• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kizlar biz gorduk kuzumu. kalbini ekranda kipir kıpır halini sesini dinledik. ekranda gorunce Rabbime binlerce kere şükür ettim. Darisi bekleyenlere.
Ah yavrum nasıl da tatlılar ya, şükürler olsun ben dün hem sana hem kendime dua etmiştim:) benim de bugün randevum vardi. hatta bebegi biraz daha net gördük. kanama alanı da düzelmis şükürler olsun ki. şaşkına döndüm gecen hafta 7.5mm idi bugün 1.5cm olmuş. 2 katina çıkmış. kalbi de 129 atiyordu 157 ye cikmiş :) hatta usg yi de paylasıyorum, masallah hepsine

Eklentiler

• 20170526_134136.png
    20170526_134136.png
    644,7 KB · Görüntüleme: 102
  • 20170526_134159.png
    20170526_134159.png
    597,7 KB · Görüntüleme: 96
  • 20170526_134217.png
    20170526_134217.png
    556,6 KB · Görüntüleme: 96
  • 20170526_134440.png
    20170526_134440.png
    393,6 KB · Görüntüleme: 95
Bende oldu 5 gün kadar sürdü 5. haftamda geçti çok şükür lekelenme. Hala progestanı vajinal kullanıyorum.

Benim ilk yerleşme kanamasıyla başladı ,
Şimdi de arada haftada bir lekelenmem oluyor ve gereksiz panik oluyorum
Umarım genişlerimiz sağlıklı gelişiyordur, kalp atışını duydum gelişimi iyi dedi doktor,
İnşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur

Cok güzel belli oluyor bebişin maşallah canım:KK68:
Sag ol canım, herkese nasip olsun insallah, her aşamasi farkli bir heyecan, bir sonraki randevum 1 ay sonra, 1 ay sonra doktorum cinsiyet tahmini yapabilirim dedi, bu konuda iyiyim dedi, şimdiyedek yanılmadim ama genede yanılma payım vardir dedi. simdi de 1 ay sonrayi iple çekiyoruz. hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım insallah

Ah yavrum nasıl da tatlılar ya, şükürler olsun ben dün hem sana hem kendime dua etmiştim:) benim de bugün randevum vardi. hatta bebegi biraz daha net gördük. kanama alanı da düzelmis şükürler olsun ki. şaşkına döndüm gecen hafta 7.5mm idi bugün 1.5cm olmuş. 2 katina çıkmış. kalbi de 129 atiyordu 157 ye cikmiş :) hatta usg yi de paylasıyorum, masallah hepsine
maşallah kuzuya. ay ne heyecan vardi anlatamam. hosgeldin dedi dr. titreye titreye geldim hocam dedim. gel gel insallah guzel olur sonuc dedi. ama ekranda kıpır kıpır kalbi gorunce sukurler olsun dedim.

Sag ol canım, herkese nasip olsun insallah, her aşamasi farkli bir heyecan, bir sonraki randevum 1 ay sonra, 1 ay sonra doktorum cinsiyet tahmini yapabilirim dedi, bu konuda iyiyim dedi, şimdiyedek yanılmadim ama genede yanılma payım vardir dedi. simdi de 1 ay sonrayi iple çekiyoruz. hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım insallah
bana iki hafta sonra gel dedi. o degil progestan verdi. kullanmasam dedim biliyorum o ilac beni cok sarsiyo. risk yok sy an ama riskede atamam dedi

maşallah kuzuya. ay ne heyecan vardi anlatamam. hosgeldin dedi dr. titreye titreye geldim hocam dedim. gel gel insallah guzel olur sonuc dedi. ama ekranda kıpır kıpır kalbi gorunce sukurler olsun dedim.
ay masallah Sibelcim ya insallah hepimiz böyle guzel haberlerle geliriz, heyecan olmaz mi hic, benim de kalbim yerinden cikiyor her dr a gidisimde ama bebege zarari olmasin diye de dizginlemeye de çalışiyorum kendimi :) Rabbim korusun onları.

ben gündüz işteyim ağırlık ve uyku basması olmuyor artık. Sadece çok bel ağrım var fıtıktan dolayı dün akşamda az tutuldum banyoda, Gece uykularım hep bölük pörçüktü hala öyle. Henüz hayatımda bişi değişmedi benim. :KK73:
ya bende bende var sanırım bebekten mı demek gece uykum boluk porcuk hep :(

bana iki hafta sonra gel dedi. o degil progestan verdi. kullanmasam dedim biliyorum o ilac beni cok sarsiyo. risk yok sy an ama riskede atamam dedi
canim ben bugun dr la progestan meselesini, mide bullantimı arttirdiginı, beni sersem ettigini konuştum, kanaman duruduğu icin fitil olarak devam edebilecegimi söyledi. artik agızdan almayacagım.

ne olacagız bız anam bacım :)))
Bu saatten sonra yapacak bişi yok yediklerimize dikkat edicez 5 ay hiç kilo almıcaz. çünkü çocuk ilk 5 ay kilo almazmış. Çocuk kilo alıyor die kendimizi kandırmayacağız. az yicez ama nasıl :110:

Cok iyi bir doktorun varmış canim cok sanslisiniz. Benim doktorum da cok iyi ama sira bulamiyorum başka doktora gitcem malesef

ne kadar güzel çekmişler ultrasonu bizimkiler hep siyah beyaz. maşallah bebeğine.

Ne olmuş ki??

Ya hamilelik sürecinde ayva yenilmesi tavsiye edilmişti de..
Bende ayva alıyorum.
Arada bi yiyorum. Unutuyorum bazen yemeyi ama aklıma geldikçe yiyorum.
Bu mevsimde bulmak zor.
Benim gibi inat edip arayisa giren oldu mu merak ettimdi. :)
canın ayva mı ıstıyor canım :)

Back