• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
inşallah bende batım geldiğinde sizler gibi buraya mutlu haberler verebilirim artık bu ay .rabbim dualarımı kabul eder inşallah

Selam kızlar. Benimde tansiyonum yükseldi İş yerinde revirde yattım bir saat. Sonra dr eve gönderdi. Istirahat verdi. Neden yukseldi anlamadım. Bu arada sibel_ahmet sibel_ahmet canım çok sevindim keseyi gormene. Sen bugün ilk defa gördün değil mi? @Weravurus canım üzülme stres yapma sakın. Dr lar bazen abartiyor emin ol bir şey yoktur kese küçük de olsa var diyorsa bebişin bir kaç hafta sonra görünür hiç üzülme
daha tam gormedik canim sadece kararti var dedi. buyuk bir ihtimal kesw dedi. ama rahim duvari guzel kalinlasmis dedi.

Canım geçen hafta gittim ben doktora 4 hafta 3 günlük dedi doktor keseyi görebildik 6 haftalık diyosun duyabilirsin sanırım

Ben 4 hafta 2günlükken öğrenmiştim gittigimde göremedik henuz kucuk goremeyebiliriz dedi simdi 5hafta 1gunluk 6. Hafta dolunca gideyim diyorum ama goremezsek diye de cok korkuyorum kisiden kisiye degisir mi acaba

Kızlar ben de doktora gidicem henuz net bi doktor secimi yapamadık :KK43: 2 sorum olacak sizlere :) oncelikle özelde hem iyi hem uygun fiyatlı bir doktor öneriniz var mı coook ihtiyacım var kesinlikle :KK43: ve 6 haftalıkken kesin kese görülür mu kalp atışı demiyorum ama kese :anneadayı: inşallahh hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi :KK16:
hangi il ve ilcede oturuyorsun cnm

Ben 4 hafta 2günlükken öğrenmiştim gittigimde göremedik henuz kucuk goremeyebiliriz dedi simdi 5hafta 1gunluk 6. Hafta dolunca gideyim diyorum ama goremezsek diye de cok korkuyorum kisiden kisiye degisir mi acaba
Değişiyodur o zmaan canım doktor yarın çağırdı kalp atışını duymak için evde testle mi öğrendin kan tahliliyle mi

Ortalama olarak 6 ola 8 haftalarda dutuluyor gec dollenme.soz konusu ise 10.haftays kadar sarkabiyor

Kızlar bugün doktora gittim.Alttan ultrasonla baktı doktor. Kesenin için de bebişi gördüm ve kalp atışlarını dinledim.6 haftalıkmış.Kalp sesini duyunca çok kötü oldum. Ne kadar muzicevi bişey
Cnm sat ne zamandı senin bilgi verebilir misin :) bende ona göre kalp atış için gitmem gereken tarihi hesaplayacağım da :)

senin bat ne zamandi canim.sen benden ilerdeydin degil mi. beni de carsamba cagirdi.
Evet evet cnm benim bat 4 mayıstı ogün zaten beta 2040 çıkmıştı 6 gün geçti üstünden mesela ozaman görünmemişti. Bide şöyle bi durum var ben erken yumurtladım adetime 10 gün kala hamileliğimi öğrenmiştim.

Evet evet cnm benim bat 4 mayıstı ogün zaten beta 2040 çıkmıştı 6 gün geçti üstünden mesela ozaman görünmemişti. Bide şöyle bi durum var ben erken yumurtladım adetime 10 gün kala hamileliğimi öğrenmiştim.
wuwww2 adetine 10 gun kala. bende 5 gun kala ogrendim. haftaya insallah görürüm

Kızlar benim Sat 3 nisan. ben 7 gun şeklinde ekleyerek hesaplıyorum 5+3 oluyor ama doktoruma göre bir ayı 30 gün sayıyor ve bugün itibariyle 5 haftalıksın diyor nedir bunun doğrusu bana saçma geldi doktorumun hesap şekli.. 7 gün 1 hafta şeklinde hesaplamamız lazım değil mı benimki kaç haftalık şimdi bir el atar misiniz:KK49:

Belirtileriniz nelerdi? Bende erken yumurtladım 6 gün kadar ovulasyondan 6 gün sonra kasık batmaları başladı döllenme olduğundan şüpheleniyorum bir önceki gebeliğimde de ovulasyondan 5 gün sonra mide bulantısı ve baş dönmesiyle bayılmıştım o zaman hamileliğe yormamıştım 7 gün kala test yapıcam ama sizin yazdığınıza bakarak acaba yarın yapsam mı diye düşündüm

Kızlar bugün doktora gittim.Alttan ultrasonla baktı doktor. Kesenin için de bebişi gördüm ve kalp atışlarını dinledim.6 haftalıkmış.Kalp sesini duyunca çok kötü oldum. Ne kadar muzicevi bişey
6 haftalık da mı alttan bakıyor canım doktor. Bende cumartesi gideceğim ve 6 haftalığına biraz tedirginim o yuzden

Back