• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
benim ki ayda bir canim. ama belki okumussundur paylasmistim kanamam olmustu, o aralar haftada bir bakti. onümüzde ki randevum 23 haziranda

Ya ben giremedim bi sure cok birikmiş bu mesajlar hepsini okuyamadım :110: benim de kanamam oldu igne yaptılar progestan kullanıyorum hala icerde biraz kanama var dedi doktor 4 igne daha verdi :kızgın::olamaz: zaten korkuyorum iğneden :olamaz: neyse artık yapçekk bişy yok. Sende ne yaptı doktor canımm

İsmimizde aynı :) şimdiden karnımız çıktıysa Doğuma kadar nasıl olur acaba bebişler sağlıklı olsun da önemli değil ama sonrasında göbek kalıyor mu acaba
Spor yaparsan göbek diye bir şey kalmaz canım göbeğü kalan hep hareketsiz ve çok yiyenler :D

Ya ben giremedim bi sure cok birikmiş bu mesajlar hepsini okuyamadım :110: benim de kanamam oldu igne yaptılar progestan kullanıyorum hala icerde biraz kanama var dedi doktor 4 igne daha verdi :kızgın::olamaz: zaten korkuyorum iğneden :olamaz: neyse artık yapçekk bişy yok. Sende ne yaptı doktor canımm
Çok geçmiş olsun canım korkma geçicek sen iğnelerini ilaçlarını aksatma

sen yeter diyorsan yeter canım :)

ay maşalah ona :KK70:

şaşırdım canım. başka evladın da varmış hem dimi? niye öyle dedi anlamadım. kıskanmamıştır da bilemedim bende.

evet canım geç yani sen o zaman son adet tarihini 5 değil + 12 koyup 17 nisan olarak hesaplayacaksın. doktoruna da danış canım evet geç döllenme.

bana göre çöp gibisin :KK70:
bende midem bulanmamasına rağmen sürekli acıkıyorum 62 kg dan 64.5 a çıktım. bakalım sonum nolcak :KK70:
Canım kız evladına değer vermez biraz garip burdakiler :cry:

korkma canım hep tesellin su olsun sonu güzel olsun cekilenler unutulur elbet tatlı anılar halini alır :KK68:

Ahh ahh bende cok korkuyorum igneden, kanamam cok siddetli oldu benim, büyükçe de bir pıhtı da düstu. ama cok sukur yolunda her sey. 2 gün az az lekelenme seklinde devam etti ve kesildi. doktorum kanama oldugu gece 1 tane igne vurdurttu. sonrada 200mg gunde 3 kere progestan agizdan aldim. 1 hafta sonra baktı. kanama alanı iyileşmiş. progestan sersem ediyordu beni, kanama gectigi icin vajinal alabilirsin dedi. 12. haftaya kadar istirahat ve progestan devam, sağlikla aliriz umarim kucaklarimiza

maşallah canım en hızlı sensin sanırım nickin gibi :))

ay güldürdün beni :KK70: kus gitsin :KK70:
benim de 1 arkadaşım biliyor. karnın çıktıysa zayıf mısın canım sen? zayıfların çabuk çıkıyormuş

hadi bakalım ben de hevesleniyorum ama içimde bir korku var 10. haftaya kadar bekliycez sanırım. dayanabilirsek farketmezlerse hatta 3 ay olana kadar bekliycez. lekelenmem olmasaydı 8. hafta da söylemeyi düşünüyorduk ama korktuk biraz...

anladım canım olsun keyifli oluyordur bilinmesi de :)
karnın çıktıysa zayıf mısın canım sen? zayıfların çabuk çıkıyormuş karnı

ilk 3 ay dolana kadar öylemiş sanırım. normal yani canım. gelişimine bakıyordur.
55 kiloydum hamile kaldığımda göbeğim yoktu biranda çıktı yani hamile olduğum anlaşılıyor fiziğime göre fazla göbüşlü duruyorum 3 aylık gibi

sende bana göre zayıfsın yahuuu kadın dediğin oturduğu koltugu doldurmalı demi ama :KK70::KK70::KK70:

sen kaç kilosun kiii
burda biz bizeyiz söyle bakalımm :D

Canım kız evladına değer vermez biraz garip burdakiler :cry:

orası neresi ki canım? çok üzücü böyle olması. hiç saygım yok o tarz zihniyete. benim evladım da inşallah önce sağlıklı sonra kız olur. kim ne der umrumda değil vallahi..

55 kiloydum hamile kaldığımda göbeğim yoktu biranda çıktı yani hamile olduğum anlaşılıyor fiziğime göre fazla göbüşlü duruyorum 3 aylık gibi

ay ne güzel hemen yaşamaya başladın belirtileri :)

sen kaç kilosun kiii
burda biz bizeyiz söyle bakalımm :KK70:

orası neresi ki canım? çok üzücü böyle olması. hiç saygım yok o tarz zihniyete. benim evladım da inşallah önce sağlıklı sonra kız olur. kim ne der umrumda değil vallahi..

ay ne güzel hemen yaşamaya başladın belirtileri :)
biz bizeyiz soylim kilomu barisi 78 kilo küsüratida boşverelim lafı olmaz ama kadın dediğin oturdugu yeri doldurmalı bende boşluk yok:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Evet kısmet bu zamanaymış tabi ki zor olsada azmedip eski halimize geri döneceğiz sevdiğimiz kıyafetlerimizin hatrına :)))
eskiye dönmek göreceli accuk kiloda dönüyonda karında eger navigasyon cizgiler yerleşirse onlar dönmüyor ve her biri cizgi catlak anı saklıyor ayy kaybolan beni arasın ben yol tarifi yaparım navigasyonluyum catlaklarım hatırı sayılır kıvamda :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back