• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    102
Merhaba kilolarına kaç dedi ya peki tam kaç haftalık olacak pazartesi günü. Bende Pazartesi anestezi doktoru ile görüşüp karar veririz dedi de cuma ya alırım dedi tam 36 oluyor cuma da sorun yoksa aldırmak da istemiyorum sizin killer daha mı büyük
Merhaba kilolarını söyleyemedi çünkü çok sıkışıklardı hiçbir yerleri görünmüyordu ölçüm yapamadı. Pazartesi günü 36+1 olacak ama bebeklere ortalama biri 34 ile biri 32 ile uyumlu dedi

Kızlar iyi akşamlar. Oğlumdan sonra bu hafta kızımı da taburcu ettik çok şükür. İkisi de evde şuan karşımda uyuyorlar 🫠. Kızım için pzt günü doktor randevumuz var beyin ve sinir cerrahından. Kafatası ile ilgili sıkıntımız var biliyosunuz. Kapalı şekilde basit yöntem ile yapılabilecek bir türü varmıs ameliyatın. Acık ameliyata göre daha risksiz. İnşallah bu sınavdan da saglık ve sıhhatli sekılde çıkarız hep birlikte 🥹 . İnşallah hepiniz iyisinizdir 🫶🥹

Benimde erkek ahahHah ama ağlıyorum
Ben zaten her şeye ağlardım. Gecen düğün konvoyu gördüm ağladım. İşe giderken dede torunu okula bırakıyordu arabada bur başladım ağlamaya inene kadar ağladım. Torunu dedenin elini tutuyordu , çantasını taşıyordu. Çok duygusaldı. Keşke babama da nasip olsaydı diye ağladım.
Ben şu Tolga çevik bacak bacak üstüne atma olayını çok zor yaptım yaptım sayilmaz bir de. Cok korkuyorum doğumdan. Nasıl yapcam bu doğumu. Allah yardımcımiz olsun.

bunun bir adi var sanirim annelik hüznü ydu. yeni hayata adapte olurken eski hayatimizi özlüyormusuz.
Benim korkum var biraz. Anne olmanın sorumluluğu ile ilgili. Benim kahramanım annem babam. Onlar kadar güçlü değilim. Onlar kadar sevilebilir miyim emin değilim. Beni sevmez diye korkuyorum. Ama zaten anne sevgisi farkı orda sevginin karşılıksız olmasında 🥹

Kızlar iyi akşamlar. Oğlumdan sonra bu hafta kızımı da taburcu ettik çok şükür. İkisi de evde şuan karşımda uyuyorlar 🫠. Kızım için pzt günü doktor randevumuz var beyin ve sinir cerrahından. Kafatası ile ilgili sıkıntımız var biliyosunuz. Kapalı şekilde basit yöntem ile yapılabilecek bir türü varmıs ameliyatın. Acık ameliyata göre daha risksiz. İnşallah bu sınavdan da saglık ve sıhhatli sekılde çıkarız hep birlikte 🥹 . İnşallah hepiniz iyisinizdir 🫶🥹
ayy çok mutlu oldum senin adına çok şükür kavustunuz yaa maşallah size. ameliyat için de çok sevindim kapalı olacak limanına. Bu erken doğumla mi ilgili yoksa vaktinde dogsaydi da aynısı mı olacaktı

• Muhteşem
Reactions: dhn
Ben zaten her şeye ağlardım. Gecen düğün konvoyu gördüm ağladım. İşe giderken dede torunu okula bırakıyordu arabada bur başladım ağlamaya inene kadar ağladım. Torunu dedenin elini tutuyordu , çantasını taşıyordu. Çok duygusaldı. Keşke babama da nasip olsaydı diye ağladım.
Ben şu Tolga çevik bacak bacak üstüne atma olayını çok zor yaptım yaptım sayilmaz bir de. Cok korkuyorum doğumdan. Nasıl yapcam bu doğumu. Allah yardımcımiz olsun.
Ben aşırı ağlak biri değildim ama stresli zamanlarda çok ağlarım nişanlıykende çok ağlardım 😪Rabbim bizlere güç kuvvet versin herkes korkuyor bu çok normal korkmamızda normal ben kendimi bu şekilde motive etmeye çalışıyorum korkmaktan da korkmamak lazım sonu çok güzel olacak inşallah mis kokulu sıcacık tenler baldan tatlı evlatlarımıza kavuşcaz inşallah :KK37:

ayy çok mutlu oldum senin adına çok şükür kavustunuz yaa maşallah size. ameliyat için de çok sevindim kapalı olacak limanına. Bu erken doğumla mi ilgili yoksa vaktinde dogsaydi da aynısı mı olacaktı
O belli değil henüz canım ama sanırım şuan daha dogmaları gereken zamana bıle gelmedik oyuzden zaten süturlar kapalı olarak dogacakmıs kız demek ki. . İlerleyen aylarda bi genetik teste gidicez. Normalde herşeyi yaptırmıstım ben hamile iken herşey de normal çıktı. Ama yine de Genetikten bısey var mı diye baktırıcaz işte bakalım hayırlısı herseyın buradan sonra. 🥹

O belli değil henüz canım ama sanırım şuan daha dogmaları gereken zamana bıle gelmedik oyuzden zaten süturlar kapalı olarak dogacakmıs kız demek ki. . İlerleyen aylarda bi genetik teste gidicez. Normalde herşeyi yaptırmıstım ben hamile iken herşey de normal çıktı. Ama yine de Genetikten bısey var mı diye baktırıcaz işte bakalım hayırlısı herseyın buradan sonra. 🥹
artık rahat nefes al canım çok şükür sağ salim evine geldi prenses 🥰

