• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya bizim oglanin ek gidaya baslarken iyiydik.bu bi kac gundur agzini kilitliyo yediremiyorum.ana kucagina koyup yediriyorum.agzini kilitliyo.sonra donup kacmaya calisiyo.eee ne yapacaz boyle.zamana biraksam desem mamada cok icen bi cocuk degil ki.60icip birakiyo.

oo maşallah. biz 2 saatlik yola kurkiyoruz aglarsa diye. ne marka kullaniyorsunuz.

cnm bizde bu hafta gidicez bizde 7 kiloyu gectigini zannetmiyorum :KK43: bize de saglikli geliyor. kilolu olur cocuk hergun hastalanir daha mi iyi ,insanlar herseye karisiyorlar. oldu olacak klinikte açsinlar. cnm birde sicaklarda etkiliyor hayatlarini. ondan da kilo alamiyor olabilirler.
Ebebekten joie oto koltugu. Hatta şu an indirimde 1300 yerine 699 tl galiba yanlis hatirlamiyorsam. Koltuk gercekten cok rahat 6 kademeli. Biz uzun yolculukta geri bakan yatay pozisyonu kullandık

İrmiğinde mi tamı normali var?
Varmis cnm tam durum bugdayindan yapilmis bu oyle yaziyor da biyerde okumustum tam irmik diye tavsiye ediliyodu oyuzden aldim bende otc marka olabilir markasi.
Kızlar tadımlarda yarın avokado ya geçeceğim. Bugün marketten alcam. Yalnız şöyle bi durum var ben hiç yemedim bu meyveyi ve çok sert. Nasıl yumuşatılır yarına kadar yumuşar mı ?
Elma koy yanina disarda tut ustunude kapatiyomus gibi yap ama kapatma :)) ben bayiliyorum kendine ama bize yasak malesef alerjenler arasinda yumusamadn yenince tadi cok kotu iyice tumusasin yani

Kızlar bı orhanik irmik ve un migrosta var mıdır acaba??
Orda da oluyo boyle seyler buyuk migroslara bak istersen

Kızlar tadımlarda yarın avokado ya geçeceğim. Bugün marketten alcam. Yalnız şöyle bi durum var ben hiç yemedim bu meyveyi ve çok sert. Nasıl yumuşatılır yarına kadar yumuşar mı ?
Ben gecen hafta aldim anca yenecek kivama geldi. Kese kagidina koyacaksin birkac gun bekleyecek.

Canim belkide pure yapip vermek yerine sebzenin kendisini haslayip vermelisin. Artik onlarinda damak tadi var cunku. Mesela efsun yumurta sarisi ve kabaktan nefret etti. Ama haslanmis taze fasulye ve yogurtu cok sevdi. Sadece haslayip eline vermeyi dene bence belki kendisi yemek ister. En azindan sansini denemis olursun.

Onuda denedim canım ama malesef... napıcam bilmiyorum

Ben 10 gün önce boyattım organik boya imiş, kimyasalı çok az. Bi de araştırmıştım, saç derisinden süte geçmez falan diyordu ama bilmiyorum ne kadar doğru. 6 ay sonra ilk kez kuaföre gittim, kestirdim, çatır çatır boyattım, az kendime geleyim diye. Çok mutsuzdum ve saçlarım aşırı dökülüyordu.
Markası neyki acaba ? Benimki de fena dökülüyor değişiklik yapmak istiyorum artık yiter ya

Ek gidaya gecen arkadaslar.saatiyle beraber gunluknolarak ne veriyosunuz yavrulara.menulerinizi yazar misiniz.biz iyi baslamistik.ama yok bu bi kac gundur yedirip iciremiyorum.acaba saat aralari mi az diye dusundum.

Bi de olcumleriniz ne kadar.yani ne kadar yerse tamam doymustur deriz:işsiz:
Gunde bir defa veriyorum ben tadim olarak ne zaman musaitsem ozaman veriyorum simdilik ama gunduZ olmasi tercihim alerjik reaksiyon icin. Ben blw uyguluyorum kendi ne kadar yerse yedigoni kakasindan anliyorum Aten sindirilmemis olarak :)) doyma kriteri de yok su anlik tarim oldugu icin ne zaman isterse emebilir:)

Ek gidaya gecen arkadaslar.saatiyle beraber gunluknolarak ne veriyosunuz yavrulara.menulerinizi yazar misiniz.biz iyi baslamistik.ama yok bu bi kac gundur yedirip iciremiyorum.acaba saat aralari mi az diye dusundum.
Canım biz 6 ay 5 günlüğüz yaklaşık bi 10 gündür bişeyler veriyorum. Ama hah tamam doydu dediğim gün olmadı. Benim tarzım şöyle, öğlen meyve veriyorum armut ya da elma püresi verdim şimdiye kadar. Meyveyi sevdi. 1 dilim yiyor diyebilirim. Akşama doğru sebzesini veriyorum Bazen 6-7 mama kaşığı kadar sebze yer. Tadına bakıp hiç yemediği yoğurt var. Yoğurdu püfff yapıyor. Yani zorlama yok hiç yemese de asla zorlamıyorum.

Bende blw ciyim. Haslayip veriyorum. Ne yerse ne kadar yerse. Ha ne yiyor dersen mercimek kadar filan verdigimden anca yiyodur.

Benim kullandigim bildigin bakie siraldu canim. Ilacli dedigin hormonlu sipral oluyormus oda igneler gibi yan etkileri varmis o zaman doktor onermemisti onu . domates 8. Aya kadar yasak alerjen oldugu icin yinede senbilirsin gerci esim bilmeden suyunu emdirmisti bisey olmadi ama ben verdirtmedim daha
Hormonlu demekki oda kötü ya dün birazcık domates yedi ama bugün alerji belirtisi yok şimdi domatesin zamanı diye çorba yapayım dedim acelem yok 2 ay bekleriz teşekkürler

Back