• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
triphop triphop evet doktor zaten 17 Nisan'ı baz alıyor. Ben de hiç 5 Nisan olarak düşünmedim baslangici. O yüzden 6+3 üm bugün. Ama buraya takvim eklerken mecburen son adet tarihi yazılıyor. Ondan 8hafta görünüyor doğru olmasa da.

triphop triphop evet doktor zaten 17 Nisan'ı baz alıyor. Ben de hiç 5 Nisan olarak düşünmedim baslangici. O yüzden 6+3 üm bugün. Ama buraya takvim eklerken mecburen son adet tarihi yazılıyor. Ondan 8hafta görünüyor doğru olmasa da.

tamam işte son adet tarihine 17 nisan yazacaksın o zaman düzelecek canım :) geç döllenme çünkü 5 nisan yazarsan önde gösteriyor seni. halbuki bebek geriden geliyor :)

eskiye dönmek göreceli accuk kiloda dönüyonda karında eger navigasyon cizgiler yerleşirse onlar dönmüyor ve her biri cizgi catlak anı saklıyor ayy kaybolan beni arasın ben yol tarifi yaparım navigasyonluyum catlaklarım hatırı sayılır kıvamda :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
İşin bu kısımlarını hiç düşünmemiştim kaçıncı hamileliğin canım

Kizlar gaz sorununa cozum bulan var mi öluyorum gaz siskinlik agri duclogas ya da bebeklere verilen damlalar kullanilir mi ki hic doktoruna danisan oldu mu haftaya benim randevum daha

Kizlar gaz sorununa cozum bulan var mi öluyorum gaz siskinlik agri duclogas ya da bebeklere verilen damlalar kullanilir mi ki hic doktoruna danisan oldu mu haftaya benim randevum daha

Normal diyebiliyorum canım doktora gittiğinde danışırsın yada çok kötüysen ilacı int araştır istersen

Ay bu adamlar bizden merakli degisimlere :KK54::-)

Hahahaha aynen arkadaslara söyleyen yine kendisi :) bi de tv de 8 aylık hamile görüyor bak ne güzel karnı çıkmış sen de üstüne düş biraz senin de çıksın diyor manyak

Ben de koydum kocaman yastığı çıktın karşısına Anaaaammm çok büyümüş diyor bu seferde haha

dr.unu arayıp sor istersen yapabileceklerini soyler kac haftalıksın bir süre sonra o siskinlikler sakinlicekdir

gunaydınnnnnnnn

uyuyanlar ve erkenden uyanmıslar
nasılsınız bakem ne var ne yok benim accuk kafam agrıyor bugun temizlikde var :KK76: acep temizlik var diyemi boyle accuk agrıyor yapasım yok gibi geldi bana :KK48:

Back