Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bence hemen evham yapma bende 5 haftalıkken gittim kese 3.5 mm idi. Gayette iyi dedi. diyeceğim o ki başka doktora da görünHic hatirlamiom ya aklim durdu cunku oan yanlis hatirlamiosam 5.mm dedi sanki
Yarin ozele gidcm cnm artik belli olur kesinCnm bence hemen evham yapma bende 5 haftalıkken gittim kese 3.5 mm idi. Gayette iyi dedi. diyeceğim o ki başka doktora da görün
daha tam gormedik canim sadece kararti var dedi. buyuk bir ihtimal kesw dedi. ama rahim duvari guzel kalinlasmis dedi.Selam kızlar. Benimde tansiyonum yükseldi İş yerinde revirde yattım bir saat. Sonra dr eve gönderdi. Istirahat verdi. Neden yukseldi anlamadım. Bu arada sibel_ahmet canım çok sevindim keseyi gormene. Sen bugün ilk defa gördün değil mi? @Weravurus canım üzülme stres yapma sakın. Dr lar bazen abartiyor emin ol bir şey yoktur kese küçük de olsa var diyorsa bebişin bir kaç hafta sonra görünür hiç üzülme
baska bir dr.ue gorun canimHic hatirlamiom ya aklim durdu cunku oan yanlis hatirlamiosam 5.mm dedi sanki
Canım geçen hafta gittim ben doktora 4 hafta 3 günlük dedi doktor keseyi görebildik 6 haftalık diyosun duyabilirsin sanırım
hangi il ve ilcede oturuyorsun cnmKızlar ben de doktora gidicem henuz net bi doktor secimi yapamadık 2 sorum olacak sizlere :) oncelikle özelde hem iyi hem uygun fiyatlı bir doktor öneriniz var mı coook ihtiyacım var kesinlikle ve 6 haftalıkken kesin kese görülür mu kalp atışı demiyorum ama kese inşallahh hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Değişiyodur o zmaan canım doktor yarın çağırdı kalp atışını duymak için evde testle mi öğrendin kan tahliliyle miBen 4 hafta 2günlükken öğrenmiştim gittigimde göremedik henuz kucuk goremeyebiliriz dedi simdi 5hafta 1gunluk 6. Hafta dolunca gideyim diyorum ama goremezsek diye de cok korkuyorum kisiden kisiye degisir mi acaba
Ortalama olarak 6 ola 8 haftalarda dutuluyor gec dollenme.soz konusu ise 10.haftays kadar sarkabiyorBen 4 hafta 2günlükken öğrenmiştim gittigimde göremedik henuz kucuk goremeyebiliriz dedi simdi 5hafta 1gunluk 6. Hafta dolunca gideyim diyorum ama goremezsek diye de cok korkuyorum kisiden kisiye degisir mi acaba
Cnm sat ne zamandı senin bilgi verebilir misin :) bende ona göre kalp atış için gitmem gereken tarihi hesaplayacağım da :)Kızlar bugün doktora gittim.Alttan ultrasonla baktı doktor. Kesenin için de bebişi gördüm ve kalp atışlarını dinledim.6 haftalıkmış.Kalp sesini duyunca çok kötü oldum. Ne kadar muzicevi bişey
Süperrr çok sevindim bizde gördük şükür kesesi baya büyümüş 10 gün sonrasına çağrdı inşallah bebiiişide görücezgittim canim miniminnacik bir kararti gorduk. ignelere basladik. haftaya carsamba randevu verdi
senin bat ne zamandi canim.sen benden ilerdeydin degil mi. beni de carsamba cagirdi.Süperrr çok sevindim bizde gördük şükür kesesi baya büyümüş 10 gün sonrasına çağrdı inşallah bebiiişide görücez
Evet evet cnm benim bat 4 mayıstı ogün zaten beta 2040 çıkmıştı 6 gün geçti üstünden mesela ozaman görünmemişti. Bide şöyle bi durum var ben erken yumurtladım adetime 10 gün kala hamileliğimi öğrenmiştim.senin bat ne zamandi canim.sen benden ilerdeydin degil mi. beni de carsamba cagirdi.
wuwww2 adetine 10 gun kala. bende 5 gun kala ogrendim. haftaya insallah görürümEvet evet cnm benim bat 4 mayıstı ogün zaten beta 2040 çıkmıştı 6 gün geçti üstünden mesela ozaman görünmemişti. Bide şöyle bi durum var ben erken yumurtladım adetime 10 gün kala hamileliğimi öğrenmiştim.
Belirtileriniz nelerdi? Bende erken yumurtladım 6 gün kadar ovulasyondan 6 gün sonra kasık batmaları başladı döllenme olduğundan şüpheleniyorum bir önceki gebeliğimde de ovulasyondan 5 gün sonra mide bulantısı ve baş dönmesiyle bayılmıştım o zaman hamileliğe yormamıştım 7 gün kala test yapıcam ama sizin yazdığınıza bakarak acaba yarın yapsam mı diye düşündümEvet evet cnm benim bat 4 mayıstı ogün zaten beta 2040 çıkmıştı 6 gün geçti üstünden mesela ozaman görünmemişti. Bide şöyle bi durum var ben erken yumurtladım adetime 10 gün kala hamileliğimi öğrenmiştim.
6 haftalık da mı alttan bakıyor canım doktor. Bende cumartesi gideceğim ve 6 haftalığına biraz tedirginim o yuzdenKızlar bugün doktora gittim.Alttan ultrasonla baktı doktor. Kesenin için de bebişi gördüm ve kalp atışlarını dinledim.6 haftalıkmış.Kalp sesini duyunca çok kötü oldum. Ne kadar muzicevi bişey