• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Arkadaşlar oruç konusunda bi din kültürü öğretmeni olarak müsaadenizle açıklama yapmak istiyorum. Biliyoruz ki dinimiz kolaylık dinidir Allah hiç bir ibadette bize aşırılığı ve eziyeti emretmez aksine bize zararı var ise bizi bundan men eder ve telafi için alternatif yollar sunar. Allah bizim işimizi kolaylaştırmış iken siz niye zorluyırsunuz ki bunun doktorluk bir durumu yok bence. Allah hamileyken tutmayabilirsiniz diyor çünkü bebeğin gelişimi annenin vücuduna bi ağırlıktır yüktür. Oruçlu olmadığımız Zaman'da zorlanırken bi de oruç tutup işi neden yokuşa sürelim. Eminim herkes bu güzel Aydan nasiplenmek istiyordur oruç tutmayınca sanki mübarek aya ihanet etmişiz gibi hissediyor olabilirsiniz ama arkadaşlar öyle bir şey Tabiki söz konusu değildir. Oruçları şimdi tutamazsınız Bebek doğduktan sonra kazasını edersiniz olur biter. Ramazan'ın sevabından faydalanmak için de kuranınızı okuyun namazınızı kılın gücünüzün yettiği ibadetleri yapın sadaka verin bunlar yeter. Yazık oruç tutucam diye karnımızda gelişimi hala devam eden yavrucağa eziyet etmeyelim....

Sizi takdir ve size tesekkur ederim.
Cocuklugumuzdan beri bize ogretilen de buydu: "Islam kolaylik dinidir".
Siz soylenecek her seyi soylemissiniz zaten, bize sadece alkislamak duser bence.
Umarim topikteki arkadaslar da yeterince aydinlanir ve rahatlar da, bu konu burda guzelce kapanmis olur insallah.

Sizi takdir ve size tesekkur ederim.
Cocuklugumuzdan beri bize ogretilen de buydu: "Islam kolaylik dinidir".
Siz soylenecek her seyi soylemissiniz zaten, bize sadece alkislamak duser bence.
Umarim topikteki arkadaslar da yeterince aydinlanir ve rahatlar da, bu konu burda guzelce kapanmis olur insallah.
Teşekkür ederim inşallah faydalı olabilmişimdir

Maşallah kaç yasında canım kızın? Bi de ayva yersen kız cocuk güzel olur derler. Bende cok merak ediyorum kız mı erkek mi? Bnm ilk gebeliğim şükürler olsun Allah her isteyene de sağlıkla versin inşallah. Kız bebek annenin güzelliğinden alır derler bende su an cildimde herhangi bir sey yok ama daha erkendir belki 8. haftamdayım
Kizim 4 yasında güzeldir valla her giydiği de yakışır masallah  erken sonraki dönemlerde yuzunde farkedersın degısıklık

1. Kizlar oruç tutacak misiniz bizim burda 17 saat yapiyor ki ben sahur yapan biri de degilim bi su icer yatarim icim hic rahat degil bu konuda dra gitmeme de cok var gidecek olanlar bi sorsun lutfen. Tutmayacagim ama icim icimi yiyecek.
Ben sordum yok tutma dedi dr

Merhaba hamislerimizcogalmis ne guzel. Be oruc tutmayi dusunmuyorum. Namazimi kilip Kuranimi okuyacagim. Bulantim yok diyebilecek kdr az sadece hersey kokuyor. Meyve iyi geliyor birde tuzlu birseyler. Tatli kokusuna bile tahammulum yok. Halsizlik diz boyu butun gun uyumak istiyorum. Bu zmnlarda gececek az kaldi.

sagol canim daha cikmadim evden. ellerim.buz kesti. yarim saate kalmaz yazarim insallah guzel.seyler.
Bugün bebeğinin kalp atışlarını duymaya gideceksin galiba. İçini ferah tut ellerin buz falan tutmasin. Dua ede ede git. Rabbim bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine çocuklarımızı bize bağışlasın

Back