2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Herkese günaydın ben şuan 5inci haftadayım cuma günü ne randevu aldım acaba kese görünür mü ya kızlar ilk defa doktora gidicem çok heycanlıyım.

merhaba hanımlar... bende geçen perşembe öğrendim. kan testi sonucum ilk olarak 23,64 dü... 2 gün sonra 55,83 oldu. Dün tekrar test yaptım 393 olmuş... çatlama iğnesi hamile kalan var mıdır aramızda?

veya polikistik over hastası olan var mıdır?

kızlar bu ay bebk yoksa dr gıtmeyı dusunuyorum ne zaman gıtmem lazım 3.gun mu bılen yazabılır mı

hosgeldin canim aramiza. sag salim sikintisiz kucagina alirsin insallah.

merhaba hanımlar :)

bugün 5. haftama girdim. hamileyim Allah ın izni ile. cumartesi gidicem kan vericem.

ilk belirtim reglime 6 gün kala aşırı sinirle başladı
sonraki gün yani 5 gün kala uyku hali aşırı yorgunluk ve gaz eklendi. 4 gün kala zaten idrar testinde hamile olduğumu öğrendim çünkü gündüz vakti uyuyup kalınca şüphelendim. çok çok silik çizgiyle öğrendim ilk görmek bile zordu.

göğüslerim çok dolgun ve biraz sızlıyor ve kasık batması var. özellikle adetten bir gün öncesi ve adet günümde çok batma ve ağrı oldu hatta bir ağrı öyle vurdu ki dün gece uyandırdı beni ama şükür gelen giden yok :)

yani şimdilik belirtilerim : sinirlilik ama biraz geçti bu durum. yorgunluk uyku hali, gaz, göğüste dolgunluk ve sızlama, kasık batması.

Tesekkurler acıklaman ıcın allah kucağına almayı nasip etsin

arkadaşlar 6+5 günlükken kalp atışını duyan var mı? devletten randevu aldım o tarihte 6+5 oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…