aptamili yaotım kusuyodu hero baby denedim beğenmedi kabaklı havuçlu buharda pişiriciyle pişirip çorba yaptım yemedi. Yoğurdu ağzına sürmedi bile ne yapıcam ben bilmiyorum
Belkise kansızlıktan o. Sen bi kan felan ver canım ne olur ne olmaz yada çıkarttır gitsinValla hem emzir hem o halim kalmadı zaten elim ayağım titriyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?