• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Sanırım kimsede lekelenme yada herhangi bir ağrı yok, sevindim sizlerin adına

kizlar biz gorduk kuzumu. kalbini ekranda kipir kıpır halini sesini dinledik. ekranda gorunce Rabbime binlerce kere şükür ettim. Darisi bekleyenlere.
Canım Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş sevindim adına ♥

Canım benim ilişkide biraz kanamam oldu bugünde belim ve kasıklarım ağrıyor :/

Doktor bana kalp atışını duyana kadar ilişki yok demişti söylemediler mi sana. Bugün kalp atışını duyduk ama eşim korkuyor bebeğe bir şey olur diye yaklaşmıyor. Bu dönem dikkatli olmak lazım

Doktor bana kalp atışını duyana kadar ilişki yok demişti söylemediler mi sana. Bugün kalp atışını duyduk ama eşim korkuyor bebeğe bir şey olur diye yaklaşmıyor. Bu dönem dikkatli olmak lazım
Kalp atışını geçen hafta duyduk canım dr ilişki yasak dedi ama takmadık :(

Kızlar bugün tekrar gittim doktora. Doktorum uzman bir doktor. Ve bebeğimin canlandığıni söyledi. Kalp atışlarını gösterdi bana. Oruç konusunu sorduğum da ise dayanabilirsem tutabileceğimi söyledi. Ama sahura kadar 2,5 litre su içmeliyim aynı zamanda. herkese hayırlı ramazanlar dilerim.

Kızlar bugün tekrar gittim doktora. Doktorum uzman bir doktor. Ve bebeğimin canlandığıni söyledi. Kalp atışlarını gösterdi bana. Oruç konusunu sorduğum da ise dayanabilirsem tutabileceğimi söyledi. Ama sahura kadar 2,5 litre su içmeliyim aynı zamanda. herkese hayırlı ramazanlar dilerim.
Hayırlı olsun canım bende tutacam inş zaten bir sürü kaza duruyor bakalım artık inş kolay olur

Hayırlı olsun canım bende tutacam inş zaten bir sürü kaza duruyor bakalım artık inş kolay olur
İnşallah canım. Ben bu güzel ayı kaçırmak istemiyorum. Daha küçük bebek anne de mevcut bulunanlardan besleniyor zaten. Hem birşey olacak olsa doktor öyle söylemezdi. Allah'm yardım ederse tutacagim inşallah.

brnde orucu sordum doktoruma. tutabilirsin bir sakınca yok dedi. dene seni cok zorlarsa birakirsin dedi.

kizlar biz gorduk kuzumu. kalbini ekranda kipir kıpır halini sesini dinledik. ekranda gorunce Rabbime binlerce kere şükür ettim. Darisi bekleyenlere.

Cok sevindim hadi hayirli olsun allah ins tamamina erdirsin bizleri

Günaydın kızlar;

Bu sabah bende minnağımın kalp atışını duydum. Çok güzel bir duygu artık iyice belirginleşmiş. Allah herkese nasip etsin inşallah. Doktor 2 hafta sonra tekrar gel bu dönemlerde sebepsiz yere kalp atışları sonlanabiliyor dedi. Ondan sonra ayda bir rutine geçecekmişiz. Ultrasona göre 7+3 dedi adet tarihine göre 8 gösteriyor hafta
.yı ama önemli değil benim kafam basmıyor zaten 3-5 gün karışıklığına :)

Hayirli olsun canim yaaa cok sevindim
Banada 1 ay sonra gel dedi ama baska guvendigim bi drdan randevu aldim ayin 6 da gidicem ins

Back