Çok üzüldüm yaşadıklarınıza, büyük ihtimal bunlar benim de yaşayacaklarım. Benim kv çok sıkıntılı bir insan 1000 km uzakta oturuyor yılda bir kez geliyorlar ama bir gelişi 5 yıla bedel. Yemek yerken çatalı tutuşuma kadar her şeye karışan, sanki kendi eviymis gibi bütün eşyaların yerini kafasına göre degistiren kapıyı çalmadan dan diye yatak odamıza dahi giren değişik bir kisiligi var o yüzden o geldiğinde sürekli onunla mücadele etmekle geçiyor zamanım. Eşimin hakkını yiyemem her seferinde benim yanımda oluyor tepki gösteriyor ama malesef yetersiz kalıyor çünkü hiçbir şekilde laftan sözden anlamiyor yapma dediğimiz şeyi inadına yapıyor bundan zevk alıyor son yaptıklarından sonra konuşmuyorduk eşim de konuşmuyordu ama ben hamile kalınca vesile oldu barışıldı. Doğumda gelecek diye şimdiden endişelerim başladı dikişli halde kucagimda bebeğimle onla nasi uğraşacağım bilmiyorum. İşin kötüsü de gelirsek çocuk yaşına girene kadar dururuz diyorlar bunu kabul etmem mümkün değil. 1 hafta 10 gun falan durup gitmeleri gerekmiyor mu ya ? Zaten evim 2+1 yatılı misafir ağırlamak çok zor üstüne bir de kendi ailem de burda olacak. Kayınvalidem bebeğimle ilgili her şeye karışacak huzur vermeyecek buna eminim şimdiden diyor zaten sen emzirsen yeter ben bakarım diye, resmen delirmiş. Bana bir akıl verin nolur çok huzurum kaçıyor bunları düşündükçe bütün lohusaligimi zehir zıkkım edecek napmam lazım bilmiyorum