- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
Kaç haftalıksın canımMerhaba ,
bizim haftalarımız çok yakın .
ben duydum, içini ferah tut
inşallah sende duyarsın.
insan stres oluyor haklısın tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç haftalıksın canımMerhaba ,
bizim haftalarımız çok yakın .
ben duydum, içini ferah tut
inşallah sende duyarsın.
insan stres oluyor haklısın tabi
Korkma kuzum benim ikinci erken geldi belki ondan uzun surduBenimde ilk çok kolaydı hatta ikinci de kolay olur diyordum ama şimdi gözüm korktu
Hos geldinnnMerhaba;
Aranıza katılabilir miyim?
ne hoş darısı başıma artık.Günaydın arkadaşlar. Biz de dün kalp atışlarını duyduk. Daha önce görmüştük ama sesini duymamistik. Çok şükür haftasiyla uyumlu bebiş
1 gün benden büyük canım bende yarın tam 7 haftalık olacam inş7 haftalık 1 gün
dün tam 6.haftamı doldurduğum gundu
Gözün aydın canım darısı başımıza inşallahkizlar biz gorduk kuzumu. kalbini ekranda kipir kıpır halini sesini dinledik. ekranda gorunce Rabbime binlerce kere şükür ettim. Darisi bekleyenlere.
Cok şükür darısı bize benim randevum da ayın 8 dekizlar biz gorduk kuzumu. kalbini ekranda kipir kıpır halini sesini dinledik. ekranda gorunce Rabbime binlerce kere şükür ettim. Darisi bekleyenlere.
Gözün aydın canımGünaydın kızlar;
Bu sabah bende minnağımın kalp atışını duydum. Çok güzel bir duygu artık iyice belirginleşmiş. Allah herkese nasip etsin inşallah. Doktor 2 hafta sonra tekrar gel bu dönemlerde sebepsiz yere kalp atışları sonlanabiliyor dedi. Ondan sonra ayda bir rutine geçecekmişiz. Ultrasona göre 7+3 dedi adet tarihine göre 8 gösteriyor haftayı ama önemli değil benim kafam basmıyor zaten 3-5 gün karışıklığına :)
Gozun aydiiin darisi basimiza :) 14.40 da randevum insaallah ayni mutlulugu yasarim. Sizin sata gore ilerliyo 6 hafta 5 gun yaziyo ultrasondakizlar biz gorduk kuzumu. kalbini ekranda kipir kıpır halini sesini dinledik. ekranda gorunce Rabbime binlerce kere şükür ettim. Darisi bekleyenlere.
ilaç kullanmanı tavsiye etmemKusma degil ama bulantilar malesef başladı bugun metpamid almayi dusunuyorum insallah keser
merhaba , hayırlı olsun
1 temmuza kadar sabredebilirmisin
6. yada 7.haftanda gidebilirsin , hem de doktor keseyi kesin görür belki kalp atışı bile
Ay maşallah canım sat neydi senin bende haftaya c.tesi gideceğim duyarım inşallah.kizlar biz gorduk kuzumu. kalbini ekranda kipir kıpır halini sesini dinledik. ekranda gorunce Rabbime binlerce kere şükür ettim. Darisi bekleyenlere.