- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal cnm endiselenme karindan daha gec gorunur alttan daha cabukgorunurkızlar merhaba. ben bugün karından muayene oldum doktorun ultrasonuna göre 6+0 günlük çıktı kesem. ama bebeği henüz göremedi doktor. bu normal mi??
kızlar merhaba. ben bugün karından muayene oldum doktorun ultrasonuna göre 6+0 günlük çıktı kesem. ama bebeği henüz göremedi doktor. bu normal mi??
bende oyole dusunuyorum ılk 6 ay almamam lazım dıyorum ınsallah canım destek de oluruz burda bırbırmızeBu saatten sonra yapacak bişi yok yediklerimize dikkat edicez 5 ay hiç kilo almıcaz. çünkü çocuk ilk 5 ay kilo almazmış. Çocuk kilo alıyor die kendimizi kandırmayacağız. az yicez ama nasıl
Normal cnm endiselenme karindan daha gec gorunur alttan daha cabukgorunur
bu haftalarda vajinal muayene ile görülürmüş, normal yani
benım doktorum da oyle dedı destek almanı tavsıye ederım dedıolabilir canım bu arada ben belki diyetisyene giderim gebelikte kilo kontrolü için.
Yok canım bi damla falandı durdu zorlandım herhalde bugün de bel ağrım varDoktora gitseydiniz hemen kanama olduysa. En azından bundan sonrası için önlem alınmış olur
Benim kese beş haftalıkken göründü.kızlar merhaba. ben bugün karından muayene oldum doktorun ultrasonuna göre 6+0 günlük çıktı kesem. ama bebeği henüz göremedi doktor. bu normal mi??
bir de özel hastane niye alttan bakalım demedi ne kadar rahat bu doktorlar ya!
cevapladığın için çok teşekkürler
Altı da küçük oluyor göremiyorlar galiba benim yedi haftalık oldu. Doktor bebek canlanmış dedi. Sabretmesi zor ama biraz beklemek lazım galiba❤odasına girerken bugün belki görürüz kalp atışını dedim eşime. doktor zaten atladı hayııır bugün keseye bakcaz yine kalp atışı ve bebek 2 hafta sonra demişti. öyle de oldu. bakıyorum ekrana şu bebek mi diyorum bi nokta gördüm. kese bu diyo doktor. heralde kese onu biliyoruz diycektim zor tuttum kendimi. herkes doktor olmamalı ya!
cevapladığın için çok teşekkürler canım
evet canim doktorumdan memnunum. yıldızlarin barışması da cok önemli, moral veriyor hep. mesela buranin en iyi doktoruna gitmek istemiştim ama adam birebir ilgilenmiyor ve randevu almakta sıkıntı yaşıyorsun. acil durumlarda doktora ulaşabilmek benim için en önemlisiydi. mesela ben gecen hafta gecenin 1 inde cok siddetli bir kanama yasadim. eşim doktoru aradı ve adam açtı tlf u ve bizimle birebir ilgilendi. diger doktordan randevum vardi taaa 2 ay önce aldigim. iptal ettim. benimle ilgilenemeyecek doktorun ne faydası olacak ki diye düşündümCok iyi bir doktorun varmış canim cok sanslisiniz. Benim doktorum da cok iyi ama sira bulamiyorum başka doktora gitcem malesef
ben doktoruma sormuştum coguk gebelik ne zaman anlaşılır diye. alttan muayenede 2 ayrı kese varsa 6. haftada. tek kesede ikiz durumu varsa 8. haftada net olur demişti.kızlar bıseyı merak edıyorum sımdı ben yumurtlama problemım vardı ve klomen ıle hamıle kaldım nasıpse ve klomen ıle genelde cogul gebelık olurmus bunu ne zaman goruyoruz bız kucucuk bı kesesı vardı bellı olsa o an anlasılır mıydı
Anlaşılır canım bir ya da bir kaç kese olsaydı gözükürdü belkide tek kesedeler bebişler ya da halen görünmedi diğer kese bende klomenle kaldım kendimi öyle avutuyorum ama sadece klomen ve takip yaptırmadımkızlar bıseyı merak edıyorum sımdı ben yumurtlama problemım vardı ve klomen ıle hamıle kaldım nasıpse ve klomen ıle genelde cogul gebelık olurmus bunu ne zaman goruyoruz bız kucucuk bı kesesı vardı bellı olsa o an anlasılır mıydı
Canım ben tam 6 haftalıkken gittim daha 6 haftalık olmamış dedi ve karından zorda olsa keseyi gördü kalp atışlarıda vardı haftaya gel tekrar bakalım dedi kısmet artık çok isterdim çoğul olmasını hayırlısıben doktoruma sormuştum coguk gebelik ne zaman anlaşılır diye. alttan muayenede 2 ayrı kese varsa 6. haftada. tek kesede ikiz durumu varsa 8. haftada net olur demişti.
tek kese ıdı benımkı mınık :) bakalım haftaya ne olur :)ben doktoruma sormuştum coguk gebelik ne zaman anlaşılır diye. alttan muayenede 2 ayrı kese varsa 6. haftada. tek kesede ikiz durumu varsa 8. haftada net olur demişti.
masallah canım. ben 5+3 te keseyi gördüm. ama benim ki erken döllenme. yani normalde 6+0 gibiyken gördüm diye düsünebilirsin. fakat doktorum alttan muayene ile bakmisti. kesenin icinde bir de yolk sac olması gerekiyormuş. onu da gördügü zaman doktor bu gebelik boş gebelik degil yorumunu yapabiliyor. yolk kesesi de var miydı içinde? bak 5+3 usg mi paylasıyorum. kesenin icinde 2 tane nokta goreceksin, o yolk kesesinin iki kenariymış.kızlar merhaba. ben bugün karından muayene oldum doktorun ultrasonuna göre 6+0 günlük çıktı kesem. ama bebeği henüz göremedi doktor. bu normal mi??