• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım ben tam 6 haftalıkken gittim daha 6 haftalık olmamış dedi ve karından zorda olsa keseyi gördü kalp atışlarıda vardı haftaya gel tekrar bakalım dedi kısmet artık çok isterdim çoğul olmasını hayırlısı :anneadayı:
bende cogul olsun ısterdım ama nasıp hayırlısı bakalım:))

Benim kese beş haftalıkken göründü.

benim kesem de 4+6 da göründü canım alttan muayene de. bu kez alttan bakmadı karından baktı. karından devam edecekmiş.

bidahaki randevun ne zaman ,

bu doktoru bıraktım canım açıklayıcı biri değil. 8 gün sonra c.tesi için başka doktora randevu aldım. eşimle gidicez.

Altı da küçük oluyor göremiyorlar galiba benim yedi haftalık oldu. Doktor bebek canlanmış dedi. Sabretmesi zor ama biraz beklemek lazım galiba❤

alttan muayene etse belki görürdü bilmiyorum. sabretmek zor ooff :(

masallah canım. ben 5+3 te keseyi gördüm. ama benim ki erken döllenme. yani normalde 6+0 gibiyken gördüm diye düsünebilirsin. fakat doktorum alttan muayene ile bakmisti. kesenin icinde bir de yolk sac olması gerekiyormuş. onu da gördügü zaman doktor bu gebelik boş gebelik degil yorumunu yapabiliyor. yolk kesesi de var miydı içinde? bak 5+3 usg mi paylasıyorum. kesenin icinde 2 tane nokta goreceksin, o yolk kesesinin iki kenariymış.

benim kesem alttan 4+6 da görünmüştü içinde yolk kesedi falan yoktu henüz. bugün de 6+0 da karından muayene etti. ultrason cihazını hiç beğenmedim.

teşekkürler paylaşımın için. başka doktora randevu aldım. önümüzdeki hafta görürm inşallah bende :)

İnşallah canım. Ben bu güzel ayı kaçırmak istemiyorum. Daha küçük bebek anne de mevcut bulunanlardan besleniyor zaten. Hem birşey olacak olsa doktor öyle söylemezdi. Allah'm yardım ederse tutacagim inşallah.
Allah yardımcın olsun iyi cesaret ediyorsun bende tutamayacağıma üzüldüm ama telafisi var çok şükür inşallah daha sonra tutabilmek nasip olur.bulantısı olanlar için imkansız tutmak

Slm kizlar bende ocak annesiyim Allah nasip ederse 3. Gebeligim bugun dr a gittim 6+1 deyim kalp atisini duyduk.iki cocugum daha var ve ikiside ocak dogumlu :emir_bebek:
Slm hayırlı olsun. Demekki Nisan ayı senin bereketli ayın :)) yalnız 3 oğlak burcu aynı evde nasıl olur bilemedim :)

Ah yavrum nasıl da tatlılar ya, şükürler olsun ben dün hem sana hem kendime dua etmiştim:) benim de bugün randevum vardi. hatta bebegi biraz daha net gördük. kanama alanı da düzelmis şükürler olsun ki. şaşkına döndüm gecen hafta 7.5mm idi bugün 1.5cm olmuş. 2 katina çıkmış. kalbi de 129 atiyordu 157 ye cikmiş :) hatta usg yi de paylasıyorum, masallah hepsine
Maşallah bebek şeklini almış seninle aynı gün Doğum görünüyor ve adaşız :) geçen hafta 1 cm di usg baktırmıştım böyle görünmüyordu demekki bu hafta daha belirginleşti

Ç
Allah yardımcın olsun iyi cesaret ediyorsun bende tutamayacağıma üzüldüm ama telafisi var çok şükür inşallah daha sonra tutabilmek nasip olur.bulantısı olanlar için imkansız tutmak
Benim bulantım da vardı hafifledi şükür. Aç kalınca kendini belli ediyor ama ne yapalım. İnşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız şu bir ayı. :)

Ç
Benim bulantım da vardı hafifledi şükür. Aç kalınca kendini belli ediyor ama ne yapalım. İnşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız şu bir ayı. :)
İnşallah zaten çok zorlanırsan bırakırsın ama iyi araştırmalısın ilk 3 ay ve son 3 ay su dengesi çok çok önemli

bende oyole dusunuyorum ılk 6 ay almamam lazım dıyorum :KK43: ınsallah canım destek de oluruz burda bırbırmıze
iyi olur canım. ben ilk hamileliğimde ilk 5 ay kilo almadım. sonra 14 kilo aldım. ama doğumdan 1 ay sonra hamile kaldığım kilodaydım. hepsi gitti üstelik hergün yarım tepsi kek yedim. doğurduktan sonra aşerdim ben :) hergün canım kek istedi

Kızlar şükür Çarşamba günü olan kanamadan sonra tekrar etmedi . Dün biraz kahve akıntım oldu , doktor normal dedi . İçeride birikenler gelir dedi . Ama bugün hiçbir şey Yok şükür

Maşallah bebek şeklini almış seninle aynı gün Doğum görünüyor ve adaşız :) geçen hafta 1 cm di usg baktırmıştım böyle görünmüyordu demekki bu hafta daha belirginleşti
geçen hafta benim kanamam oldu diye baktirmıştım okadar fark var ki. hatta 7.5 mm lik halinin de usg sini paylasayım, tahminen senin minigin de bu kadar büyümüştür :) bak geçen hafta ki hali ;

Eklentiler

• Screenshot_20170519-115352.png
    Screenshot_20170519-115352.png
    155,5 KB · Görüntüleme: 69
geçen hafta benim kanamam oldu diye baktirmıştım okadar fark var ki. hatta 7.5 mm lik halinin de usg sini paylasayım, tahminen senin minigin de bu kadar büyümüştür :) bak geçen hafta ki hali ;
Ayy canım bu bebiş mi kuyruklu kuyruklu kıyamam ya Rabbim ne büyük nasılda yaratıyor :eek: inşallah herkes bu duyguları tadar canım hayırlı olsun :*

Back