• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    127
Kızlar devlette doğum yapacak var mı ?Devleti hiç düşünmemiştim ama bulunduğum şehir doğuda çok küçük bir yer ,özel hastaneye hastane denmez .Arastırma hastanesinde birçok defa yatmak zorunda kalınca çok iyi bir doktora denk geldim bu şehirde kontrolleri ona yaptırdım .Farklı bir şehirde de perinatologa gidiyorum doğumu ona yaptıracağım diye düşünüyordum ama bu durumda bir alternatif olabilir mi diye düşündüm.

Kızlar devlette doğum yapacak var mı ?Devleti hiç düşünmemiştim ama bulunduğum şehir doğuda çok küçük bir yer ,özel hastaneye hastane denmez .Arastırma hastanesinde birçok defa yatmak zorunda kalınca çok iyi bir doktora denk geldim bu şehirde kontrolleri ona yaptırdım .Farklı bir şehirde de perinatologa gidiyorum doğumu ona yaptıracağım diye düşünüyordum ama bu durumda bir alternatif olabilir mi diye düşündüm.
Ben İstanbul'da devlette doğum yaptım her yer aynı değildir ki ama

Ben devlette yapcam. Şehir hastanesinde

Ben İstanbul'da devlette doğum yaptım her yer aynı değildir ki ama
Açıkçası burada bazı özellerdense devlet daha mı iyi olur diye düşünmeye başladım.Yapan tanıklarım oldu memnunlar ,bir de hastane müdürünle eşim tanışıyorlar .Bizde gönül rahatlığı ile yapabilir doğumu diye rahatlatmış ama hiç düşünmemiştim

Kizlar bebegin kiyafetlerini hangi programda yıkadınız. Hassas programda yıkanmalı diyor ama benim makinemde o yok. Elde yıkama programi ile ayni mi acaba

Kizlar bebegin kiyafetlerini hangi programda yıkadınız. Hassas programda yıkanmalı diyor ama benim makinemde o yok. Elde yıkama programi ile ayni mi acaba
Ben bugün 30 derece 800 devir de yıkadım program yoktu spor yıkamada kendim ayarladım derece deviri kurutmaya atmadım ☺

Ben bugün 30 derece 800 devir de yıkadım program yoktu spor yıkamada kendim ayarladım derece deviri kurutmaya atmadım ☺
Elde yıkamada da yapabilirsiniz bence .Dura dura yıkıyor elde yıkama
Peki renkliyle beyazi ayri mi yikadiniz kizlar? Benim bebisin beyaz kiyafeti cok az hepsini bir atsam bise olurmu acaba

Peki renkliyle beyazi ayri mi yikadiniz kizlar? Benim bebisin beyaz kiyafeti cok az hepsini bir atsam bise olurmu acaba
Ben renkli ve beyazları ayırdım ama beyazlar içinde de renk vermeyecek açık renkliler var mesela açık şu yeşili gibi. Bir de mesela renklilere battaniye nevresim falan da ekledim 30 derece olduğu için hiçbirinde bozulma da olmadı hem de hepsi aynı anda yıkandı. Diğer türlü karışık atsam da sığmazdı.

Ben renkli ve beyazları ayırdım ama beyazlar içinde de renk vermeyecek açık renkliler var mesela açık şu yeşili gibi. Bir de mesela renklilere battaniye nevresim falan da ekledim 30 derece olduğu için hiçbirinde bozulma da olmadı hem de hepsi aynı anda yıkandı. Diğer türlü karışık atsam da sığmazdı.
Anladim cnm valla battaniyeyide sorcaktm.ama sen yazmişsin zaten. Battaniye makinede bozulurmu dicektim. O zaman onuda renklilerle atayim hepsi birden aradan ciksin😀

Ben devlette yapicam ama şehir hastanesi mi yoksa bir devlet daha var öneren de var gerçi de herkesin şansına işte 🥲 ben de kararsizim durumuma bağlı hangisine gideceğim
kizlar korse kullanmayi dusunuyor musunuz dogum sonrasi? Aldiysaniz paylasirsaniz super olur💕
Vajinal doğumdan sonra da korse öneriliyor mu bilen var mi 🥹

Ben devlette yapicam ama şehir hastanesi mi yoksa bir devlet daha var öneren de var gerçi de herkesin şansına işte 🥲 ben de kararsizim durumuma bağlı hangisine gideceğim

Vajinal doğumdan sonra da korse öneriliyor mu bilen var mi 🥹
Kararsızlık da zor gerçekten.Yani öneren kişilerin deneyimine göre karar verilebilir .Benİm özelle ilgili deneyimi olan hiç tanıdığım yok.Sadece özel ,doktorum iyi ,imkanlar iyi diye düşünmüştüm .Ama araştırma hastanesindeki doktor da imkanlar da sağlık yönünden iyi ve yaşadığım şehirde

Back