• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    121
Kızlar bide mesajlarınızın altında haftanjzla ilgili hazır bilgi var ben onu yapmak istedim bende o alan kapalı görünüyor nasıl yaptınız siz 🫠

Sizin Crp 17 iken antibiyotik mi verdiler? Bende CRP 40 çıktı çok hastalandım. 40 ken bile verilmedi. Atlattım çok şükür ama 17 ken vermesine şaşırdım banada verseler daha mı iyiydi bilemedim
40tan normale kaç günde düştü acaba ?
Ekstra bıseyler yaptınız mı

Evet bende de aynı durum var. İdrar yolu enfeksiyonunda bile antibiyotik veriliyor bazen damardan veriliyor hastaneye yatışım yapılıyor. Ben eskiden korkardım antibiyotikten ama ilk gebeliğimde öğrendim ki enfeksiyon çok daha kötü bizim için. Kâr zarar hesabı yani.

Ben emzirme atletini suwenden aldim kizlar M beden. Kalibi geniş yaziyordu yorumlarda, öyleymiş

Kesinlikle öyle. Ama tecrubesizlikten sanirim kisa sureli bi panik yasiyoruz. yani suyum gelse ayirt edebilir miyim diye insan dusunmeden edemiyor
Eczanede gelen suyu ayırt ettiren ped satılıyomus. Amniyon sıvısı gelince pedin rengi değişiyormus bunu bir araştır istersen bebekle ilgili takip uygulamalarında okumuştum

Merhaba hanımlar bebek için çamaşır deterjanı hangi marka aldınız birde Şampuan falan
Dalan roxy çamaşır deterjanı aldım büyük kızımda da dalan roxy dalin sıvı unibaby sıvı e bebek sıvı kullanmıştım
Sebamed yenidoğan şampuanı aldım
Büyük kızımda dalinle başlamıştım konak olunca sebamede geçtim düzelmişti mustelanın içeriği daha temizmiş ama bildiğimden devam etmek istedim anaokuluna başlayınca unibaby aldım o da kepek yaptı sonra göz yanma sorunu kalmadığı için yetişkin şampuanlarına geçtik

Arkadaşlar merhaba 28 haftaya geldim idrar yolu enfeksiyonum var. Kasıklarımda çok ağrı yapıyor. Monurol içtim bi tane suya karıştırılıp atılan bi de sulcid antibiyotik içiyorum ama ağrılarımda en ufak bi azalma olmadı. Ne yapabilirim acaba bu enfeksiyondan kurtulmak için doğal bi yöntem var mı bildiğiniz.

Arkadaşlar merhaba 28 haftaya geldim idrar yolu enfeksiyonum var. Kasıklarımda çok ağrı yapıyor. Monurol içtim bi tane suya karıştırılıp atılan bi de sulcid antibiyotik içiyorum ama ağrılarımda en ufak bi azalma olmadı. Ne yapabilirim acaba bu enfeksiyondan kurtulmak için doğal bi yöntem var mı bildiğiniz.
Bol su ve c vitamini portakal mandalina vs bol bol tüketin
Ben bu sekilde kurtulmustum

Dut kaynatip içmenin faydası var diye biliyorum başka bişey faydalımı bilmiyorum bol su içnek tabi

İyi aksamlarr hanimlaarr ,❤️ ay bu ara cok tembellik yapiyorum ya rabbim bi emerji verse de islerimi hallediversem 😁

İyi aksamlarr hanimlaarr ,❤️ ay bu ara cok tembellik yapiyorum ya rabbim bi emerji verse de islerimi hallediversem 😁
Bende annemin yanına geldiğimden beri öyleyim aşırı tembel evde ne işler hallettim halbuki inşaat pisliği bile temizledim 😂

Bol bol su içmen lazım. Bi de kırmızı meyvelerin antioksidan özelliği var nar yiyebilirsin iyi gelir

Tansıyonum düştü kızlar ya 9a 4
Her yerımde sanki nabzım atıyor uyuyordum çarpintıyla uyandım normal mi ilk kez böyle oldum korktum

Daha önce düşmüştü gebeliğin ilk 3 ayında ara ara düşüyordu. Ama bu sefer uykudan uyandırdı kalbim çok hızlı atıyordu ve tüm vücudumda sanki nabzım atıyor gibi hissettim

Back
X