Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40tan normale kaç günde düştü acaba ?Sizin Crp 17 iken antibiyotik mi verdiler? Bende CRP 40 çıktı çok hastalandım. 40 ken bile verilmedi. Atlattım çok şükür ama 17 ken vermesine şaşırdım banada verseler daha mı iyiydi bilemedim
Profilinden hesap detaylarına gir ordan bilgileri doldurKızlar bide mesajlarınızın altında haftanjzla ilgili hazır bilgi var ben onu yapmak istedim bende o alan kapalı görünüyor nasıl yaptınız siz![]()
Hesap bilgilerinde bebeğinizin tahmini dogum tarihini girmeniz gerekiyorKızlar bide mesajlarınızın altında haftanjzla ilgili hazır bilgi var ben onu yapmak istedim bende o alan kapalı görünüyor nasıl yaptınız siz![]()
Eczanede gelen suyu ayırt ettiren ped satılıyomus. Amniyon sıvısı gelince pedin rengi değişiyormus bunu bir araştır istersen bebekle ilgili takip uygulamalarında okumuştumKesinlikle öyle. Ama tecrubesizlikten sanirim kisa sureli bi panik yasiyoruz. yani suyum gelse ayirt edebilir miyim diye insan dusunmeden edemiyor
Bunu hic duymamıştım yarin mutlaka soracagim. Cok teşekkür ederimEczanede gelen suyu ayırt ettiren ped satılıyomus. Amniyon sıvısı gelince pedin rengi değişiyormus bunu bir araştır istersen bebekle ilgili takip uygulamalarında okumuştum
Oldu sanırım ama uygulamada 93 gün kaldı diyor burda 88 diyorProfilinden hesap detaylarına gir ordan bilgileri doldur![]()
Her eczanede olmayabilir internetten de bak canımBunu hic duymamıştım yarin mutlaka soracagim. Cok teşekkür ederim![]()
5 günden bişey olmazOldu sanırım ama uygulamada 93 gün kaldı diyor burda 88 diyor![]()
Dalan roxy çamaşır deterjanı aldım büyük kızımda da dalan roxy dalin sıvı unibaby sıvı e bebek sıvı kullanmıştımMerhaba hanımlar bebek için çamaşır deterjanı hangi marka aldınız birde Şampuan falan
Bol su ve c vitamini portakal mandalina vs bol bol tüketinArkadaşlar merhaba 28 haftaya geldim idrar yolu enfeksiyonum var. Kasıklarımda çok ağrı yapıyor. Monurol içtim bi tane suya karıştırılıp atılan bi de sulcid antibiyotik içiyorum ama ağrılarımda en ufak bi azalma olmadı. Ne yapabilirim acaba bu enfeksiyondan kurtulmak için doğal bi yöntem var mı bildiğiniz.
Dut kaynatip içmenin faydası var diye biliyorum başka bişey faydalımı bilmiyorum bol su içnek tabiArkadaşlar merhaba 28 haftaya geldim idrar yolu enfeksiyonum var. Kasıklarımda çok ağrı yapıyor. Monurol içtim bi tane suya karıştırılıp atılan bi de sulcid antibiyotik içiyorum ama ağrılarımda en ufak bi azalma olmadı. Ne yapabilirim acaba bu enfeksiyondan kurtulmak için doğal bi yöntem var mı bildiğiniz.
Bende annemin yanına geldiğimden beri öyleyim aşırı tembel evde ne işler hallettim halbuki inşaat pisliği bile temizledimİyi aksamlarr hanimlaarr ,ay bu ara cok tembellik yapiyorum ya rabbim bi emerji verse de islerimi hallediversem
![]()
Bol bol su içmen lazım. Bi de kırmızı meyvelerin antioksidan özelliği var nar yiyebilirsin iyi gelirArkadaşlar merhaba 28 haftaya geldim idrar yolu enfeksiyonum var. Kasıklarımda çok ağrı yapıyor. Monurol içtim bi tane suya karıştırılıp atılan bi de sulcid antibiyotik içiyorum ama ağrılarımda en ufak bi azalma olmadı. Ne yapabilirim acaba bu enfeksiyondan kurtulmak için doğal bi yöntem var mı bildiğiniz.