• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar yürüteç alan var mı? Tekerlek sayısının fazla olmasından başka nelere dikkat etmek lazım bilgisi olan var mı?

Kızlar yürüteç alan var mı? Tekerlek sayısının fazla olmasından başka nelere dikkat etmek lazım bilgisi olan var mı?
Boyu bebise uygun olacak. Saglam olacak kirilmamasi icin. 8 tekerli olacak. Oyuncaklari varsa guvenli olmali. Kalca gelisiminde sorun olmayacak.Bebis icinde yarim saatten uzun oturmayacak.
Dip not erkek bebislere onerilmiyor. Testislere zarar veriyormus.

ya kizlar sizin bebekler cok mu tombis bizimki mi cok ufak kalmis 8,9 kilolardan bahsediyorsunuz. tamam efsun genetik boyuda uzun onu saymiyorum :) , bizimki en son 6600 du 5. ay kontrolünde, 6.ay kontrolune gitcez yakinda ama yine fazla kilo almamis bence. takmiyordum böyle seyleri ama suan birde ek gidaya gectik de kilo alir diye sevinmistim. hicbirsey yemiyor gibi nerdeyse :KK43: ondan da moralim bozuk acikcasi. aksan pirincunundan mama yaptim icine armut muz rendeledim. agzini kilitledi ustu basi batti birsey yemedi.nasil kilo alacak bilmiyorum. :KK43:
Aynıymış canım bizim bebeler 5 aylık kontrolde 6600 idi şimdi 6 aylık 7 kilo çok zayıf her gören belirtiyor sağolsun aa ne kaddar zayıf diye geçen gün yengem aa kuş gibi ne veriyorsun sen buna diyor anne sütü dedim gelinide milupa filan verseydin ya onlar kilo yapıyır diyor tövbe yarabbi bir de marka belirtiyor allahın cahili neden verecekmişim çocuk doyuyor doktor gerek yok dedi zaten ek gıdaya başladı diyorum ne yiyor diyorlar ne bulursa dedim

Boyu bebise uygun olacak. Saglam olacak kirilmamasi icin. 8 tekerli olacak. Oyuncaklari varsa guvenli olmali. Kalca gelisiminde sorun olmayacak.Bebis icinde yarim saatten uzun oturmayacak.
Dip not erkek bebislere onerilmiyor. Testislere zarar veriyormus.
Bak o sonuncuyu iyi demedin. Vallahi yoruldum artık genç yaşımda kolum bacağım belim sırtım tutmuyo yarım saat oyalarım diyodu. Ya

Biz hesapladık temmuz ayı içerisinde 5 bin km ye yakın yol yapmışız oto koltuğu kullandık canim cok rahat etti Yusuf Ömer

oo maşallah. biz 2 saatlik yola kurkiyoruz aglarsa diye. ne marka kullaniyorsunuz.

Aynıymış canım bizim bebeler 5 aylık kontrolde 6600 idi şimdi 6 aylık 7 kilo çok zayıf her gören belirtiyor sağolsun aa ne kaddar zayıf diye geçen gün yengem aa kuş gibi ne veriyorsun sen buna diyor anne sütü dedim gelinide milupa filan verseydin ya onlar kilo yapıyır diyor tövbe yarabbi bir de marka belirtiyor allahın cahili neden verecekmişim çocuk doyuyor doktor gerek yok dedi zaten ek gıdaya başladı diyorum ne yiyor diyorlar ne bulursa dedim
cnm bizde bu hafta gidicez bizde 7 kiloyu gectigini zannetmiyorum :KK43: bize de saglikli geliyor. kilolu olur cocuk hergun hastalanir daha mi iyi ,insanlar herseye karisiyorlar. oldu olacak klinikte açsinlar. cnm birde sicaklarda etkiliyor hayatlarini. ondan da kilo alamiyor olabilirler.

Canim belkide pure yapip vermek yerine sebzenin kendisini haslayip vermelisin. Artik onlarinda damak tadi var cunku. Mesela efsun yumurta sarisi ve kabaktan nefret etti. Ama haslanmis taze fasulye ve yogurtu cok sevdi. Sadece haslayip eline vermeyi dene bence belki kendisi yemek ister. En azindan sansini denemis olursun.
Yumurta sarısı 6.ayda verilebiyor mu?

Ben bide doğumun makattan yapıldığını sanardım. 22 yaşımda ablam yeğenimi doğuracağında öğrendim vajinadan olduğunu. Bide ablamla zıtlaşıyordum3-4 ay sonra doğurcan nerenden çıkıcak bebek bilmiyomusun diye :)
Ahahaha bende doğum anında aklım karıştı. Walla makattan gelıyo dedım gerçektende makat sancıyo önde bşi yok :)))

oo maşallah. biz 2 saatlik yola kurkiyoruz aglarsa diye. ne marka kullaniyorsunuz.

cnm bizde bu hafta gidicez bizde 7 kiloyu gectigini zannetmiyorum :KK43: bize de saglikli geliyor. kilolu olur cocuk hergun hastalanir daha mi iyi ,insanlar herseye karisiyorlar. oldu olacak klinikte açsinlar. cnm birde sicaklarda etkiliyor hayatlarini. ondan da kilo alamiyor olabilirler.
Bana da gayet iyi görünüyor çocuğum ama millet işte seviyor laf söylemeyi. Yok bizim ki sıcaktan değil genel hali bu 3. Aydan beri böyle inşallah ek gıdaları severler bakalım

Sanırım çok iştahsız bi bbeğim var şu zamana kadar sadece muzu sevdi bugün şeftali püresi yaptım kusuyodu aptamili yaotım kusuyodu hero baby denedim beğenmedi kabaklı havuçlu buharda pişiriciyle pişirip çorba yaptım yemedi. Yoğurdu ağzına sürmedi bile ne yapıcam ben bilmiyorum

Seftaliyi kabuklumu verdin cnm kabuksuz ver kabugu daha cok alerjenmis kusmasi ondan olabilir

Agir olmicaaak mus ama erkeklere onermedi benim doktorumda

Kızlar tadımlarda yarın avokado ya geçeceğim. Bugün marketten alcam. Yalnız şöyle bi durum var ben hiç yemedim bu meyveyi ve çok sert. Nasıl yumuşatılır yarına kadar yumuşar mı ?

Kızlar tadımlarda yarın avokado ya geçeceğim. Bugün marketten alcam. Yalnız şöyle bi durum var ben hiç yemedim bu meyveyi ve çok sert. Nasıl yumuşatılır yarına kadar yumuşar mı ?
Gazete kagidina ya da kese kagidina elmayla sarmak lazim derler.erken yumusasin diye.ben sarmadan kendi haline biraktigim zaman bi kac gun icinde yumusardi zaten.ama elmayla yapmadim.yarina hemen o sekildryumusar mi bilmiyorum.dene istersen.

Back