- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.736
- 53
- 40
eger herhangi bir sıkıntın yoksa bekle canim ama benim gibi sıkıntıların varsa bekleme hemen doktorunla görüş.Gunaydın.6 haftalıkken mi gitsem dr yoksa hemen mi gitsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eger herhangi bir sıkıntın yoksa bekle canim ama benim gibi sıkıntıların varsa bekleme hemen doktorunla görüş.Gunaydın.6 haftalıkken mi gitsem dr yoksa hemen mi gitsem
görürsün büyük birihtimalle canim.Herkese günaydın ben şuan 5inci haftadayım cuma günü ne randevu aldım acaba kese görünür mü ya kızlar ilk defa doktora gidicem çok heycanlıyım.
Sıkıntı yok şükür ama bthcg artışın normal mi kese görüncekmi diye merak içindeyimeger herhangi bir sıkıntın yoksa bekle canim ama benim gibi sıkıntıların varsa beklemesini hemen doktorunla görüş.
betaya duzenlu baktirdin mi.Sıkıntı yok şükür ama bthcg artışın normal mi kese görüncekmi diye merak içindeyim
inşallah canım insan heycanlanıyo yagörürsün büyük birihtimalle canim.
Ya yok işte bir ilk öğrendiğimde sonra 1 gun sonra tamam sağlık ocağı kayıt aldı ama gel falan demedibetaya duzenlu baktirdin mi.
keske baktirsaydin ne zaman kac deger cikti.Ya yok işte bir ilk öğrendiğimde sonra 1 gun sonra tamam sağlık ocağı kayıt aldı ama gel falan demedi
Bakalım bugün doktoruma gorunecegim. Su an az gibi ama inşallah düzenli artar. Teşekkür ederim.Gün aşırı 2ye katlamali diye biliyorum bende. Normal inşallah değerin
hosgeldin canim aramiza. sag salim sikintisiz kucagina alirsin insallah.merhaba hanımlar... bende geçen perşembe öğrendim. kan testi sonucum ilk olarak 23,64 dü... 2 gün sonra 55,83 oldu. Dün tekrar test yaptım 393 olmuş... çatlama iğnesi hamile kalan var mıdır aramızda?
veya polikistik over hastası olan var mıdır?
kızlar bu ay bebk yoksa dr gıtmeyı dusunuyorum ne zaman gıtmem lazım 3.gun mu bılen yazabılır mı
Tamam canım cok sagol ınsallah gerek kalmazadetin 3. günü gidiliyor canım. hormonlarına bakar doktor.
Tesekkurler acıklaman ıcın allah kucağına almayı nasip etsinmerhaba hanımlar :)
bugün 5. haftama girdim. hamileyim Allah ın izni ile. cumartesi gidicem kan vericem.
ilk belirtim reglime 6 gün kala aşırı sinirle başladı
sonraki gün yani 5 gün kala uyku hali aşırı yorgunluk ve gaz eklendi. 4 gün kala zaten idrar testinde hamile olduğumu öğrendim çünkü gündüz vakti uyuyup kalınca şüphelendim. çok çok silik çizgiyle öğrendim ilk görmek bile zordu.
göğüslerim çok dolgun ve biraz sızlıyor ve kasık batması var. özellikle adetten bir gün öncesi ve adet günümde çok batma ve ağrı oldu hatta bir ağrı öyle vurdu ki dün gece uyandırdı beni ama şükür gelen giden yok :)
yani şimdilik belirtilerim : sinirlilik ama biraz geçti bu durum. yorgunluk uyku hali, gaz, göğüste dolgunluk ve sızlama, kasık batması.
Tamam canım cok sagol ınsallah gerek kalmaz
Tesekkurler acıklaman ıcın allah kucağına almayı nasip etsin
Adet 3. Günkızlar bu ay bebk yoksa dr gıtmeyı dusunuyorum ne zaman gıtmem lazım 3.gun mu bılen yazabılır mı
Ne yaptın gelişmeleri hemen yazBakalım bugün doktoruma gorunecegim. Su an az gibi ama inşallah düzenli artar. Teşekkür ederim.