- 3 Ekim 2016
- 890
- 1.619
- 113
- 31
benim ki ayda bir canim. ama belki okumussundur paylasmistim kanamam olmustu, o aralar haftada bir bakti. onümüzde ki randevum 23 haziranda
Ya ben giremedim bi sure cok birikmiş bu mesajlar hepsini okuyamadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim ki ayda bir canim. ama belki okumussundur paylasmistim kanamam olmustu, o aralar haftada bir bakti. onümüzde ki randevum 23 haziranda
İsmimizde aynı :) şimdiden karnımız çıktıysa Doğuma kadar nasıl olur acaba bebişler sağlıklı olsun da önemli değil ama sonrasında göbek kalıyor mu acabadogum tarihlerimiz ayni ya canim seninle. senin de karnin cikmis. cok sevindim, demekki yalniz degilim :)
Spor yaparsan göbek diye bir şey kalmaz canım göbeğü kalan hep hareketsiz ve çok yiyenlerİsmimizde aynı :) şimdiden karnımız çıktıysa Doğuma kadar nasıl olur acaba bebişler sağlıklı olsun da önemli değil ama sonrasında göbek kalıyor mu acaba
5. aydan sonra boyaticam kimyasal oranı en azi hangisiyse onunla, belki gıda boyasi belki kina.. vs.ahh bendeki beyazları nasıl anlatamam ama boyatmamda şimdi mecbur beklicem![]()
Çok geçmiş olsun canım korkma geçicek sen iğnelerini ilaçlarını aksatmaYa ben giremedim bi sure cok birikmiş bu mesajlar hepsini okuyamadımbenim de kanamam oldu igne yaptılar progestan kullanıyorum hala icerde biraz kanama var dedi doktor 4 igne daha verdi
zaten korkuyorum iğneden
neyse artık yapçekk bişy yok. Sende ne yaptı doktor canımm
Canım kız evladına değer vermez biraz garip burdakilersen yeter diyorsan yeter canım :)
ay maşalah ona
şaşırdım canım. başka evladın da varmış hem dimi? niye öyle dedi anlamadım. kıskanmamıştır da bilemedim bende.
evet canım geç yani sen o zaman son adet tarihini 5 değil + 12 koyup 17 nisan olarak hesaplayacaksın. doktoruna da danış canım evet geç döllenme.
bana göre çöp gibisin![]()
bende midem bulanmamasına rağmen sürekli acıkıyorum 62 kg dan 64.5 a çıktım. bakalım sonum nolcak![]()
30 yaşından sonra Doğum yapanlarda eski haline zor dönüyor deniliyor ama yaşayıp göreceğizSpor yaparsan göbek diye bir şey kalmaz canım göbeğü kalan hep hareketsiz ve çok yiyenler![]()
korkma canım hep tesellin su olsun sonu güzel olsun cekilenler unutulur elbet tatlı anılar halini alırYa ben giremedim bi sure cok birikmiş bu mesajlar hepsini okuyamadımbenim de kanamam oldu igne yaptılar progestan kullanıyorum hala icerde biraz kanama var dedi doktor 4 igne daha verdi
zaten korkuyorum iğneden
Ahh ahh bende cok korkuyorum igneden, kanamam cok siddetli oldu benim, büyükçe de bir pıhtı da düstu. ama cok sukur yolunda her sey. 2 gün az az lekelenme seklinde devam etti ve kesildi. doktorum kanama oldugu gece 1 tane igne vurdurttu. sonrada 200mg gunde 3 kere progestan agizdan aldim. 1 hafta sonra baktı. kanama alanı iyileşmiş. progestan sersem ediyordu beni, kanama gectigi icin vajinal alabilirsin dedi. 12. haftaya kadar istirahat ve progestan devam, sağlikla aliriz umarim kucaklarimizaYa ben giremedim bi sure cok birikmiş bu mesajlar hepsini okuyamadımbenim de kanamam oldu igne yaptılar progestan kullanıyorum hala icerde biraz kanama var dedi doktor 4 igne daha verdi
zaten korkuyorum iğneden
kesinklikle doğru katılıyorum ve dogum sayısı arttıkca hele daha zor eskiye dönmek ama olsun ne edek30 yaşından sonra Doğum yapanlarda eski haline zor dönüyor deniliyor ama yaşayıp göreceğiz
abooooo30 yaşından sonra Doğum yapanlarda eski haline zor dönüyor deniliyor ama yaşayıp göreceğiz
55 kiloydum hamile kaldığımda göbeğim yoktu biranda çıktı yani hamile olduğum anlaşılıyor fiziğime göre fazla göbüşlü duruyorum 3 aylık gibimaşallah canım en hızlı sensin sanırım nickin gibi :))
ay güldürdün benikus gitsin
benim de 1 arkadaşım biliyor. karnın çıktıysa zayıf mısın canım sen? zayıfların çabuk çıkıyormuş
hadi bakalım ben de hevesleniyorum ama içimde bir korku var 10. haftaya kadar bekliycez sanırım. dayanabilirsek farketmezlerse hatta 3 ay olana kadar bekliycez. lekelenmem olmasaydı 8. hafta da söylemeyi düşünüyorduk ama korktuk biraz...
anladım canım olsun keyifli oluyordur bilinmesi de :)
karnın çıktıysa zayıf mısın canım sen? zayıfların çabuk çıkıyormuş karnı
ilk 3 ay dolana kadar öylemiş sanırım. normal yani canım. gelişimine bakıyordur.
sende bana göre zayıfsın yahuuu kadın dediğin oturduğu koltugu doldurmalı demi ama![]()
Canım kız evladına değer vermez biraz garip burdakiler![]()
55 kiloydum hamile kaldığımda göbeğim yoktu biranda çıktı yani hamile olduğum anlaşılıyor fiziğime göre fazla göbüşlü duruyorum 3 aylık gibi
Evet kısmet bu zamanaymış tabi ki zor olsada azmedip eski halimize geri döneceğiz sevdiğimiz kıyafetlerimizin hatrına :)))kesinklikle doğru katılıyorum ve dogum sayısı arttıkca hele daha zor eskiye dönmek ama olsun ne edek![]()
biz bizeyiz soylim kilomu barisi 78 kilo küsüratida boşverelim lafı olmaz ama kadın dediğin oturdugu yeri doldurmalı bende boşluk yoksen kaç kilosun kiii
burda biz bizeyiz söyle bakalımm
orası neresi ki canım? çok üzücü böyle olması. hiç saygım yok o tarz zihniyete. benim evladım da inşallah önce sağlıklı sonra kız olur. kim ne der umrumda değil vallahi..
ay ne güzel hemen yaşamaya başladın belirtileri :)
eskiye dönmek göreceli accuk kiloda dönüyonda karında eger navigasyon cizgiler yerleşirse onlar dönmüyor ve her biri cizgi catlak anı saklıyor ayy kaybolan beni arasın ben yol tarifi yaparım navigasyonluyum catlaklarım hatırı sayılır kıvamdaEvet kısmet bu zamanaymış tabi ki zor olsada azmedip eski halimize geri döneceğiz sevdiğimiz kıyafetlerimizin hatrına :)))
biz bizeyiz soylim kilomu barisi 78 kilo küsüratida boşverelim lafı olmaz ama kadın dediğin oturdugu yeri doldurmalı bende boşluk yok![]()
ayy hoşgeldin tarihimizde ayniben de kısmetse ocak annesiyim kızlar. keseyi gördük fakat henüz bebeği göremedik. insallah bebeği de kalp atışını da götür, saglikla kucağımiza aliriz hepimiz![]()