• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Belirtileriniz nelerdi? Bende erken yumurtladım 6 gün kadar ovulasyondan 6 gün sonra kasık batmaları başladı döllenme olduğundan şüpheleniyorum bir önceki gebeliğimde de ovulasyondan 5 gün sonra mide bulantısı ve baş dönmesiyle bayılmıştım o zaman hamileliğe yormamıştım 7 gün kala test yapıcam ama sizin yazdığınıza bakarak acaba yarın yapsam mı diye düşündüm
Benim adetime 10 gün varken çok kötü midem bulandı yemek yiyemiyordum hiç ogünler, ishal olmuştum ve sürekli uyku halim vardı . Kan testi yaptırmaya gittiğimde dalga geçtiler yumurtlama dönemindesinzdir ondan test silik çıkmıştır diye ama erken yumurtlama olunca erken belirtiler de oluyo . İnşallah sizde hamilesinizdir

Benim adetime 10 gün varken çok kötü midem bulandı yemek yiyemiyordum hiç ogünler, ishal olmuştum ve sürekli uyku halim vardı . Kan testi yaptırmaya gittiğimde dalga geçtiler yumurtlama dönemindesinzdir ondan test silik çıkmıştır diye ama erken yumurtlama olunca erken belirtiler de oluyo . İnşallah sizde hamilesinizdir
Bulantı ishal durumunu bir önceki gebeliğimde yaşamıştım benimde bugün reglime 10 gün var anlamsız tansiyon düşüklüğü ve mide bulantısı yaşadım pazardan beri de vücut ısımda bariz bir yükseklik var içimde ateş var sanki inşallah bunlar boş şeyler değildir teşekkür ederim

Bulantı ishal durumunu bir önceki gebeliğimde yaşamıştım benimde bugün reglime 10 gün var anlamsız tansiyon düşüklüğü ve mide bulantısı yaşadım pazardan beri de vücut ısımda bariz bir yükseklik var içimde ateş var sanki inşallah bunlar boş şeyler değildir teşekkür ederim
Bi erken gebelik testi yardımcı olur bence çözüm için. Zaten kişiden kişiye belirtiler değişirmiş ve insan 1. Ve 2. Hamileliğinde de farklı belirtiler gösterebilirmiş. Umarım herşey gönlünüzce olur

Merhaba arkadaşlar,

Az önce hastaneden geldim. En son pazar günü 101,8 olan beta hcg, 3 gün sonra bugün 249,2 çıktı. Acildeki doktor artış var ama şüpheli gebelik, kadın doğum uzmanına görünün dedi. Moralim bozuk, çok az artmış ya. En az 300-350 olmalıydı değil mi?

Bugün kızım ateşlendi doktora gittik. Allah çocuklara şifa versin.

Doğru söylüyosun canım allah korusun hepsini bendede bugün ara ara oluyo dün çok uyudum dinlendim ondan herhalde ayakta durunca batıyo karnıma bişeyler

Güzel şeyler düşün bebişi de etkileme.

Geçen ay aralık annesi olmak için uğraştım ama olmadı. Burayı çok sevdim. Rabbim hepimize sağlıklı dogumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Kısmet burasıymış.
İki topik arasında gidip gelirsin sende

14-21 Mayıs uygulama mı o nedir CNm?
Ovulasyon günümü sormamış mıydın canım.
Ondan bahsetmiştim

Merhaba arkadaşlar,

Az önce hastaneden geldim. En son pazar günü 101,8 olan beta hcg, 3 gün sonra bugün 249,2 çıktı. Acildeki doktor artış var ama şüpheli gebelik, kadın doğum uzmanına görünün dedi. Moralim bozuk, çok az artmış ya. En az 300-350 olmalıydı değil mi?
Gebeligi kesinlesen annelerede borsey sormak istiyorum.. İdrarda kokusuz sararma ve kokusuz sari akintilariniz var mi

Acil doktoru sonuçta sıkma canını
Yükselme olduğuna göre normal gidiyor yarın bide kadın Doğuma gider kafandaki sıkıntıyı atarsın

Bugün kızım ateşlendi doktora gittik. Allah çocuklara şifa versin.

Güzel şeyler düşün bebişi de etkileme.

Kısmet burasıymış.
İki topik arasında gidip gelirsin sende

Ovulasyon günümü sormamış mıydın canım.
Ondan bahsetmiştim

Acil doktoru sonuçta sıkma canını
Yükselme olduğuna göre normal gidiyor yarın bide kadın Doğuma gider kafandaki sıkıntıyı atarsın
Nisan Mı demek istedin benimki 22 Nisa'n mesela

Merhaba arkadaşlar,

Bana normal geldi 2 güne bir en az %60 artmalı demişti doktorum

speedy-gonzales speedy-gonzales İnşallah öyledir ya yarın kendi doktoruma görüneceğim. Normal bir artış dese keşke. Şu mübarek gece de Allah bütün bekleyenlerin duasını kabul etsin, hepimizin gönlüne göre ver Allah'ım...

Nisan Mı demek istedin benimki 22 Nisa'n mesela

Evet canım karıştırdım

speedy-gonzales speedy-gonzales İnşallah öyledir ya yarın kendi doktoruma görüneceğim. Normal bir artış dese keşke. Şu mübarek gece de Allah bütün bekleyenlerin duasını kabul etsin, hepimizin gönlüne göre ver Allah'ım...

Üzülme canım mübarek günde Allah'ın izniyle bir şey olmaz.
Yarın güzel haberler bekliyoruz

6 haftalık da mı alttan bakıyor canım doktor. Bende cumartesi gideceğim ve 6 haftalığına biraz tedirginim o yuzden
Evet canım ben de tedirgin gittim. Ama bu dönemlerde alttan bakmanın daha iyi olduğunu söyledi doktor. Kalp atışını duymak açısından da alttan bakmalıyız dedi.Tedirgin olma bence zaten kalp sesini duyup kesenin içinde bebeğini görünce hiçbirşey düşünemiyorsun.

Merhaba arkadaşlar,

Gün aşırı 2ye katlamali diye biliyorum bende. Normal inşallah değerin

Evet canım ben de tedirgin gittim. Ama bu dönemlerde alttan bakmanın daha iyi olduğunu söyledi doktor. Kalp atışını duymak açısından da alttan bakmalıyız dedi.Tedirgin olma bence zaten kalp sesini duyup kesenin içinde bebeğini görünce hiçbirşey düşünemiyorsun.
İnşallah bizde sıkıntısız olarak cumartesi duyarız kalbini

Back