Benim adetime 10 gün varken çok kötü midem bulandı yemek yiyemiyordum hiç ogünler, ishal olmuştum ve sürekli uyku halim vardı . Kan testi yaptırmaya gittiğimde dalga geçtiler yumurtlama dönemindesinzdir ondan test silik çıkmıştır diye ama erken yumurtlama olunca erken belirtiler de oluyo . İnşallah sizde hamilesinizdirBelirtileriniz nelerdi? Bende erken yumurtladım 6 gün kadar ovulasyondan 6 gün sonra kasık batmaları başladı döllenme olduğundan şüpheleniyorum bir önceki gebeliğimde de ovulasyondan 5 gün sonra mide bulantısı ve baş dönmesiyle bayılmıştım o zaman hamileliğe yormamıştım 7 gün kala test yapıcam ama sizin yazdığınıza bakarak acaba yarın yapsam mı diye düşündüm
inşallah görüceksin Sende erken öğrenmişsin bayawuwww2 adetine 10 gun kala. bende 5 gun kala ogrendim. haftaya insallah görürüm
Bulantı ishal durumunu bir önceki gebeliğimde yaşamıştım benimde bugün reglime 10 gün var anlamsız tansiyon düşüklüğü ve mide bulantısı yaşadım pazardan beri de vücut ısımda bariz bir yükseklik var içimde ateş var sanki inşallah bunlar boş şeyler değildir teşekkür ederimBenim adetime 10 gün varken çok kötü midem bulandı yemek yiyemiyordum hiç ogünler, ishal olmuştum ve sürekli uyku halim vardı . Kan testi yaptırmaya gittiğimde dalga geçtiler yumurtlama dönemindesinzdir ondan test silik çıkmıştır diye ama erken yumurtlama olunca erken belirtiler de oluyo . İnşallah sizde hamilesinizdir
duramadik yerimizde.inşallah görüceksin Sende erken öğrenmişsin baya
Wallahi bize nasıl geçiçek 8 ay bilemedim şimdiden 22 sine kdr nasıl geçiçek diye düşünüyorumduramadik yerimizde.
Bi erken gebelik testi yardımcı olur bence çözüm için. Zaten kişiden kişiye belirtiler değişirmiş ve insan 1. Ve 2. Hamileliğinde de farklı belirtiler gösterebilirmiş. Umarım herşey gönlünüzce olurBulantı ishal durumunu bir önceki gebeliğimde yaşamıştım benimde bugün reglime 10 gün var anlamsız tansiyon düşüklüğü ve mide bulantısı yaşadım pazardan beri de vücut ısımda bariz bir yükseklik var içimde ateş var sanki inşallah bunlar boş şeyler değildir teşekkür ederim
Doğru söylüyosun canım allah korusun hepsini bendede bugün ara ara oluyo dün çok uyudum dinlendim ondan herhalde ayakta durunca batıyo karnıma bişeyler
Geçen ay aralık annesi olmak için uğraştım ama olmadı. Burayı çok sevdim. Rabbim hepimize sağlıklı dogumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Ovulasyon günümü sormamış mıydın canım.14-21 Mayıs uygulama mı o nedir CNm?
Merhaba arkadaşlar,
Az önce hastaneden geldim. En son pazar günü 101,8 olan beta hcg, 3 gün sonra bugün 249,2 çıktı. Acildeki doktor artış var ama şüpheli gebelik, kadın doğum uzmanına görünün dedi. Moralim bozuk, çok az artmış ya. En az 300-350 olmalıydı değil mi?
Gebeligi kesinlesen annelerede borsey sormak istiyorum.. İdrarda kokusuz sararma ve kokusuz sari akintilariniz var mi
Nisan Mı demek istedin benimki 22 Nisa'n meselaBugün kızım ateşlendi doktora gittik. Allah çocuklara şifa versin.
Güzel şeyler düşün bebişi de etkileme.
Kısmet burasıymış.
İki topik arasında gidip gelirsin sende
Ovulasyon günümü sormamış mıydın canım.
Ondan bahsetmiştim
Acil doktoru sonuçta sıkma canını
Yükselme olduğuna göre normal gidiyor yarın bide kadın Doğuma gider kafandaki sıkıntıyı atarsın
Bana normal geldi 2 güne bir en az %60 artmalı demişti doktorumMerhaba arkadaşlar,
Az önce hastaneden geldim. En son pazar günü 101,8 olan beta hcg, 3 gün sonra bugün 249,2 çıktı. Acildeki doktor artış var ama şüpheli gebelik, kadın doğum uzmanına görünün dedi. Moralim bozuk, çok az artmış ya. En az 300-350 olmalıydı değil mi?
Aa öyle mi? Bunu duymamıştım hiç. İnşallah doğrudur benim doktorum da öyle söyler yarın. O zaman bu değer normal görünüyor.Bana normal geldi 2 güne bir en az %60 artmalı demişti doktorum
Nisan Mı demek istedin benimki 22 Nisa'n mesela
speedy-gonzales İnşallah öyledir ya yarın kendi doktoruma görüneceğim. Normal bir artış dese keşke. Şu mübarek gece de Allah bütün bekleyenlerin duasını kabul etsin, hepimizin gönlüne göre ver Allah'ım...
30.03.2017 benim sat canım.Cnm sat ne zamandı senin bilgi verebilir misin :) bende ona göre kalp atış için gitmem gereken tarihi hesaplayacağım da :)
Evet canım ben de tedirgin gittim. Ama bu dönemlerde alttan bakmanın daha iyi olduğunu söyledi doktor. Kalp atışını duymak açısından da alttan bakmalıyız dedi.Tedirgin olma bence zaten kalp sesini duyup kesenin içinde bebeğini görünce hiçbirşey düşünemiyorsun.6 haftalık da mı alttan bakıyor canım doktor. Bende cumartesi gideceğim ve 6 haftalığına biraz tedirginim o yuzden
Gün aşırı 2ye katlamali diye biliyorum bende. Normal inşallah değerinMerhaba arkadaşlar,
İnşallah bizde sıkıntısız olarak cumartesi duyarız kalbiniEvet canım ben de tedirgin gittim. Ama bu dönemlerde alttan bakmanın daha iyi olduğunu söyledi doktor. Kalp atışını duymak açısından da alttan bakmalıyız dedi.Tedirgin olma bence zaten kalp sesini duyup kesenin içinde bebeğini görünce hiçbirşey düşünemiyorsun.
6 haftayaKaçıncı haftaydı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?