• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
arkadaşlar 6+5 günlükken kalp atışını duyan var mı? devletten randevu aldım o tarihte 6+5 oluyorum. :dua:

Kızımda öyle duymuştum ben doktorun altran bakarak dinletmişti.
Devlet hastanesi ise belki 8. Hafta diyebilir normalde süresi öyle çünkü ama rica edersen duyulursa da gösterir belki

Yok daha 14.20de randevum. Tahlil ister belki ve onu da beklemem gerekir. Size güzel haber vermek için sabırsızlanıyorum. 1,5 yıl sonra bize de nasip et Allah'ım...

Kızlar ben de doktora gidicem henuz net bi doktor secimi yapamadık :KK43: 2 sorum olacak sizlere :) oncelikle özelde hem iyi hem uygun fiyatlı bir doktor öneriniz var mı coook ihtiyacım var kesinlikle :KK43: ve 6 haftalıkken kesin kese görülür mu kalp atışı demiyorum ama kese :anneadayı: inşallahh hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi :KK16:
Görünür canım benim tahmini 07 ocak geçen hafta cumartesi gördük

Ozaman hep olsun bu ağrılar, ağrı olmayınca insan şüphe ediyo sıkıntımı var diye
valla insan ilk bebeğine hamile olunca herşeyden şüphe ediyo valla ben öğrendiğimden beri birsürü şey düşünüyorum valla. Aslında akışına bırakmak lazım ama yapamıyoruz işte inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

Back