2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar yürüteç alan var mı? Tekerlek sayısının fazla olmasından başka nelere dikkat etmek lazım bilgisi olan var mı?

Kızlar yürüteç alan var mı? Tekerlek sayısının fazla olmasından başka nelere dikkat etmek lazım bilgisi olan var mı?
Boyu bebise uygun olacak. Saglam olacak kirilmamasi icin. 8 tekerli olacak. Oyuncaklari varsa guvenli olmali. Kalca gelisiminde sorun olmayacak.Bebis icinde yarim saatten uzun oturmayacak.
Dip not erkek bebislere onerilmiyor. Testislere zarar veriyormus.

Aynıymış canım bizim bebeler 5 aylık kontrolde 6600 idi şimdi 6 aylık 7 kilo çok zayıf her gören belirtiyor sağolsun aa ne kaddar zayıf diye geçen gün yengem aa kuş gibi ne veriyorsun sen buna diyor anne sütü dedim gelinide milupa filan verseydin ya onlar kilo yapıyır diyor tövbe yarabbi bir de marka belirtiyor allahın cahili neden verecekmişim çocuk doyuyor doktor gerek yok dedi zaten ek gıdaya başladı diyorum ne yiyor diyorlar ne bulursa dedim

Bak o sonuncuyu iyi demedin. Vallahi yoruldum artık genç yaşımda kolum bacağım belim sırtım tutmuyo yarım saat oyalarım diyodu. Ya

Biz hesapladık temmuz ayı içerisinde 5 bin km ye yakın yol yapmışız oto koltuğu kullandık canim cok rahat etti Yusuf Ömer

oo maşallah. biz 2 saatlik yola kurkiyoruz aglarsa diye. ne marka kullaniyorsunuz.

cnm bizde bu hafta gidicez bizde 7 kiloyu gectigini zannetmiyorum bize de saglikli geliyor. kilolu olur cocuk hergun hastalanir daha mi iyi ,insanlar herseye karisiyorlar. oldu olacak klinikte açsinlar. cnm birde sicaklarda etkiliyor hayatlarini. ondan da kilo alamiyor olabilirler.

Yumurta sarısı 6.ayda verilebiyor mu?

Ahahaha bende doğum anında aklım karıştı. Walla makattan gelıyo dedım gerçektende makat sancıyo önde bşi yok :)))

Bana da gayet iyi görünüyor çocuğum ama millet işte seviyor laf söylemeyi. Yok bizim ki sıcaktan değil genel hali bu 3. Aydan beri böyle inşallah ek gıdaları severler bakalım

Seftaliyi kabuklumu verdin cnm kabuksuz ver kabugu daha cok alerjenmis kusmasi ondan olabilir

Agir olmicaaak mus ama erkeklere onermedi benim doktorumda

Kızlar tadımlarda yarın avokado ya geçeceğim. Bugün marketten alcam. Yalnız şöyle bi durum var ben hiç yemedim bu meyveyi ve çok sert. Nasıl yumuşatılır yarına kadar yumuşar mı ?

Kızlar tadımlarda yarın avokado ya geçeceğim. Bugün marketten alcam. Yalnız şöyle bi durum var ben hiç yemedim bu meyveyi ve çok sert. Nasıl yumuşatılır yarına kadar yumuşar mı ?
Gazete kagidina ya da kese kagidina elmayla sarmak lazim derler.erken yumusasin diye.ben sarmadan kendi haline biraktigim zaman bi kac gun icinde yumusardi zaten.ama elmayla yapmadim.yarina hemen o sekildryumusar mi bilmiyorum.dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…