2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya ama ben iyi bir korunma yöntemi diye okudum onu. Napacam ben peki kocayi evden mi atayim
Prezervatif kullancaniz bacim. :) geri cekilme korunma yontemi degil gercekten. Ilk gelen zevk suyunda da sprem oluyor ve bosalma onceisnde de az da olsa sperm gelebiliyor iliski sirasinda.

canım benim hergün kanamam var 2 aydır bırak ilişkiyi hiç temiz gezemez hale geldim diyebilirim iğnelerde ara kanaması çok yapıyormuş birde kilo aldırıyor napacam bilemedim
Ben de saglik ocaginda hemsireye igne ile korunmayi sordum hormon dengesini bozuyor stres sinir yapabiliyor hele sen karadenizlisin hiç tavsiye etmem dedi halbuki pek de sinirli biri degilimdir

Prezervatif kullancaniz bacim. :) geri cekilme korunma yontemi degil gercekten. Ilk gelen zevk suyunda da sprem oluyor ve bosalma onceisnde de az da olsa sperm gelebiliyor iliski sirasinda.
Evet onu da biliyorum zaten ben vajinismus iken bile iki kere hamile kalip düşük yapmayi becermis biriyim. Ama birax okuduklarim biraz da kocam ikna etti beni bu şekilde korunmaya. Istemiyor adam prezervatifi bir tane kullandik gerisi cekmecede duruyor. Napacam ben yaa

işte mesele bu napacaz :) benim bi arkadaşım 4 yıl korundu çekilme ile ama diğer arkadaşımda bebeği 9 aylıkken şimdi hamile kaldı bu biraz şans işi ama şansa bırakmak istemiyorum daha 6 aylık yaaa

Ben de 3 gündür bir şey vermiyorum canım zorlamıyorum. Geçen aya göre hiç kilo almamış hatta 100 gram zayıf. O yüzden çaresiz kalıyorum zayıflıyor çocugum

kizlar slm, birsey soracagim bebek arabasinda puseti birakip normal bebek arabasina gectiniz mi ? biz 6 aylik olacagiz yakinda , daha mi rahat eder acaba?

kizlar slm, birsey soracagim bebek arabasinda puseti birakip normal bebek arabasina gectiniz mi ? biz 6 aylik olacagiz yakinda , daha mi rahat eder acaba?
3 aydan sonra bebek arabasıyla çıkıyorum ben canım puseti taşıması zor oluyor puseti arabada kullanıyorum biryere giderken artık oturmayada başlayınca oto koltuğu alıcaz inşallah pusete gule gule :)

Çok tesekkur ederiz canım inan çok faydası oluyor peki ne tahlili yaptırdınız, urfada gaitada redüktan madde ve gizli kana bakıldı bizde mesela, idrarda enfeksiyon yok kanda da tüm değerlere bakıldı karaciğer enzimleri hafif yüksek yarın çocuk gastroya gidicez hatta bakalım ne dicekler

Sizin bebekte döküntü mü olurdu kilo alımı mı azdı şikayetler nasıldı yani ajerji olduğunu nasıl anladınız
Bizde huzursuzluk ve kilo alımı azlığı var birde terleme ve kusma var bunlar alerji için yeterli değil sanırım ama gizli kanda pozitif çıktı kafam karışıyor eşine göre bir şey yok belki de haklı

Biz hesapladık temmuz ayı içerisinde 5 bin km ye yakın yol yapmışız oto koltuğu kullandık canim cok rahat etti Yusuf Ömer

Ozaman boşver benim hamileliğiö kanamalı geçtiği için her hafta kesin çataldaydım alışmısım heralde çok şey yapmıyorum

Ben kizimda 15 ay boyle korundum ama azicik bir belirtide bacaklarim titreyerekhastaneye gittim ve esime sardim. Enson dayanamayip sipral taktirdim. Ilk yil 12 13 gun hasta oldum ve felaket yogun oluyordu kanamalarim. Normalde 4 5 gun olurdum. Ama bir yil sonra 8 9 gune dustu. Suan en mantiklisi prezervatif

canım benim hergün kanamam var 2 aydır bırak ilişkiyi hiç temiz gezemez hale geldim diyebilirim iğnelerde ara kanaması çok yapıyormuş birde kilo aldırıyor napacam bilemedim
Ozaman çıkarttır bacım kansız gelan kalırsın bu kadar kanamaya. Mecbur eşin korunacak ozaman

Implant var canim korunmak icin. Deri altina takiyorlar 3 yil koruyormus. Cikartirken biraz sorun oluyormus ayrintisini bilmiyorum arastir istersen

Oo ben zaten çok yogun olan biriyim spiral taktirsam 3 kilo kan kaybederim heralde canim ya

Spiralin bildiğim adet süresine göre ilaçlı ilaçsızı var aşıya gittiğimde hemşireye sorup öğreneyim bide bebişler domates çorbası içer mi asitli pişik yapar dokunur filan ya bahçe domatesim var @nemesis annemin domates çorbasını içerim yazınca canım çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…