- 3 Mayıs 2017
- 730
- 873
- 53
- 30
Hah sevindim. Bir doktorun daha böyle konuşmuş olmasınabrnde orucu sordum doktoruma. tutabilirsin bir sakınca yok dedi. dene seni cok zorlarsa birakirsin dedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hah sevindim. Bir doktorun daha böyle konuşmuş olmasınabrnde orucu sordum doktoruma. tutabilirsin bir sakınca yok dedi. dene seni cok zorlarsa birakirsin dedi.
Korkma kuzum benim ikinci erken geldi belki ondan uzun surdu
Ah yavrum nasıl da tatlılar ya, şükürler olsun ben dün hem sana hem kendime dua etmiştim:) benim de bugün randevum vardi. hatta bebegi biraz daha net gördük. kanama alanı da düzelmis şükürler olsun ki. şaşkına döndüm gecen hafta 7.5mm idi bugün 1.5cm olmuş. 2 katina çıkmış. kalbi de 129 atiyordu 157 ye cikmiş :) hatta usg yi de paylasıyorum, masallah hepsinekizlar biz gorduk kuzumu. kalbini ekranda kipir kıpır halini sesini dinledik. ekranda gorunce Rabbime binlerce kere şükür ettim. Darisi bekleyenlere.
Bende oldu 5 gün kadar sürdü 5. haftamda geçti çok şükür lekelenme. Hala progestanı vajinal kullanıyorum.
dolu olduğu içi. En uygun tarihi 1 temmuzdu. Ama 7. haftada başka doktora gitsem iyi olacak.doktorun neden o kadar geç tarih vermiş.
bence 7. aftada git kesesini kalp atışını duy
rahat rahat beklersin
Sag ol canım, herkese nasip olsun insallah, her aşamasi farkli bir heyecan, bir sonraki randevum 1 ay sonra, 1 ay sonra doktorum cinsiyet tahmini yapabilirim dedi, bu konuda iyiyim dedi, şimdiyedek yanılmadim ama genede yanılma payım vardir dedi. simdi de 1 ay sonrayi iple çekiyoruz. hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım insallahCok güzel belli oluyor bebişin maşallah canım
maşallah kuzuya. ay ne heyecan vardi anlatamam. hosgeldin dedi dr. titreye titreye geldim hocam dedim. gel gel insallah guzel olur sonuc dedi. ama ekranda kıpır kıpır kalbi gorunce sukurler olsun dedim.Ah yavrum nasıl da tatlılar ya, şükürler olsun ben dün hem sana hem kendime dua etmiştim:) benim de bugün randevum vardi. hatta bebegi biraz daha net gördük. kanama alanı da düzelmis şükürler olsun ki. şaşkına döndüm gecen hafta 7.5mm idi bugün 1.5cm olmuş. 2 katina çıkmış. kalbi de 129 atiyordu 157 ye cikmiş :) hatta usg yi de paylasıyorum, masallah hepsine
bana iki hafta sonra gel dedi. o degil progestan verdi. kullanmasam dedim biliyorum o ilac beni cok sarsiyo. risk yok sy an ama riskede atamam dediSag ol canım, herkese nasip olsun insallah, her aşamasi farkli bir heyecan, bir sonraki randevum 1 ay sonra, 1 ay sonra doktorum cinsiyet tahmini yapabilirim dedi, bu konuda iyiyim dedi, şimdiyedek yanılmadim ama genede yanılma payım vardir dedi. simdi de 1 ay sonrayi iple çekiyoruz. hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım insallah
ne olacagız bız anam bacım :)))kız aynı sayılırız üzülme bende aynıyım. 158 boyum. 84 kg yum
ay masallah Sibelcim ya insallah hepimiz böyle guzel haberlerle geliriz, heyecan olmaz mi hic, benim de kalbim yerinden cikiyor her dr a gidisimde ama bebege zarari olmasin diye de dizginlemeye de çalışiyorum kendimi :) Rabbim korusun onları.maşallah kuzuya. ay ne heyecan vardi anlatamam. hosgeldin dedi dr. titreye titreye geldim hocam dedim. gel gel insallah guzel olur sonuc dedi. ama ekranda kıpır kıpır kalbi gorunce sukurler olsun dedim.
ya bende bende var sanırım bebekten mı demek gece uykum boluk porcuk hepben gündüz işteyim ağırlık ve uyku basması olmuyor artık. Sadece çok bel ağrım var fıtıktan dolayı dün akşamda az tutuldum banyoda, Gece uykularım hep bölük pörçüktü hala öyle. Henüz hayatımda bişi değişmedi benim.
canim ben bugun dr la progestan meselesini, mide bullantimı arttirdiginı, beni sersem ettigini konuştum, kanaman duruduğu icin fitil olarak devam edebilecegimi söyledi. artik agızdan almayacagım.bana iki hafta sonra gel dedi. o degil progestan verdi. kullanmasam dedim biliyorum o ilac beni cok sarsiyo. risk yok sy an ama riskede atamam dedi
Bu saatten sonra yapacak bişi yok yediklerimize dikkat edicez 5 ay hiç kilo almıcaz. çünkü çocuk ilk 5 ay kilo almazmış. Çocuk kilo alıyor die kendimizi kandırmayacağız. az yicez ama nasılne olacagız bız anam bacım :)))
olabilir canım bu arada ben belki diyetisyene giderim gebelikte kilo kontrolü için.ya bende bende var sanırım bebekten mı demek gece uykum boluk porcuk hep
Sag ol canım, herkese nasip olsun insallah, her aşamasi farkli bir heyecan, bir sonraki randevum 1 ay sonra, 1 ay sonra doktorum cinsiyet tahmini yapabilirim dedi, bu konuda iyiyim dedi, şimdiyedek yanılmadim ama genede yanılma payım vardir dedi. simdi de 1 ay sonrayi iple çekiyoruz. hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım insallah
ne kadar güzel çekmişler ultrasonu bizimkiler hep siyah beyaz. maşallah bebeğine.Ah yavrum nasıl da tatlılar ya, şükürler olsun ben dün hem sana hem kendime dua etmiştim:) benim de bugün randevum vardi. hatta bebegi biraz daha net gördük. kanama alanı da düzelmis şükürler olsun ki. şaşkına döndüm gecen hafta 7.5mm idi bugün 1.5cm olmuş. 2 katina çıkmış. kalbi de 129 atiyordu 157 ye cikmiş :) hatta usg yi de paylasıyorum, masallah hepsine
herkste yerlesme kanaması olur mu canım kısıden kısıye degısır dımı :)bende koyu lekelenmeler oluyorKizlar yerlesme kanamaniz oldu mu kacinci haftada oldu
canın ayva mı ıstıyor canım :)Ne olmuş ki??
Ya hamilelik sürecinde ayva yenilmesi tavsiye edilmişti de..
Bende ayva alıyorum.
Arada bi yiyorum. Unutuyorum bazen yemeyi ama aklıma geldikçe yiyorum.
Bu mevsimde bulmak zor.
Benim gibi inat edip arayisa giren oldu mu merak ettimdi. :)