Kız bakma bende bu aralar ağlıyorum ilk zamanlar değil. Ama kızımda bahane arıyordum resmen. Bunda anneliğe yetecekmiyim korkusu kızımı üzer miyim korkusu ağlatıyor. Diğer türlü ağlamam gelmiyor 🤣
Ben de bir haftadır böyleyim son zaman olmasıyla ilgili sznki

Kızlar son ayda kilo alımı yavaşlıyor mu sanki benim artık hızlı artmıyor ayni kilodayim o aklıma takıldı bebek yeterince besleniyor mu acaba diye pazartesi kontrolüm var inş gelişimi iyidir. Siz ne durumdasınız. Biz kilo almasakta bebek alıyordur di mi.
Ben 2. Trimesterda baya aldım çoğu kilomu o 3 ayda almışımdir 46-59 ksnxjxdjcjjdjdj en son aralik 26 da 62 kiloydum dün 64 olmuşum 🥲🥲🥲🥲🥲🥲 bebiş de iyi mesela bizim az ya da cok kilo almamizla alakalı olduğunu düşünmüyorum biz almasak da bebek bizden alır her türlü 🥰
Merhaba kızlar bugün kendi doktoruma da gittim bebekler bu hafta gelişmemiş suları azalmış diye riske atmayıp pazartesi doğuma alacak. Hepinizden dualarınızı bekliyorum. Bebeklerden biri 32 haftayla biri 34 haftayla uyumlu gibiydi umarım çok sağlıklılardır 🤍
İnşallah sağlıkla kucağına alirsin canım 🌸
Ben dün yeme atağı geçirdim çok fena. Gece uyuyana kadar neler yedim ne kadar yedim artık takip edemedik. Durduramadım kendimi. Midem yırtılcak gibi ağrıdı sabaha kadar. Yarının stresiyle baş edemedim heralde diye düşünüyorum. Bi de oturdum ağladım yarın başbaşa son günümüz diye bi yandan tıkınarak😅 Hem çok mutluyum hem çok hüzünlü hem çok korkuyorum hem çok güçlü. Değişiğim a dostlar
Afiyet olsun bacım djnxjd yarasınnn 😆😆
Gözün aydın canim inşallah ameliyatı da güzel geçer ❤️❤️

Çok sevindim. İki yavrunuzda kucağınızda sağlıkla büyütmek nasip olsun 🥰

• Amin
Reactions: dhn
2 haftadır atamıyorum. Sorun yok 😅

Ben 2. Trimesterda baya aldım çoğu kilomu o 3 ayda almışımdir 46-59 ksnxjxdjcjjdjdj en son aralik 26 da 62 kiloydum dün 64 olmuşum 🥲🥲🥲🥲🥲🥲 bebiş de iyi mesela bizim az ya da cok kilo almamizla alakalı olduğunu düşünmüyorum biz almasak da bebek bizden alır her türlü 🥰

İnşallah sağlıkla kucağına alirsin canım 🌸

Afiyet olsun bacım djnxjd yarasınnn 😆😆

Gözün aydın canim inşallah ameliyatı da güzel geçer ❤️❤️
Ayyy inşallahh canım sağolasın 🥲🥰🫶

Ben de bir haftadır böyleyim son zaman olmasıyla ilgili sznki
Kesinlikle birde kötü bir haber aldım geçen hafta hatta buraya da giremedim. Herkes hamile söylemek istemiyorum. Bu yüzden ya bana bişey olsa. Ya çocuklarıma yetemesem korkusu sarıyor. Hayırlısı bakalım. Birde benim kız büyüdü. Rahatladım derken aynı şeyleri baştan yaşamak hem çalışıp hem onlara koşturmakta tedirgin ediyor.

Tabi orası başka. Çünkü annelik yapan için zordur. Yoksa yeni süt bebeğini bırakıp gün boyu gezmelere gidenide günü birlik tatil yapanı da biliyorum. Her haftasonu özel zaman geçireni de gördüm. Bebek nerde desen annede kayınvalidede . Sözüm bu durumu bazen yapana asla değil. Bunu alışkanlık yapıp kendinden taviz vermeyip çocuğundan verene. .
Güvenli bağlanmayı sağlayıp kendimize de vakit ayırabilmemiz için zamana ihtiyacımız var sanırım. Bir arkadaşım 2si ikiz 3 çocuğu olduktan sonra 2 günlüğüne tek başına tatile gitmişti, şimdi de dans kursuna başlamış. İçimden çok takdir etmiştim kendine de vakit ayırabildiği için, mutlu olmayı seçtiği için. Ama tabii bunun için bütün şartların olgunlaşması şart..
Benim korkum var biraz. Anne olmanın sorumluluğu ile ilgili. Benim kahramanım annem babam. Onlar kadar güçlü değilim. Onlar kadar sevilebilir miyim emin değilim. Beni sevmez diye korkuyorum. Ama zaten anne sevgisi farkı orda sevginin karşılıksız olmasında 🥹
İnstagramda “Ben artık birinin annesiyim.. Bayram sabahı coşkusuyum, mutfak tıkırtısıyım, kek kokusuyum..” diye bir yazı okumuştum. En az kendi annen baban kadar sevileceksin mutlaka canım emin ol 🥰

Back